para var huzur hiççç yookkk :(

Böyle bir adamla ömür boyu hayatını geçirebilirsin. Evli, mutlu Mesut bir sinir hastası olursun. 4000 tl geliri var, şirretlikle istediği harcamaları senden yapıyor. Krediyi senin maaşına bağlıyor. Harcamaları kalemi kalemine takip edip, 50 tl için seni hesaba çekiyor. Daral geldi bana. Hepimiz kendi aklımızla sınırlıyız. bazen de kendi kendimizi sınırlıyoruz kendi akıl hapishanemizde. Gözümüzde aklınızda çok büyüttüğümüz kişiler, duvarlar aslında o kadar da büyük değil aslında. Çocuğun gece korktuğu gölgelerin aslında sabah birer eşyaya dönüşmesi gibi.

Çlışmıyor olsan iş bul, kendi paranı kazan derdik. Ekonomik özgürlüğün var. Çocuk olsa, düşünürdün. Çocuk yok. Babanın evine gitmek zorunda değilsin. Kendi paranı kendine harcarsın en azından. Ailenin manevi desteği olur mu bilmiyorum. Ama eşini olduğu gibi babana anlatsan, o da senin mutluluğunu ister herhalde. Boşanmak yıkım değil, bir kurtuluş da olabilir. Bunu kendi şartlarında en iyi sen değerlendirirsin. Ama bazen cesur olmak gerekiyor. Geleceğin için iyi bir şeyler görüyorsan eşinle kalırsın. Ama huyu böyleyse nasıl değiştireceksin?

CANIM OKUDUM BAYA YAZILANLARI SANA DİYECEĞİM ÖNCE ALLAH YARDIMCIN OLSUN. DİĞERİ İSE ŞU AKŞAM EŞİNLE OTURURKEN BEN ARTIK İŞİ BIRAKACM DE TABİ SENİNKİ ŞAŞIRCAK NİY EFALN DİE SENDE DERSİN KENDİMİ MUTLU HİSSETMİORUM DİE. CİDDİ CİDDİ SÖLE BUNU BAKALIM TEPKİSİ NE OLCAK.

butun masraflar sizde eşiniz ne yapıyor o 4000 tl yı

YANİ BU KADAR OLUR SİZDE KENDİMİ GÖRDÜM TAMAMEN AYNIYIZ DESEM

para olmasa ayrı dert geçim sıkıntıları vs. para olsa ayrı bi dert. hayat mı garip olan yoksa biz insanlar mı bilemedim

siz bu adama erkek deyip onunla nasıl evli kalabiliyorsunuz?

Para idaresi onda olsun, tak koluna götür alışverişe, tak koluna seni kuaföre bıraksın işin bitince ücreti ödesin... Ben ev borcuna falan giremem de paşa paşa ödesin kirayı... Hem evlilikte senin benim yoktur ki... Önce bu kavramı öğrenmesi lazım...

ben olsam hemen işten çıkarım..evde oturup keyif yaparım..nasıl olsa çalışsamda para harcamıcan evde otursanda..yorulduğuna değmez..komşularınla ailenle bol bol görüşürsün gezersin....

Aynen para var huzur yok haftada 100 lira verir hepsinin hesabını sorar

sanırım onun acısından ayrınız gayrınız var..borç ıkınızın degıl senın...
bu nasıl adam yarın bırgun bır ıcralık fılan olundgunda senmı muhatap olucaksın

Müsaadenizle 'yuhhh' diyorum.
O kocanız kendisine erkek mi diyor??

Bence bunlara katlanıyor olabilmek için eşinize çok çok aşık olmanız lazım yoksa kimse katlanmaz bu çileye, aşağılanmaya..onsuz yaparım diye düşünmeyin o kadar güzel yaparsınız ki..size tek gereken şey cesaret..direk boşanın demeyi genelde sevmem ama bu yaşadıklarınız bana çok ağır göründü..

Para benim sana nee de gec yani niye kafana takiyosun? Ama banyo yapmamak icin hafta ici sevismemesi midemi bulandirdi poff kokar o adam

inadına harcardım ben olsam.

gunlerce emek verecem ben ayın bası gelecek maaş yatacak kocam durrr diyecek yok öyle iş.

Canim birazini okudum birazini okuyamadim.sana birkaç tavsiyem olacak.bu durum böyle çekilmez. Ama boşan demek istemiyorum. Buna ancak sen karar verirsin.bence once ailene bahset.desteklerini al.sonra kayinvalidene anlat.gerekirse aile büyükleri oturup konussun.bu sorun aile buyuklerine aksederse isin ciddiyetini anlar eşin. Gerekirse ailen laf arasindan tehdit etsin, bu böyle gitmez desin.resti çekin. Aile danismanina gidin.baska sorunlariniz da varmis.cozulur bence.Ya islamiyette bile kocanin parasi tüm evin, kadinin kazanci ise kadinin kendisinindir.harama yatirmadiktan sonra diledigi gibi harcayabilir.kocanin söz hakki bile yok. Benim de esimle problemlerim var ama bu konuda Allah razı olsun asla kurusuma bile karismaz.calisip kazandigim halde bana para verir israrla.tek bir faturayi bile ben ödemem. Bu nedir ya.sana da yazik canım. Aileler konussun.bak kesin..

Bir de canim tutumlu olmayip parani istemesinin tek aciklamasi olabilir.seni ezmek.sen kazandigin parayla güçlü bir kadın olacaksin ve esin bunu istemiyor.o zaman keske köyden filan hanım alsaymis keşke

Ne bu aşk evliliği mi ? Bu para konusu evlenmede önce konuşuldu mu?

Zor bir durum başta tavrınızı sınırlarınızı çizeceksiniz
Bir ay çalış Didin paradan 50 kuruşun Hesabını vermeye çalış
Ben olsam asla vermem
Şuan çalışmıyorum bunun için eşimden Maaş alıyorum:) ev işide iştir neticede öyle anlaştık ve ben işten ayrıldım
Ben kendi birikimimi yapıyorum eşim lazım olunca benden borç alıyo vericem diyo
Onun harçlığı ayrı benim ayrı kimin biterse diğerinden alıyo:)
Bak ben bu şekilde dahi bo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…