Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parafinli korseyi ve termal sauna şortu ikisinide kullandım kilo sorunum yok ama selülitler için
valla parafinli çok zahmetli saatlerce giyiyorsun hele yaz sıcağında patlıyo insan dışarıda çıkamıyosun kalın bişey çünkü etkisi varmı valla yok denecek kadar az bana sorarsanız yağ falan sirin spor yapın streç sarın daha iyi bence şu güzelliği var cildi pürüzsüz yapıyo nedendir bilmem onu giydiğim dönemlerde tenim acaip güzel olmuştu termal sauna tam bi komedi pişikmi olmadım sivilcemi çıkmadı selüliti yok edeceğine iyice biçimsiz bi hal aldı bacaklarım ikiside şimdi duruyo dolabımda :)selülitlerimi azalttım ama başka daha etliki yöntemler var bence bunlara para verilmez bana sorarsanız
parafinli korse aldım tavsiye etmiyorum param çöpe gitti.bi işe yaramıyor.çok zor giymek.zaten gün içerisinde giyince hareket imkanında çok zor oluyor.kıyafet altından da belli oluyo.sonra bağırsak mide ağrısı falan midem o kullandığım 1 hafta boyunca ağrıdı çıkardım attım.evde dolabı bekliyo.boş yere almayın arkadaşım.tavsiye etmem.