- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Suriyelilere size welcome to turkey! diyen uzunadamlar versin diyorum.
Durumlarina üzülüyorum insani ,vicdani olarak ama acımıyorum yardımda etmiyorum.
Ben üzülüyorum vicdanen dedimNeden acimiyorsunuz? Bir lokmanizi paylassaniz ne olur ki? Kim isterdi yurtlarinda savas ciksin? Allah kimseyi yurtsuz birakmasin. O durumlara dusurmesin. Bu sogukta karda kista ac sogukta yatiyorlar. Bizim gorevimiz bizden aciz insanlara yardim etmek.
Bir gun esimin cani cok afedersiniz döner cekmisti. Arkadasinin dukkani var yanina gittik. Esim aldi evde yeriz dedi. Ozel olarak hazirlatti. Kirmizi isikta dururken bi cocuk geldi suriyeli. O ekmegi istedi. Esim agladi. Dedi ki görüyor musun Allah bu cocugu benden cok seviyor ona bunu nasip etti, beni vesile kildi sukurler olsun dedi..
Bi 5 lira ya da 10 lira nedir ki? Firsat varsa verin. Bu günler bir daha gelmez. Kazanin belanin onune gecer hic olmazsa..
Yanlis anlamayin ama bence verin..
Ben üzülüyorum vicdanen dedim
Acıma farklı bisi.
Acıma duygusunu sevmiyorum bilmem anlatabildim mi.
Bizim ülkemizde de baraka gibi evlerde yasayan insanlar var
Kagit topluyolar calisiyolar bir sekilde.
Dilenmek emeksiz yemek oluyo.
AminSizin düşünceniz tabi.
Allah kimseyi o durumlara dusurmesin..
Tüh ya bende karmakarışık geri döndü sandım. :) Nerelerde acaba.
bazılarıda beni eski konularımla vurmayıııııın diye feryat figan ağlıyor eski konuları silmek yok mu diye yırtınıyor kadın resmen ben yalan söylüyorum ne olur yalanlarımı ortaya çıkarmayın diyor:)bu sitenin bayanlarına bayılıyorumya harikasınız nasılda buluyorsunuz anında süpersiniz.