- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
Ya işte haklısın ama bende o parayi o çocuğun akşam babasına verdiğinihaklısın kardesım ama yınede kapına gelenı keşke boş göndermeseydin. aynı şey geçen gün de benim başıma geldi para ver açım dedi.para vermem karnını doyurayım dedım yiyeceğini aldım gönderdim.
Konuma Yorum yapacaksaniz buyrun efendi gi bi yapın yorumunuzuSenin kocan polis zaten neden müdahale etmiyor? Ha yoksa askeriye de miydi?
Gayet konunuza yorum yaptim. Esiniz neden müdahale etmiyor? Pardon da burda polemiklik ne var? Hiç bir inandiriciliginiz yok,eski konunuzda milyon tane yalanınz çıktı.12 sayfa yazıldı 1 tane açıklama yapamadiniz,aciklayamadiniz. kavga benm tarzım değil ama anlaşılan yalan atmak sizin işiniz. Size de iyi günler.Konuma Yorum yapacaksaniz buyrun efendi gi bi yapın yorumunuzu
polemik kaVGA vs sizin tarzınız olabilir ama benim ayıracak vaktim yok
hadi iyi günler
benim buradan reel olarak görüştüğüm insanlarda var ve merak etmeyin beni bilen gayet iyi biliyor . Tanıyan da tanıyor. . Bu yüzden yalan kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum..Gayet konunuza yorum yaptim. Esiniz neden müdahale etmiyor? Pardon da burda polemiklik ne var? Hiç bir inandiriciliginiz yok,eski konunuzda milyon tane yalanınz çıktı.12 sayfa yazıldı 1 tane açıklama yapamadiniz,aciklayamadiniz. kavga benm tarzım değil ama anlaşılan yalan atmak sizin işiniz. Size de iyi günler.
ne dılencıye ne kapıma gelene para vermem, ılla vereceksem gozumle gordugum durumunu gercekten bıldıgım bırıne yardım ederım..kaçtır başıma aynı şey geliyor .
Sorun bende mi ya . Sinir oluyorum artık . bugün erken çıktım işten . Evde tek basıMayim . Az önce kapı çalar gibi oldu . Herhalde yan taraf dedim bakmadım . Tv izliyorum bu sırada. Kapıyı yumruklamaya başladı biri. Korktum koşa koşa açmaya gittim birine biseu oldu sandım. Bi baktım 3 4 yaşlarında Suriyeli bi cocuk para istiyor.
Bende Allah versin deyip kapatacaktim ki kucucuk cocuk kapıyı tekmeledi ya inanamiyorum ...
bi kere de çarşıda yine bi cocuk para istedi yok dedim diye arabama tükürmustu.
ya nedir bu Allah aşkına . Ben her ay Belli bir miktarı gerçekten ihtiyaç sahibi olan birini bulurum ona veririm . Annemin bi öğrencisi var annesi yeni boşandı maddi durumu da yok . Ona yardım etmeyi tercih ederim en azından gerçekten ihtiyacı olan birine gittiğini bilirim . Cocuklarini sokaga salip dilendiren insanlara dolayli da olsa yardim etmek istemiyorum.Benim de düşüncem bu.
Mecbur muyum neden para vermeyince tartaklaniyorum , kötü muameleye maruz kalıyorum ??????
benim buradan reel olarak görüştüğüm insanlarda var ve merak etmeyin beni bilen gayet iyi biliyor . Tanıyan da tanıyor. . Bu yüzden yalan kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum..
Siz sayfa hesaplayacak kadar beni düşünmeyin olur mu
Bu da size son aciklamamdi
hadi hoscakalin
Bilmiyorum benim nickim size tanıdık geliyor mu? Pek çok konunuzda size destek olacak şeyler yazmaya çalıştım. Ama artık hiç bir konunuza yorum yapmama kararı aldım. Sebebi de kapattırdığınız konunuz. Evet polemikler oldu ve polemik yapan insanlara bir şey açıklamak zorunda değildiniz ama ortada bir sürü çelişki ve soru işareti varken en azından benim gibi size ciddi cevaplar veren insanlara bir açıklama borçluydunuz. Ortada bir çok cevap verilmemiş soru, çelişkili açıklamalar varken de ben de bundan sonra hiç bir konunuza cevap vermeme kararı aldım. Ha bu dünyanın sonu değil. Çok da umrunuzda olmayabilir ama ben ciddiye aldığım insanların da beni ciddiye almasını beklerim. Almıyorlarsa da daha fazla çabalamam.
ne oldu kii merak ettim şimdi