Bölgesel İncelme Parafinli Korse Kullanan Var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
aa ewt duydum bende düşündüm bi ara zayıflama haplarını kilo verdinmi peki???
canım ben sadec 2 hap denedim biri fx 15. o da daha 1 plaka bitirmeden bıraktım halüsünasyonlar görmeye başlamıştım.sonra ayağımda yaralar çıktı.bıraktım sonra ama o sırada halüsünasyonlar görüyorum diye bırakmıştım yaraları başka bişeyden dolayı çıktı falan zannetmiştim.sonra hodia gordoni aldım o da iştahımı daha çok açtı.sonucta kilo veremedim hiç o haplarla.herşeyi geç sağlığımdan oluyodum az kalsın.ne zaman ilacları içmeyi bıraktım ondan sonra ayağımdaki yaralar geçti.o zaman anladım ilaçlardan dolayı yaralar çıktığını.şimdi de dez tozunu kullandıktan sonra ellerimde yaralar çıktı.çok berbat bişey bunlara başvurup zayıflamak.sana da o yüzden diyorum arkadaşım hepsi para tuzağı diye.benim kac paralarım gitti bu yüzden.senin de gitmesin.yalan o hollywood ünlülerinin kullandığı.bence hepsi doktor kontrolü altında zayıflıyolar.inanıp inanmamakta serbestsin arkadaşım.ben bu konu hakkında tecrübelerimi anlatayım da gerisi sana kalmış.:sm_confused:

aaa seçil bu arada hollywood 48 diye bişey varmış 2 günde 5 kilo yabancı ünlüler bunu kullanıyolarmış sadece 2 gün sürüyomuş haftada sadece 1 defa yapabiliyosun 2 gün boyunca bundan başka bişey yemiyosun sadece hollywood 48 yiyosun gazetelerde falan çıkmış hep üstelik seçkin yerlerde satılıyormuş sen duydunmu hiç bunu? fiyatıda 85 90ytl sanırım ne diyosun ?

merhaba gülden,ben bahşettiğin hollywood 48i iki sene önce kullanmıştım yeni çıkmıştı,karışık cappy renginde ama ilaç tadında berbat bişey,gün boyu hiçbişey yememen gerekio çok kazınırsa miden salatalık yiyebiliyodun diye hatırlıyorum,iki günde toplam 6 öğün niyetine sadece o sıvıyı içmen gerekiyo tadı gerçekten kötüydü ve tok tutmuyordu ben ikinci gününde dayanamamıştım,ayrıca kilo da verdirmiyor gün boyu hiçbişey yemediğin icin dogal olarak bi iki kilo inceldin gibi görünüo ama onu içmesen 3 ögün meyva suyu içsen de aynı şey olur:) iki gün sonunda normal diyetine devam etsen de kilon geri geliyor çünkü iki gün aç gezdiğin için sıvı kaybı oluyor yani kilo falan palavra:S verdiğim paraya çok acımıstım o zaman da 70 yada 80 küsür bişeydi.. hiçç ama hiç tavsiye etmem cnm ama karar senin tabiki,paylaşmak istedim sadece...

güldencim çok kısa sürede kilo verdirmesi çok kısa sürede de aldırması olayını çağrıştırmıyor mu sana?bana çağrıştırıyo da..bu kadar kısa zamanda olsa olsa vücudun su kaybıdır o.sakın inanma!ben dez diye bi toz aldım 2.ci kutuyu sipariş ettim ve 2.ci kutuya devam ederken ellerimin üstünde yaralar çıktı.tamam 7 8 kilo falan verdim ama gel sen onu bi de bana sor.aynı zamanda iştahımı da çok açtı.allahtan kontrol edebiliyorum da kendimi bi de edemediğim zamanlar var ya işte.pasta börek görüntüleri geçiyo gözümün önünden ve hemen kendimi tutamadığım anlarda yiyodum.işte böyle de açtırıyolar insana iştahıçhepsi para tuzağı arkadaşım.sakın yapma!yan etkisi olabilir.ben 2.ci kutuyu sipariş verdim artık içmek zorundayım diye içtim ama pişman oldum.bi kere de zayıflama hapı kullanayım dedim(fx 15)bilmem duydun mu?o zaman da ayaklarımda geçmeyen yaralar çıkmıştı.hemen kestim zaten kullanmayı.şimdi normal diet yapıyorum ve sirkeli suyu içiyorum.bakalım ilerleyen zamanlarda n olacak.:sm_confused:

merhabalar.benimde killarımla başım dertte. dez denen toz eczanelerden temin ediliyormu.bide bahsettiğiniz yaralar genel yan etkimi yoksa sizde bünyesel bir etkimi.sirkeli su içmiyorum midem bulanıyor nasıl içiyorsunuz yaaaaaaa.tatlandırıyormusunuz.

arkadaslar bu parafinli korse reklamini bugun bende gordum reklamlarda ve internetten baktim istanbul korse merkezinde 79 lira su ara ve orasida guvenilirdir almak isteyenler bence orayi denesin derim sanirim merkezleride taksimde bende onumuzdeki ay almayi dusnuyorum taksime gidip direk elden alcama.s

merhaba gülden,ben bahşettiğin hollywood 48i iki sene önce kullanmıştım yeni çıkmıştı,karışık cappy renginde ama ilaç tadında berbat bişey,gün boyu hiçbişey yememen gerekio çok kazınırsa miden salatalık yiyebiliyodun diye hatırlıyorum,iki günde toplam 6 öğün niyetine sadece o sıvıyı içmen gerekiyo tadı gerçekten kötüydü ve tok tutmuyordu ben ikinci gününde dayanamamıştım,ayrıca kilo da verdirmiyor gün boyu hiçbişey yemediğin icin dogal olarak bi iki kilo inceldin gibi görünüo ama onu içmesen 3 ögün meyva suyu içsen de aynı şey olur:) iki gün sonunda normal diyetine devam etsen de kilon geri geliyor çünkü iki gün aç gezdiğin için sıvı kaybı oluyor yani kilo falan palavra:S verdiğim paraya çok acımıstım o zaman da 70 yada 80 küsür bişeydi.. hiçç ama hiç tavsiye etmem cnm ama karar senin tabiki,paylaşmak istedim sadece...

canım meraba çok teşekkür ederim bu cvp için vazgeçtim almaktan

arkadaslar bu parafinli korse reklamini bugun bende gordum reklamlarda ve internetten baktim istanbul korse merkezinde 79 lira su ara ve orasida guvenilirdir almak isteyenler bence orayi denesin derim sanirim merkezleride taksimde bende onumuzdeki ay almayi dusnuyorum taksime gidip direk elden alcama.s

merhabalar ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bende istanbul korse merkezinden parafinli korse aldım ama geri yolladım 1 beden küçüğü gelecek yani ölçünüzün birebir aynısını almayın bence sıkmadıktan sonra bir anlamı yok çünkü

arkadaşlar kullanan varsa lütfen yazsın yada bu korseyi kullanırken extra birşey yapmak gerekirmi bilenler bilmeyenleri bilgilendirsin haydiii kızzzzzzzlar

merhabalar ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar bende istanbul korse merkezinden parafinli korse aldım ama geri yolladım 1 beden küçüğü gelecek yani ölçünüzün birebir aynısını almayın bence sıkmadıktan sonra bir anlamı yok çünkü

haklisin bende o istanbul korse merkzinin sitesinde gordum bedenleri kararsiz kalmistim small mu mediummu diye small aliyim bari
sen kullanmaya basladinmi gelismeleri yazarmisin cnm

korseyi sipariş verdim ertesi gün elime geçti ama denedim büyük iade ettim herhalde pzt gelir ama yıllar önce kullanmıştım iyi gelmişti umarım şimdide gelir

Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ancak; ben geçen yıl İstanbul korse merkezinden aldım bu parafinli korseyi. Birkere çok kalın her giydiğim şeyin altından belli oldu, ikincisi çok rahatsız gün boyu buna rağmen giydim, sadece elde yıkanabiliyor ve hergün aksatmadan giyiceksin kalorifere falan serilip kurutulmuyor iyide ertesi güne nasıl kuruyacak diye düşüne düşüne elimde yıkayıp binbir zahmetle kuruttum. Üç ay kesintisiz giydim ve bütün çabalarıma rağmen hiçbir sonuç almadım şimdi kimbilir nerde bilmiyorum bile. Yazık oldu hem parama hemde bu kadar sıkıntıya...
Dilerim sizler sonuç alırsınız.

off bende kararsiz kaldim yaa cevaplar uzerine ise yariyormu yaramiyormu off:bbo: deneyip kesin sonuc alan arklar varmi
bende onu gunluk giyeceklerimin icine giyerim diyordumbenneyaptımki

ben daha önce kullandım ve memnun kaldım yine kullanacağım ama şuda bir gerçekki sadece korse ile olmaz buo sıvı almak gerek ve biraz da hareket artııı gece 8 bilemedin 9 dan sonra ağzınıza sadece su girsin tabii öncesinde de akşam yemeklerini abartmayın arada kaçabilir ama genelde akşamüstü birşeyler yerseniz akşam yemeğini abartmazsınız tavsiye işe yarar

şunu da söylemeden geçemeyeceğim eğer kilo verirken beyninizi kilo verdiğinize ve fazla kilolarınızın yokolduğuna inandırır ve şartlanırsanız çok çabuk kilo verirsiniz deneyin kaybedeceğiniz tek şey kilolarınız olur

kızlar bende aldım ocak 28 de 3 hafta falan giydim sadece hiç biyararı olmadı giymiyorum artık kıyafetlerden acayip belli oluyo kot bile giyseniz her adımınızda pantolonunuzun altına çok sıkı bi şort giymiş gibi görünüyor..
ama şuda bir gerçekki ben giydiğim sürece su içmedim ve çok yemek yedim bu yüzdende işe yaramamış olabilir günde 2 litre su içmek gerekiyor ama ben 1 bardağı zor içiyodum

arkadaslar kullananlardan ses soluk kesildi haberler nasil? taylanim sen almitn en son nasi gidiyo memmusun ben hala kararsizim yaaa:uhm:

slm kızlar aldım ama hiç memnun kalmadım istanbul korse merkezinden aldım 2 gün giydim korsenin dikişleri söküldü sonra bir aydan fazladır giyiyorum ama tık yok çok ta su içiyorum ama etkili değil ben beğenmedim daha önce kullandığım parafinli korse böyle değildi zaten ama o etkiliydi netice itibarı ile memnun değilim ama hepsi aynımıdır onuda bilemiyorum tabii ki ama istanbul korse merkezinide önermiyorum benim korsem ilkönce büyük beden geldi sonra yolladım küçüğü geldi sonra 2 günde söküldü tekrar yolladım 1 ay oldu bu da sökülmeye başladı tavsiye tmiyorum hoşçakalın

benim de bir arkadsim kullanmisti bu parafinli korselerden biraz da spor yaparak baya bir faydasini gormus, tabi bence tek basina bir cozum olmaz ama sonucta bana faydasi olur diye dusunuyorum. neyse bir deneyelim bakalim ben de sonuclari size bildiririm

Arkadaşlar hızla kilo alıyorum ve aldığım her kilo midemde yağ olarak depolanıyor.Karın ve göğüs kısmını da sayarsanız şuan belden yukarı üç kat olmuş durumdayım.Parafinli korseyi denemeyi düşünüyorum.Bunu deneyen varsa lütfen bana yazsın.Ayrıca bu mide yağlarını eritme konusunda başka fikri olan varsa lütfen bilgi versin.Şuan acayip canım sıkkın.Bu yüzden eşim tarafından bile beğenilmediğimi düşünüyorum.ARTIK BU KİLOLARDAN BIKTIM

2 sene önce aldım hiçbir faydasını görmedim asla paranızı böyle seylere harcamayın denemediğim ürün kalmadı bi tecrübe

X