Bölgesel İncelme Parafinli Korse Kullanan Var mı?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
canım ne kokusu benimki öyle koku falan olmuyordu.tabi terlettiği için insan kendi kokuyor o başka.paafinli korseyi sabunlu ılık suyla yıkayabilirsinde.ama asmadan yayarak ve güneş görmeyen yerde kurutmanız lazım.
nila canım sen bu parafinli korseyi kullandıktan ne kadar zaman sonra kaç beden inceldin ve nereden aldın?çünkü ben de izmirliyim ya burdan daha kolay bulabilirim.ben başka yerlerden pek almak istemiyorum aldanırım diye korkumdan alamıyorum.o yüzden sordum canım sana.:a015:

valla sorma gülden yaaa yok oldu birebinal birden.nerde acaba?unuttu gal,iba bu köşedeki mesajlara bi bakmayı.

eee tabi kız 36 bedene düşmüş.ne işi var ki parafinli korseyle artık.girmez tabi bu bölüme bi daha.

ya seçil aklım o kadar doluki inanamazsın başka bişeyle ilgilenemiyorum :1no2: sevgililer günü geliyo malum ve bide aşkımın kardeşi doğum yaptı pazar ona gidicez kıza hem ev hediyesi alıcam aklımda o var ne alim diye hem de sevgililer günü var artı bebeğe alıcam gerçi ona altın almam gerek.. Ve bunlar dışında saçlarımla uğraşıyorum nasıl dolgun görünebilir gürleşir diye (çok cansız ve zayıf) artı yüzüm nasıl pürüzsüz olur (birazcık burnumun üstünde çil var) artı başa bela kilolar nasıl gider (6 7 kilo fazlam var) artı yoğun işlerimle offf offff böle işte sorma yaa aslında inan enn çookkk istediğim şey bu kilolardan kurtulabilmek doğrusu ben bi istediğim kiloya gelebilsem heralde dünyanın en mutlu insanı ben olurum ama nerdeeee senağlama

ya seçil bi de şöle bişey var ben hiç çaba göstermiyorum mesela korseyi aldım günde 2 litre su içmem gerek ya oysa ben değil 2 litre bir bardak su bile içmiyorum bazen 1 bardağı zor bitiriyorum bazense hiç içmiyorum suyla aram hiç yok hiç sevmem suyu ben yaa :KK43: artı yememede dikkat etmem gerekiyo ya ben onada dikkat etmiyorum aksine hep çok kilo aldırıcak şeyler yiyorum ve üstüne üstlük çoookkta hareketsizim sabah evin önünden minübüse biniyorum iş yerimin önünde iniyorum akşama kadar oturuyorum masamda akşam kalk iş yerimin önünden minübüse bin evin önünde in eve git otur hergünüm böyle yani inanılmaz hareketsizim :KK43:

artı üstüne üstlük hiç çaba yok aslında tembellik etmesem sabahları yürüyerek gelsem akşamları yürüyerek gitsem (bi ara öle yapıyodum 30 40 dk falan sürüyo) müthiş olucak akşamları gidince de spor yapsam ekmek hiç yemeyip yediklerimede dikkat etsem bol su içsem zayıflarım ama işte uygulaması zor :KK43:((((

ya seçil aklım o kadar doluki inanamazsın başka bişeyle ilgilenemiyorum :1no2: sevgililer günü geliyo malum ve bide aşkımın kardeşi doğum yaptı pazar ona gidicez kıza hem ev hediyesi alıcam aklımda o var ne alim diye hem de sevgililer günü var artı bebeğe alıcam gerçi ona altın almam gerek.. Ve bunlar dışında saçlarımla uğraşıyorum nasıl dolgun görünebilir gürleşir diye (çok cansız ve zayıf) artı yüzüm nasıl pürüzsüz olur (birazcık burnumun üstünde çil var) artı başa bela kilolar nasıl gider (6 7 kilo fazlam var) artı yoğun işlerimle offf offff böle işte sorma yaa aslında inan enn çookkk istediğim şey bu kilolardan kurtulabilmek doğrusu ben bi istediğim kiloya gelebilsem heralde dünyanın en mutlu insanı ben olurum ama nerdeeee senağlama
ooo bu ay bayağı külfetli geçecek senin için.allah kolaylık versin sana valla bu kadınlar kulübü sağlık ve güzellik köşesine gir belki bulabilirsin nasıl yüzün pürüzsüzleşir.hııı bu gün unutmadan söyleyeyim canım eczanede bi refrezant bi bayanla konuşurken laf açıldı.ben basküle çıktım da 7 kilo vermişim o da sordu nasıl kilo verdin diye ben hem dez diye bi toz var onu içtim hem de sirkeli su içiyorum dedim.o da 1 haftada 3 kilo vermiş sirkeli su içmiş o da ama o her yemekten sonra içmiş ben de öyle yapıcam.sabahları aç karnına içiyodum şimdi yemeklerden sonra içiyorum.çok faydası oluyomuş dene biran önce sen de arkadaşım.kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin.saçının cansızlığı için bişey bilmiyorum.çünkü benimkiler halen çok gür doğum yapmış olmama rağmen,cildim de çok pürüzsüz onun için de sana yardımcı olamıcam bu konu hakkında.ama ben bol su içerim ve de yoğurt yerim.sigara içmeme rağmen halen çok pürüzsüz cildim.ama sanırım dıştan bi tedavi çok zor cildin için.biliyorum suyu sevmiyormuşsun ama bazı şeyler için sevmediğin şeyler de olsa güzelleşmek için bunları yapmak zorundasın.

sıkma canını arkadaşım.fazla kilo sorunun da yokmuş.sadece 6 7 kilo vermek sorun değil.bu sirkeli su hem tok tutuyo hem de kilo verdiriyomuş gerçekten.dene ki biran önce sen de mutlu olursun çok kısa zamanda inan.

ooo bu ay bayağı külfetli geçecek senin için.allah kolaylık versin sana valla bu kadınlar kulübü sağlık ve güzellik köşesine gir belki bulabilirsin nasıl yüzün pürüzsüzleşir.hııı bu gün unutmadan söyleyeyim canım eczanede bi refrezant bi bayanla konuşurken laf açıldı.ben basküle çıktım da 7 kilo vermişim o da sordu nasıl kilo verdin diye ben hem dez diye bi toz var onu içtim hem de sirkeli su içiyorum dedim.o da 1 haftada 3 kilo vermiş sirkeli su içmiş o da ama o her yemekten sonra içmiş ben de öyle yapıcam.sabahları aç karnına içiyodum şimdi yemeklerden sonra içiyorum.çok faydası oluyomuş dene biran önce sen de arkadaşım.kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin.saçının cansızlığı için bişey bilmiyorum.çünkü benimkiler halen çok gür doğum yapmış olmama rağmen,cildim de çok pürüzsüz onun için de sana yardımcı olamıcam bu konu hakkında.ama ben bol su içerim ve de yoğurt yerim.sigara içmeme rağmen halen çok pürüzsüz cildim.ama sanırım dıştan bi tedavi çok zor cildin için.biliyorum suyu sevmiyormuşsun ama bazı şeyler için sevmediğin şeyler de olsa güzelleşmek için bunları yapmak zorundasın.

canım cildimde çok sorunum yok parlak ve beyaz herkes beğenir ama ben burnumun üzerindeki çillere kafayı takmış durumdayım o yüzden berbat göründüğünü düşünüyorum çok göze batmıyolar ama sende bilirsin insan kafaya takınca çıldırıyo :KK43: saçlarımada yağ karışımı ve bioksin şampuan kullanıyorum yavaş yavaş kendine gelmeye başladı bide biopon saç maskesi varmış onu almayı düşünüyorum
yoğurt ve su konusunda sana katılıyorum aslında çok faydalı özellikle yoğurt cilt için çok iyi bende severim zaten ama çok yemem :KK43: yemeye başlasam iyi olucak seçil arkadaşım benim en büyük sorunum kilommm :KK43:

sıkma canını arkadaşım.fazla kilo sorunun da yokmuş.sadece 6 7 kilo vermek sorun değil.bu sirkeli su hem tok tutuyo hem de kilo verdiriyomuş gerçekten.dene ki biran önce sen de mutlu olursun çok kısa zamanda inan.

demek bu kadar iyi akşam eve giderken mutlaka alıcam canım ve mutlaka sabahta denicem inşallah işe yarar tatlım

aaa seçil bu arada hollywood 48 diye bişey varmış 2 günde 5 kilo yabancı ünlüler bunu kullanıyolarmış sadece 2 gün sürüyomuş haftada sadece 1 defa yapabiliyosun 2 gün boyunca bundan başka bişey yemiyosun sadece hollywood 48 yiyosun gazetelerde falan çıkmış hep üstelik seçkin yerlerde satılıyormuş sen duydunmu hiç bunu? fiyatıda 85 90ytl sanırım ne diyosun ?

aaa seçil bu arada hollywood 48 diye bişey varmış 2 günde 5 kilo yabancı ünlüler bunu kullanıyolarmış sadece 2 gün sürüyomuş haftada sadece 1 defa yapabiliyosun 2 gün boyunca bundan başka bişey yemiyosun sadece hollywood 48 yiyosun gazetelerde falan çıkmış hep üstelik seçkin yerlerde satılıyormuş sen duydunmu hiç bunu? fiyatıda 85 90ytl sanırım ne diyosun ?
güldencim çok kısa sürede kilo verdirmesi çok kısa sürede de aldırması olayını çağrıştırmıyor mu sana?bana çağrıştırıyo da..bu kadar kısa zamanda olsa olsa vücudun su kaybıdır o.sakın inanma!ben dez diye bi toz aldım 2.ci kutuyu sipariş ettim ve 2.ci kutuya devam ederken ellerimin üstünde yaralar çıktı.tamam 7 8 kilo falan verdim ama gel sen onu bi de bana sor.aynı zamanda iştahımı da çok açtı.allahtan kontrol edebiliyorum da kendimi bi de edemediğim zamanlar var ya işte.pasta börek görüntüleri geçiyo gözümün önünden ve hemen kendimi tutamadığım anlarda yiyodum.işte böyle de açtırıyolar insana iştahıçhepsi para tuzağı arkadaşım.sakın yapma!yan etkisi olabilir.ben 2.ci kutuyu sipariş verdim artık içmek zorundayım diye içtim ama pişman oldum.bi kere de zayıflama hapı kullanayım dedim(fx 15)bilmem duydun mu?o zaman da ayaklarımda geçmeyen yaralar çıkmıştı.hemen kestim zaten kullanmayı.şimdi normal diet yapıyorum ve sirkeli suyu içiyorum.bakalım ilerleyen zamanlarda n olacak.:sm_confused:

güldencim çok kısa sürede kilo verdirmesi çok kısa sürede de aldırması olayını çağrıştırmıyor mu sana?bana çağrıştırıyo da..bu kadar kısa zamanda olsa olsa vücudun su kaybıdır o.sakın inanma!ben dez diye bi toz aldım 2.ci kutuyu sipariş ettim ve 2.ci kutuya devam ederken ellerimin üstünde yaralar çıktı.tamam 7 8 kilo falan verdim ama gel sen onu bi de bana sor.aynı zamanda iştahımı da çok açtı.allahtan kontrol edebiliyorum da kendimi bi de edemediğim zamanlar var ya işte.pasta börek görüntüleri geçiyo gözümün önünden ve hemen kendimi tutamadığım anlarda yiyodum.işte böyle de açtırıyolar insana iştahıçhepsi para tuzağı arkadaşım.sakın yapma!yan etkisi olabilir.ben 2.ci kutuyu sipariş verdim artık içmek zorundayım diye içtim ama pişman oldum.bi kere de zayıflama hapı kullanayım dedim(fx 15)bilmem duydun mu?o zaman da ayaklarımda geçmeyen yaralar çıkmıştı.hemen kestim zaten kullanmayı.şimdi normal diet yapıyorum ve sirkeli suyu içiyorum.bakalım ilerleyen zamanlarda n olacak.

aa ewt duydum bende düşündüm bi ara zayıflama haplarını kilo verdinmi peki???

X