Para vermeyince kapıya tekme atan dilenci çocuk? ?

3-4 yas yahu.
Kapi da tekmeler dil de cikarir.
Evden bir meyve bir sey verseydiniz eminim mutlu olurdu.
Ben genelde cantamda cikolata cips fln tasirim. Isteyen dilenci cocuklara veririm. Hem paranin baskasina gitmedigini bilirim hem onlar oylesine mutlu oluyorlar ki.
Tek sorun peslerinden gelen diger cocuklar :KK53:

Ankara'da trafikte belli birkaç kavşakta göbekte çok Başımıza geliyor. Cam siliciler zorla silip zorla para isteyenler falan. Kaza yaptıracaklar insana. Temiz camı da pisletiyorlar. Yapma diyorsun yapıyor, sileceği çalıştırsan yine yapmaya kasıyor. Zorbalığa giriyor yaptıkları. Birkaç sefer Aradım polisi şikayet ettim ama polis gelince kaçıp gidince işlerine devam ediyorlar.
Şikayet etsek de değişen bir şey yok.

Ben vicdansız birisi değilim ama bende çocuklara para vermiyorum, vermeyeceğim. Yiyecek bir şey alayım diyorum yok para diyor o zaman para yok diyorum. İnsanlar korkudan çocuğunu markete göndermiyor, okula kendi götürüp getiriyor bunlar küçücük çocukları sokağa salıyor ya bir sürü kötülüklerin içine. Sırf bu yüzden sürekli çocuk doğuranların olduğuna eminim.

ben de özellikle bir konuda çok uzulmustum ve yardımcı olmaya çalışmıştım ama daha sonra absürtlükler görüp çelişkili ifadelerini üsteleyince çok güzel beddualar ve küfürler almıştım arkadaştan. yazık diyorum sadece..en iyisi psikiyatrik tedavi ama kabul etmiyor...

ah yazmayacaktım yazdım gene. umarım bedduaları ile çarpılmam.

Otobüs bekliyorum, çocuğun biri avcunu uzattı para koy gibisinden. Başımı olumsuz anlamda salladım. Sonra bana arapça hakaret etti. Anlamıycağımı sandı.Kulağından tuttuğum gibi anasının üzerine attım. Onların dilinde bağırdım, tabirleriyle "defolun bu vatandan" dedim. Tabi herkes başımıza toplandı. Bir şey yapamazlar korkmayın. Bana yapmadılar. Lanet olasıcalar geldiler başımıza. Nankörler, kim bilir daha kaç Türke bizim topraklarimizda kufur ediyolar sövüyolar. Nefret ediyorum. Bir daha olursa polisi arayın kesinlikle

Otobüs bekliyorum, çocuğun biri avcunu uzattı para koy gibisinden. Başımı olumsuz anlamda salladım. Sonra bana arapça hakaret etti. Anlamıycağımı sandı.Kulağından tuttuğum gibi anasının üzerine attım. Onların dilinde bağırdım, tabirleriyle "defolun bu vatandan" dedim. Tabi herkes başımıza toplandı. Bir şey yapamazlar korkmayın. Bana yapmadılar. Lanet olasıcalar geldiler başımıza. Nankörler, kim bilir daha kaç Türke bizim topraklarimizda kufur ediyolar sövüyolar. Nefret ediyorum. Bir daha olursa polisi arayın kesinlikle

Bu ne nefret ya hu?? Çocuk onlar adi üstünde cocuk...
Benim yanimda o cocugun kulagini cekseydin sanirim kavga ederdik..
Iyiki oyle insanlari gormuyorum..

Bu ne nefret ya hu?? Çocuk onlar adi üstünde cocuk...
Benim yanimda o cocugun kulagini cekseydin sanirim kavga ederdik..
Iyiki oyle insanlari gormuyorum..
Çocuğa bakın, ettiği hakareti duysaydinız. Türkçe manasıyla o.. benzer bişey dedi. Ne masum çocuk ama. Para vermedim diye sırf. Nasıl nefret etmeyim? Buralı dilencilerden asla böyle birşey duymadım. Çocuk diye her küfrü etsinler o zaman. Pişman değilim.

Çocuğa bakın, ettiği hakareti duysaydinız. Türkçe manasıyla o.. benzer bişey dedi. Ne masum çocuk ama. Para vermedim diye sırf. Nasıl nefret etmeyim? Buralı dilencilerden asla böyle birşey duymadım. Çocuk diye her küfrü etsinler o zaman. Pişman değilim.

Istedigi küfürü etsin,sen de kız, azarla ama kulagindan tutup da annesine atma...
Neyse...

Cokta iyi yapmissin cocuk diye agza alinmaz kufurlerini hoş gorsek sanki buyuyunce baska birsey olacaklar
Bende dovdum oyle bi cocuk daha liseye gidiyordum bizim okul kampustu ve birsuru okul barindiriyordu icinde daha ilkokul cocugu kucucuk bisey bana durduk yere seni s..erim o.. bilmem ne dedi amautanmadim kostum yakaladim evire cevire bi dayak cektim sikayette edemedi ...yine olsa yine yaparım cocuk, buyuk fark etmez

birde nankörler ki sorma

Istedigi küfürü etsin,sen de kız, azarla ama kulagindan tutup da annesine atma...
Neyse...[/QUOT

O çocukdur masumlar dediğiniz suriyeli en fazla 5 yaşlarında iki çocuk beni taciz etmişti neye uğradığımı şaşırmıştım yıldırım hızıylada koşarak kaçıyorlar yakalasaydım kulak çekmekten çok daha fazlasını yapardım o anda

Bilmiyorum benim nickim size tanıdık geliyor mu? Pek çok konunuzda size destek olacak şeyler yazmaya çalıştım. Ama artık hiç bir konunuza yorum yapmama kararı aldım. Sebebi de kapattırdığınız konunuz. Evet polemikler oldu ve polemik yapan insanlara bir şey açıklamak zorunda değildiniz ama ortada bir sürü çelişki ve soru işareti varken en azından benim gibi size ciddi cevaplar veren insanlara bir açıklama borçluydunuz. Ortada bir çok cevap verilmemiş soru, çelişkili açıklamalar varken de ben de bundan sonra hiç bir konunuza cevap vermeme kararı aldım. Ha bu dünyanın sonu değil. Çok da umrunuzda olmayabilir ama ben ciddiye aldığım insanların da beni ciddiye almasını beklerim. Almıyorlarsa da daha fazla çabalamam.
Size katiliyorum.konuyu aciyo arkadas isine gelenlere cvp veriyo isine gelmezse hadi byyy yapiyo.
Konulari cvpsiz yarim birakiyo.
Bende konularina cvp yazmama karari almistim.
Sizin yazdiginizi gorunce size cvp verdim ama bu yazdigimla bile arkadasin sayfalari cogaliyo uzuluyorum

kaçtır başıma aynı şey geliyor .
Sorun bende mi ya . Sinir oluyorum artık . bugün erken çıktım işten . Evde tek basıMayim . Az önce kapı çalar gibi oldu . Herhalde yan taraf dedim bakmadım . Tv izliyorum bu sırada. Kapıyı yumruklamaya başladı biri. Korktum koşa koşa açmaya gittim birine biseu oldu sandım. Bi baktım 3 4 yaşlarında Suriyeli bi cocuk para istiyor.
Bende Allah versin deyip kapatacaktim ki kucucuk cocuk kapıyı tekmeledi ya inanamiyorum ...
bi kere de çarşıda yine bi cocuk para istedi yok dedim diye arabama tükürmustu.
ya nedir bu Allah aşkına . Ben her ay Belli bir miktarı gerçekten ihtiyaç sahibi olan birini bulurum ona veririm . Annemin bi öğrencisi var annesi yeni boşandı maddi durumu da yok . Ona yardım etmeyi tercih ederim en azından gerçekten ihtiyacı olan birine gittiğini bilirim . Cocuklarini sokaga salip dilendiren insanlara dolayli da olsa yardim etmek istemiyorum.Benim de düşüncem bu.
Mecbur muyum neden para vermeyince tartaklaniyorum , kötü muameleye maruz kalıyorum ??????

yani istersen şikayet et ama neden bu kadar abartıyorsun veya şaşırıyorsun? adı üstünde dilenci. dilendiği için "normal" bir hayatı veya düzeni yok bu çocuğun. belki dayak yiyor yeterli para toplamayınca? hiç mi anlayamoyorsunuz? normal çocuklar bile laftan anlamaz yaramazlık yapar, bu çocukla bir empati kursanız. vermeyin istemiyorsanız da sanki ilk defa farklı insanlarla karşılaşıyormuş gibi davtranımayın

kendinizi aklayamadiginiz gibi reelden olan arkadaşlarınız da "evet,bu kız dogrudur" da demedi ne hikmetse:KK14: yalan kelimesini kabul etmiyorsunuz ancak konulariniz tutarsiz bu ne oluyor? Bir dediginiz diğerini tutmuyor. Buna "yalan" deniyor ışte. Sayfa hesaplayacak kadar sizi düşünmedim,forumu uzun süre işgal etti konunuz,ister istemez gördüm,gördük. Merak ettik. Ciddi ciddi size akıl veren de oldu,yalanlarinizi cıkaran da. Hic birine açıklama gelmedi. Ki açıklanacak pek bişey de yoktu,mesajlariniz ortada. Her neyse çok bile yazdım. Forumda guvenilirliliğiniz kalmadı,haberiniz olsun:KK66: benim de size yazdığım son mesajdi. Hoşçakalin:KK3:

konu sahibi cevap vermiyor kimseye :) millet sayfalarca yazıyor kimseyi tınlamıyor aradan bir hafta geçince yeni konu açıyor.

X