Bölgesel İncelme Parafinli Korse Kullanan Var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
bende denemitim canım doğumdan sonra ama çok zordu benimkisi giymesi bir dert çıkartması bi dertti.senin alacağın umarım ince yapıya sahiptir benim ki kalıp gibi birşeydi ve sıkıldım kullanamadım.şu lanaform mu diyolar ne ona bir bak bence ondan fayda gören çok olmuş.

arkadaşlar bu parafinli korsenin sahtesi falan var mı? internetten alayım deyim karar veremedim.Bir sürü sitede var. fiyatlarıda farklı.sezeryan sonrası korse kullanacağım. kullanmışken parafinli kullanayım dedim.ama hangisi etkili gerçek. Kullanıp faydasını gören arkadaşlar internet adresini yazabilirmi? lütfen. yuazmak yasaksa özelden mesaj atarmısınız? lütfennnnnnnnnnnnnnn

Ben kullandım.İnternetten baktım ve aldım.Ama orda gösterilenle bana gönderilen çok farklı.İtiraz etme hakkında yok.Ben tüketici haklarına başvurdum.Ordaki beyefendi internetten yapılan alışverişlerde pek bişey yapamadıklarını söylediler. Bu arada ben aradım korsenin lastiklerinin çıktığını söyledim.Daha 1 hafta olmamıştı giydiğim.Gönderin dediler.Bende kargo parası ödeyerek geri gönderdim.Sonra bunlar bana tekrar aynı korseyi geri göndermişler.Bu arada gene kargo parasını ben verdim.Neymiş kullanılmış.Yani sözün kısası görmeden hiçbirşey almayın bence.

bende kullanmak istiyorum ama çelişkide kaldım kimisi memnun kimisi memnun değil alsammı almasammı tereddütteyim

slm kızlar ben aralık 23 dogum yaptım 72 kiloydum şuanda 62 kiloyum ocak ayının 29 aldım parafinli korseyi hergün giyiyorum şuanda bi sonuç alamadım ama erken diye düşünüyorum sonuç alırsam yazarım size bide diyet yapamıyorum çünkü bebeyimi emziriyorum

ay arkdşlar pentinin korselerinden kullananlar varmı? ve korseler basen bölgesini daha küçük gösterirmi acaba, ve bacakları biras daha ince????

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu siteye girince yalnız olmadığımı görmek hoşuma gidiyor. Her çıkan ürünü bo sun diyerek alıyorum allahtan bunu yapan tek ben değilim :). Aldım, az kullandım, kullanımı zor sıkıldım, sonuç alamadım. Bilmem kaç milyon daha hatırlamıyorum havayla buharlaştı. Kilo yerine para kaybediyorum.

çok haklısınız bende çok şey denedim olan paralarımıza oluyorboshayallersmilebilmiyorumkismile:eek:klava:

slm kızlar bu gün göbek çevremi ölçtüm 96 şuanda 93 94 gösteriyor ve daha önceki kotlarımı giyemiyordum şuanda giyiyorum ama sizlerle paylaşmaya devam edecem sanki işe yarıyor gibi spor yapmadan da olmaz tabi bende mart ayında başlıcam spora önceligim mekik çekmeye başlıcam fazla kilom oldugunu sanmıyorum çünkü 60 kilo olmuşumdur hamile kalmadan önce 49 kiloydum 55olmak istiyorum opuyorumnanaktan

ben giyiyorum parafinli korseyi 96 dım şuanda 94 ölçüm halende giyiyorum sanki fazdası var 62 kiloydum şuanda 60 olmuşumdur göbegim inmiş ama daha ister sizlerle paylaşacam arkadaşlar

slm kızlar kendim bile inanamadım bugün dartıldım 60 beklerken 55 kilo çıktım şok oldum ya korse işe yarıyor yada emzirmem az biraz göbek kaldı zayıflamak istemiyorum kilom hoşuma gidiyor ama göbegi sevmiyorum göbek çevrem 94 oldu 96 dıydı iniyor yavaş yavaş inanıyorum inecegine badi giydigimde ayva göbek gibi duruyor sizlerle daha paylaşacam bundan bir ay önce 62 kiloydum ama vucudum kilo almaya el verişli degil 20 kilo aldım hamileyken

ya kızlar dartı yanlışmış dün dartıldım 61 çıktı çok üzüldüm işşallah veririm

selamlar
parafinli korse almak istiyorum. bana tavsiye edebileceğiniz bir marka ürün var mı ?
Acil yardımlarınızı bekliyorumm:KK70:

Hanımlar işi bıraktıktan sonra 5 kilo aldım. bazen bel genişledi. Baya bi keyif yaptım ama tam yaz öncesi kötü oldu :)
Şimdi korseden aldım kullanmaya başlayacağım. Araştırdım da o kadar deneyen kişiden düzenli olarak kullandım diyen çok az insan var.
Yani 2 gün yada 1 hafta giydiğiniz zaman bi etkisi olacağına ben inanmıyorum şahsen.
Bir de beraberinde her gün mutlaka 1 saat kadar yürüyüş yapmamız gerekiyor ve tabi ki yediklerimize dikkat etmemiz.
Ben bunları korsesiz yaptığımda bile kilo verebilirim ama benim erimesini istediğim bölgesel noktalar var. İşte simit bölgesi ve basenlerimde zayıflsam bile gitmeyen yağ toplulukları. Birşey kaybetmem yani.
Gelişmeleri sizinle paylaşacağım :)

Parafınlı korse baslık ama nedense konu hep sapmıs ve kımse bu parafınlı korse nedır nereden kaca alınır cevap wermemıs ...Birileri de lutfen cevap wersın!

ben de bugün giymeye başladım parafinli korseyi.annem de 2 3 sene önce kullanmıştı basen bölgesindeki sivrilikkleri simit bölgesi eridi sonrada yürüyş yaptı ara ara geriye hiç kilo almadı bile:) fakat korseyle beraber en nemlisi bol su içmek günde 2 lt kdr.

herkes kullanacagım yazmışama sonuç yazan yok. arkadaşlar sonuçlarıda bi paylaşırmısınız... ve birsürü soran olmuş nereden temin edildiği onada cevap yok.. başlıga sadkk kalın... merakk ettim.. hadi birileri yazsınnn... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: doğumdan sonra kaldı kilolar umudum sizler ve parafinli korsa :KK60: ciddiyim hheee:KK52:

X