Para vermeyince kapıya tekme atan dilenci çocuk? ?

arsiz onlar canim tek kelimeyle arsiz. sagolsun buyuklerimiz bizim basimiza bela getirdi onlari. gecenlerde benimde basima geldi. simit aldik ablamla yegenime bi issirik aldi yemem deyip elimize tutusturdu yegenim. sonra karinca gibi etrafimiza dolustular simit versene bizede alsana bilmem ne diye. ben oyle durumlarda tikanir kalirim ablam kovdu git basimizdan diye kucucuk dilenci kiz bize bi sert cikti bi bagirdi yolun ortasnda goren dovuyorz zanneder.

Geleceğin mafyası, hırsızı,katili şimdiden staj görüyor yarin de profesyonel görürsünüz , ah erdoğan başımıza ne çorap ördün bu memleket zaten ortadoğudan dolayı iflah olmayacak hep kapımız dayanacaklar
polise şikayet edin...daha 3-4 yaşında bunları yapıyorlarsa büyüdüklerinde yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum...

Geleceğin mafyası, hırsızı,katili şimdiden staj görüyor yarin de profesyonel görürsünüz , ah erdoğan başımıza ne çorap ördün bu memleket zaten ortadoğudan dolayı iflah olmayacak hep kapımız dayanacaklar
polise şikayet edin...daha 3-4 yaşında bunları yapıyorlarsa büyüdüklerinde yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum...

ne oldu kii merak ettim şimdi

bende merak ettim acikcasi

Ben dayanamadım baktım konu sahibi daha once bir konu aciyor ailesinin onlara aldigi arabayla ilgili deeerken kk hatunlari muthis bi ajanlik yapiyor ve herseyi seriyor
Konu sahibi esinin bazen polis bazen amir bazen askeri personel oldugunu soyluyor
Bir diyor dogu gorevindeyiz bi diyor ayri yerlerdeyiz
Bi bakmissin araba aldik bilmem kac bin lira bi bakmassin 16 binliralik arabamiz var ailem aldi
Hatta cigdemlik diye bir uyeyle tartismisti yanlissam duzeltin kiza ben kocamdan dayak yemedim oyle bisey yok diyordu inatla ilk actigi konunun en altinda Not:esimden dayak yedim 11. Sayfada yaziyordu bunun gibi bir suru yalanli olay bu yani

kk kadinlarinin gucu kafasina taktigini yapiyo tesekkurler tatlim

ayyy çokkk sağol..rahatladım vallahi çok enteresan ozaman

Konu dilencilik evet kotu birsey olsada, bunu yapan bir cocuk ve ben bu duruma cok uzuluyorum.. Bu cocuklari gordukce icim parcalaniyo resmen size tavsiyem cok basit kapiyi acmayin ..

2 sene önce yanıma yaklaşan bir dilenci kızın'' ablacım çok güzelsin maşallah, saçların çok güzel ,yemek yiyeceğim abla , para ver abla , Allah sevdiğine bağışlasın abla , yanındakilerin arasında en güzeli sensin abla !! '' diyerek peşime takılmıştı..

Bende kıza para yerine gel sana yemeklik bir şeyler alayım , karnını doyur demiştim .
Para vermektense , karnı doysun dedim..

Bunu dememle bana ne dese beğenirsin !

''Allah belanı versin , yanındakilerde sende çok çirkinsiniz ! ''demesin mi..

Ya sabır diyip geçtim gittim ..

Siz çalışan ve ayrica okuyan bir insanSiniz.!! Eve cok gec gidiyorsunuz. Bi de finallere de az kaldi.
O 3 4 yaslarindaki cocuk ne ara geldi? Ne ara tekmeledi? Gece geldiyse o saatte cocugun ne isi var binada? Her kapiyi tekmeleyene kapiyi aciyor musunuz?
Ben de sizin konulariniza hic inanmiyorum.
Sizi reelde taniyan arkadaslariniz gelse yorum yapsa da bi konunuza biz de rahatlasak siz de

bu sitenin bayanlarına bayılıyorumya harikasınız nasılda buluyorsunuz anında süpersiniz.

Ama konu sahibi konuya uğramayacak birdaha tabii.

Burada konu sahibinin bu kadar üzerine gidiliyor da.
sanki kim tamamen doğru bilgi veriyor ki.
kocası için ha polis demiş ha askeri personel demiş yani bu kadar açık aramak doğru değil bence.
besbelli deşifre olmamak için yapmış.
sonuçta biz burada dertlerimizi paylaşıyoruz.
kaldı ki kullanıcı adını değiştirip binlerce yalan yanlış yazan insanlara oturup 50 sayfa yorum yazılıyor. kimse buna ses çıkarmıyor da bir tane yakaladınız diye niye bu kadar üzerine gidiliyor anlamadım.

kesinlikle size katılıyorum, o çocuğa para vermek demek o çocukların çoğalması demek. bir çoğu bulmuş kolay yolunu, yapıp sokağa salıyor çocuğunu. ailesini seçemiyor insan, yazık değil mi o çocuklara onların yeri okul sıralarıyken küçük yaşta nasıl yetiştiriliyorlar. bunun savaştan gelmekle alakası yok, suriye'den gelip yeni bir hayat kuran insanlara şahidim. büyüklere çalışmak zor geliyor, aile boyunu dilendiriyor. nereye gittiğini bildiğin yere yardım etmek en güzeli

kendinizi aklayamadiginiz gibi reelden olan arkadaşlarınız da "evet,bu kız dogrudur" da demedi ne hikmetse yalan kelimesini kabul etmiyorsunuz ancak konulariniz tutarsiz bu ne oluyor? Bir dediginiz diğerini tutmuyor. Buna "yalan" deniyor ışte. Sayfa hesaplayacak kadar sizi düşünmedim,forumu uzun süre işgal etti konunuz,ister istemez gördüm,gördük. Merak ettik. Ciddi ciddi size akıl veren de oldu,yalanlarinizi cıkaran da. Hic birine açıklama gelmedi. Ki açıklanacak pek bişey de yoktu,mesajlariniz ortada. Her neyse çok bile yazdım. Forumda guvenilirliliğiniz kalmadı,haberiniz olsun benim de size yazdığım son mesajdi. Hoşçakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…