S
seçil-ada
Ziyaretçi
canım ben sadec 2 hap denedim biri fx 15. o da daha 1 plaka bitirmeden bıraktım halüsünasyonlar görmeye başlamıştım.sonra ayağımda yaralar çıktı.bıraktım sonra ama o sırada halüsünasyonlar görüyorum diye bırakmıştım yaraları başka bişeyden dolayı çıktı falan zannetmiştim.sonra hodia gordoni aldım o da iştahımı daha çok açtı.sonucta kilo veremedim hiç o haplarla.herşeyi geç sağlığımdan oluyodum az kalsın.ne zaman ilacları içmeyi bıraktım ondan sonra ayağımdaki yaralar geçti.o zaman anladım ilaçlardan dolayı yaralar çıktığını.şimdi de dez tozunu kullandıktan sonra ellerimde yaralar çıktı.çok berbat bişey bunlara başvurup zayıflamak.sana da o yüzden diyorum arkadaşım hepsi para tuzağı diye.benim kac paralarım gitti bu yüzden.senin de gitmesin.yalan o hollywood ünlülerinin kullandığı.bence hepsi doktor kontrolü altında zayıflıyolar.inanıp inanmamakta serbestsin arkadaşım.ben bu konu hakkında tecrübelerimi anlatayım da gerisi sana kalmış.:sm_confused:aa ewt duydum bende düşündüm bi ara zayıflama haplarını kilo verdinmi peki???