- 17 Mart 2015
- 678
- 278
- Konu Sahibi karmakarisik56
bende merak ettim acikcasi
tee eski konularıda araştırmaya üşenirim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polise şikayet edin...daha 3-4 yaşında bunları yapıyorlarsa büyüdüklerinde yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum...
polise şikayet edin...daha 3-4 yaşında bunları yapıyorlarsa büyüdüklerinde yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum...
ne oldu kii merak ettim şimdi
Senin kocan polis zaten neden müdahale etmiyor? Ha yoksa askeriye de miydi?
Ben dayanamadım baktım konu sahibi daha once bir konu aciyor ailesinin onlara aldigi arabayla ilgili deeerken kk hatunlari muthis bi ajanlik yapiyor ve herseyi seriyor
Konu sahibi esinin bazen polis bazen amir bazen askeri personel oldugunu soyluyor
Bir diyor dogu gorevindeyiz bi diyor ayri yerlerdeyiz
Bi bakmissin araba aldik bilmem kac bin lira bi bakmassin 16 binliralik arabamiz var ailem aldi
Hatta cigdemlik diye bir uyeyle tartismisti yanlissam duzeltin kiza ben kocamdan dayak yemedim oyle bisey yok diyordu inatla ilk actigi konunun en altinda Not:esimden dayak yedim 11. Sayfada yaziyordu bunun gibi bir suru yalanli olay bu yani
Ben dayanamadım baktım konu sahibi daha once bir konu aciyor ailesinin onlara aldigi arabayla ilgili deeerken kk hatunlari muthis bi ajanlik yapiyor ve herseyi seriyor
Konu sahibi esinin bazen polis bazen amir bazen askeri personel oldugunu soyluyor
Bi bakmissin araba aldik bilmem kac bin lira bi bakmassin 16 binliralik arabamiz var ailem aldi
Hatta cigdemlik diye bir uyeyle tartismisti yanlissam duzeltin kiza ben kocamdan dayak yemedim oyle bisey yok diyordu inatla ilk actigi konunun en altinda Not:esimden dayak yedim 11. Sayfada yaziyordu bunun gibi bir suru yalanli olay bu yani
bu sitenin bayanlarına bayılıyorumya harikasınız nasılda buluyorsunuz anında süpersiniz.Ben dayanamadım baktım konu sahibi daha once bir konu aciyor ailesinin onlara aldigi arabayla ilgili deeerken kk hatunlari muthis bi ajanlik yapiyor ve herseyi seriyor
Bilmiyorum benim nickim size tanıdık geliyor mu? Pek çok konunuzda size destek olacak şeyler yazmaya çalıştım. Ama artık hiç bir konunuza yorum yapmama kararı aldım. Sebebi de kapattırdığınız konunuz. Evet polemikler oldu ve polemik yapan insanlara bir şey açıklamak zorunda değildiniz ama ortada bir sürü çelişki ve soru işareti varken en azından benim gibi size ciddi cevaplar veren insanlara bir açıklama borçluydunuz. Ortada bir çok cevap verilmemiş soru, çelişkili açıklamalar varken de ben de bundan sonra hiç bir konunuza cevap vermeme kararı aldım. Ha bu dünyanın sonu değil. Çok da umrunuzda olmayabilir ama ben ciddiye aldığım insanların da beni ciddiye almasını beklerim. Almıyorlarsa da daha fazla çabalamam.
kendinizi aklayamadiginiz gibi reelden olan arkadaşlarınız da "evet,bu kız dogrudur" da demedi ne hikmetse yalan kelimesini kabul etmiyorsunuz ancak konulariniz tutarsiz bu ne oluyor? Bir dediginiz diğerini tutmuyor. Buna "yalan" deniyor ışte. Sayfa hesaplayacak kadar sizi düşünmedim,forumu uzun süre işgal etti konunuz,ister istemez gördüm,gördük. Merak ettik. Ciddi ciddi size akıl veren de oldu,yalanlarinizi cıkaran da. Hic birine açıklama gelmedi. Ki açıklanacak pek bişey de yoktu,mesajlariniz ortada. Her neyse çok bile yazdım. Forumda guvenilirliliğiniz kalmadı,haberiniz olsun benim de size yazdığım son mesajdi. Hoşçakalinbenim buradan reel olarak görüştüğüm insanlarda var ve merak etmeyin beni bilen gayet iyi biliyor . Tanıyan da tanıyor. . Bu yüzden yalan kelimesini kesinlikle kabul etmiyorum..
Siz sayfa hesaplayacak kadar beni düşünmeyin olur mu
Bu da size son aciklamamdi
hadi hoscakalin