- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
valla sen biraz salmışsın kendini ondan öyyle olmuş. Ben çalışmıyorum eşimin parasını harcıyoruz ki eşim bunu duymasın çom kızar her daim bizim paramız der. Buna rağmen hesap vermem çok yüksek meblağlar değilse. Atıorum param vardır biter o zaten gep koyar cüzdanıma. Canm sende kasardar vardı nokdu drr harcadım canm bişey lazımdı derim yada atıorum hediyemi aldım hediye aldım drim tamm der biter. Yani kadının ne çalışması ne okuması kadını yüceltir. Kadını akıllı olması, kendine deger vermesi, ve kendine değer verdirtmesi yüceltir. Okumak çalışmak bunlar kadına kendine değer vermesi için araçtır. Ama kadın bunu yapamıyorsa isterse prof olsun isterse binlerce lira kazansın kocasına maaş kartını vermeye, yeri gelince dayak yemeye mecbur kalır sesini de çıkarmaz. Bence buna bir dur deyin. Çalışıp kazandığınız paranın hesabını eğilip büzülerek vermek zorunda değilsiniz, kıvırmayın net olun ve istikrarlınereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...