ooo bu ay bayağı külfetli geçecek senin için.allah kolaylık versin sana valla bu kadınlar kulübü sağlık ve güzellik köşesine gir belki bulabilirsin nasıl yüzün pürüzsüzleşir.hııı bu gün unutmadan söyleyeyim canım eczanede bi refrezant bi bayanla konuşurken laf açıldı.ben basküle çıktım da 7 kilo vermişim o da sordu nasıl kilo verdin diye ben hem dez diye bi toz var onu içtim hem de sirkeli su içiyorum dedim.o da 1 haftada 3 kilo vermiş sirkeli su içmiş o da ama o her yemekten sonra içmiş ben de öyle yapıcam.sabahları aç karnına içiyodum şimdi yemeklerden sonra içiyorum.çok faydası oluyomuş dene biran önce sen de arkadaşım.kilolarından kısa sürede kurtulabilirsin.saçının cansızlığı için bişey bilmiyorum.çünkü benimkiler halen çok gür doğum yapmış olmama rağmen,cildim de çok pürüzsüz onun için de sana yardımcı olamıcam bu konu hakkında.ama ben bol su içerim ve de yoğurt yerim.sigara içmeme rağmen halen çok pürüzsüz cildim.ama sanırım dıştan bi tedavi çok zor cildin için.biliyorum suyu sevmiyormuşsun ama bazı şeyler için sevmediğin şeyler de olsa güzelleşmek için bunları yapmak zorundasın.