CANIM OKUDUM BAYA YAZILANLARI SANA DİYECEĞİM ÖNCE ALLAH YARDIMCIN OLSUN. DİĞERİ İSE ŞU AKŞAM EŞİNLE OTURURKEN BEN ARTIK İŞİ BIRAKACM DE TABİ SENİNKİ ŞAŞIRCAK NİY EFALN DİE SENDE DERSİN KENDİMİ MUTLU HİSSETMİORUM DİE. CİDDİ CİDDİ SÖLE BUNU BAKALIM TEPKİSİ NE OLCAK.nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
sen de mi?YANİ BU KADAR OLUR SİZDE KENDİMİ GÖRDÜM TAMAMEN AYNIYIZ DESEM
siz bu adama erkek deyip onunla nasıl evli kalabiliyorsunuz?tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
Aynen para var huzur yok haftada 100 lira verir hepsinin hesabını sorarnereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!