para vermek zorunda mıyım

Boyle kardeş duşman başina derlerya aynisi
Bir zahmet kendisi çalişip parasini kazansin oh ne ala hayat ben keyfime bakayim ailem kardeşim kazansin yiyeyim.Sakin vermeyin böyle kardeşmi olurya sizi kullaniyor sadece sevmiyor komşudan para isterken bile utanmiyor.

Ailenizin ihmali var bu işte. Belli ki gerçekten psikolojik sorunları var zamanında tedavi edilseydi. Kendi parasını kazanması teşvik edilseydi böyle olmazdı. Sizin bir sorumluluğunuz yok. Kendinizi kötü hissetmeyin.

ablanızın çok ciddi bir sosyal fobisi olduğunu düşünüyorum ,
muhtemelen bu nedenle evinden çıkmadan yemeği gelsin vs istiyor ; anne babanızın durumunu sizden daha iyi anladıkları için yardımcı olduklarını düşünüyorum bir de.
Siz kardeşsiniz , kardeşin kardeşe para verme zorunluluğu yok elbette istediğiniz gibi davranın nasıl mutluysanız.
ama ben ablanıza üzüldüm açıkçası ; 34 yaş, boşa geçen bir hayat , sürekli muhtaciyet , zorunlu ruhsal döngüler .. yaşamayan bilemez , Allah kimseye yaşatmasın

Gönderme alıştırma.Bundan sonra sen vermezsen ailemden isterim diye gelir hep.
Bişey derse hakaret ederse ver cevabını.Madem pisliğim o zaman arayıp benden para isteme de kapat.
Verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…