Bölgesel İncelme Parafinli Korse Kullanan Var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
ben de parafinli büstiyer sipariş ettim yarın gelcekmiş ya üfff bilmiom işe yarar mı tam bedenimi istedim ama buyuk gelmez inş deiştirmek cok zor oluo ayrıca taksimden satıs yapmıolar arkadaslar telfnda sordum

bence de korse icin almayın mantıksız gelio bana yazık paranıza büstiyer 45di ucuzdu ondan aldım ben zaten tek goguslerimde sorun 50 kiloyum ama 75d giyoyurum . yag parcalayan yerler varmıs bi arkadasım 22 yasında vucudu normal ama kalcası kocamandı sanki tüm kilo kalcasında gibiydi yani acaip buyuktu nişantasında bi yere gitmiş 11 kilo vermiş 1, 2 ayda zaten o 11 kilonun hepsi kalcasındaydı 1 milyar filan vermiş ama buna 100 vercenize ona 1 milyar verin daha ii kesin sonuc hic yoktan ayrıca güvenilir de arastırın en ii yere gidip yaptırın taksitte yaparlar bunlar sacma yani

slm bende bu kilo denen şeyden muzdaribim ve kilo almaya devam ediyorum ne diyorsunuz korseyi alayımmı işe yarıyormu

KORSE FALAN BENCE PARA TUZAĞİ. bİ KERE BU SICAKLARDA GİYİLMEZ, DAHA BETER PSİKOLOJİYİ BOZAR. İkincisi kilo vermenin kolay bi yolu olsaydı, dünyada bu kadar şişman ve zengin kadın olmazdı. Ben ergenlikten beri kilolarıyla başı dertte olanlardanım. Ama son 6-7 yılda kontrol altına alabildim. Şu an 9 aylık hamileyim, 12 kg. aldım. Doğumdan sonra 3 ay içinde eski halime dönemezsem, hemen akupunktura gidip zayıflayacağım. Tabi evde mekik de yapılacak bebişim uyurken..

Çok fazla yöntem denemiş biri olarak, bence en iyi yöntem akupunktur ile diyet yapmak, tatlıyı unutmak.Başka çare yok.

akapunkturu komşum yaptı gayet güzelde inceldi ama sonrası pek iç açıcı olmadı verdiği kiloyu fazlası ile geri aldı şimdi artık diyetisyen yerine bir psikoloğa gidiyor

tatlıdan vaz geçilecek diyorsunda arkadaşım ben tatlısız duramam sabah aç karnına özellikle yemeye bayılıyorum of of ne olacak benim bu halim

bilmem korse iyi olur diyordum madem işe yaramıyor şimdi ne yapıcam aslında insan ameliyattan korkmasa lipoşaksın yaptıracak ama malesef bendede o cesaret yok.iyy tüylerim diken diken oldu ameliyat lafından

parafinli korse siparişim bugün elime ulaştı ve yaklaşık 3,5 saattir giyiniyorum..bakalım ben faydasını görürsem size de önerim yok göremezsem 70 ytl boşa gitti demektir sizin bari zararınız olmasın öyle dimi?

beN 17 yaşındayım asLnda kiLo sorunum yok ama sadece bu araLar basenLerim ve göbeğim biraz çıktı ve moraLİm bozuLuyo kuLLansam bi sakıNcası oLur mu bNa ??

ben kullandımmm parafınlı gecen sene etkısınıde gördumm ama nerden aldıgınasada baglı cok satılıo artıkkk

parafinli korseyi ve termal sauna şortu ikisinide kullandım kilo sorunum yok ama selülitler için
valla parafinli çok zahmetli saatlerce giyiyorsun hele yaz sıcağında patlıyo insan dışarıda çıkamıyosun kalın bişey çünkü etkisi varmı valla yok denecek kadar az bana sorarsanız yağ falan sirin spor yapın streç sarın daha iyi bence şu güzelliği var cildi pürüzsüz yapıyo nedendir bilmem onu giydiğim dönemlerde tenim acaip güzel olmuştu termal sauna tam bi komedi pişikmi olmadım sivilcemi çıkmadı selüliti yok edeceğine iyice biçimsiz bi hal aldı bacaklarım ikiside şimdi duruyo dolabımda :)selülitlerimi azalttım ama başka daha etliki yöntemler var bence bunlara para verilmez bana sorarsanız

valla parafinli korseyi kullanalı 3 hafta olacak 2 gün sonra...hiç bir değişiklik yok..bir gr bile vermedim.bu arada 69 kg idim 70 oldum...korse acayip birşey... olduğumdan daha şişman gösteriyor beni..yeni doğum yaptım sezaryenle..kesi yerini gerdiği için acı hissediyorum.mideme baskı yaptığım için asit boğazıma geliyor..alanya sıcağında hiç çekilmiyor doğrusu..pek memnun kalmadım 70 ytl boşa gitti anlayacağınız eşim de gıcık oldu...işe başladım inşallah bu sırada verebilirim..

parafinli korse aldım tavsiye etmiyorum param çöpe gitti.bi işe yaramıyor.çok zor giymek.zaten gün içerisinde giyince hareket imkanında çok zor oluyor.kıyafet altından da belli oluyo.sonra bağırsak mide ağrısı falan midem o kullandığım 1 hafta boyunca ağrıdı çıkardım attım.evde dolabı bekliyo.boş yere almayın arkadaşım.tavsiye etmem.

ben de iki gündür giyinmiyorum..bir faydasını görmedim..zor giyiliyor, wc sorun oluyor çok sıkı olduğundan çıkarmak gerekiyor..çıkarınca da giyinmeye insan üşeniyor öyle zo r ki...önermiyorum ısrarla önermiyorummmm ...benim param da çöpe gitti...

ALİNKAM isimli kullanıcının parafinli korse hakkındaki görüşlerini okurken kullandığı resim dikkatimi çekti.Çocuk Masumiyetini yok sayan bir resim.Eğer anne iseniz böyle resimleri görünce içiniz cızlıyor.Bu resim nasıl bir mesaj veriyor.Anne olarak sitenizde böyle bir resmin yayınlanmasından büyük üzüntü duydum.Dikkate alınacağını düşünerek bu mesajı yazıyorum:1no2:

parafinli korseyi bende kullandım kullandığım sürede daha az yemek yedirdi ama kullanması zor geldi korseyi kullandığım sürede hep belim agrıdı şimdi dolapta bekliyor bence en önemli şey bogazı tutmak ne korse nede ilaçlar

merhaba.ben yaklaşık 10 yıldır parafinli korse ve südyenini satıyorum.ve tüm müşteriler oldukça memnunlar.orjinal dink korse kullandığınızda sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum.

arkadaşlar kullanan var mı başka=? almaya deger mi acaba 6-7 kilo fazlam var -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…