- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
Sakın öyle düşünme. Küçük zitliklar evlenince büyük dertlere dönüşebilir. . Dikkatli olmak lazim..
Kesinlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın öyle düşünme. Küçük zitliklar evlenince büyük dertlere dönüşebilir. . Dikkatli olmak lazim..
Aile dostumuz bir ablamız da eve 3-5 kuruş daha fazla girecek diye kıstıkça kısardı, işe giderken makyaj yapmaz, üstüne başına bir şey almaz vs ama kocası iki dirhem bir çekirdek dolaşırdı ve nihayetinde kocası aldattı da boşanarak kurtuldu kadıncağız Kocanız sizi illa aldatacak diye bir şey yok ama kendinize bakmadığınız süre zarfında yok yere yıpranacaksınız, bence bir an evvel bu duruma bir son vermelisiniznereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
Sende bana ağırlıksın de!tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
Çok mu şüpheciyim?
Aklıma tüm masrafları sana ödettirip, kalan parayı kendi biriktiriyor gibi geldi. Hatta cinsellik bile istemiyor dediğin için söylüyorum bunu, sonrada ayrılmayı bile isteyebilir.
Hayat bu sakın işinizi bırakmayın. Kuaföre gitmeye başlayın. Kendinize zaman ayırın ve bakımınızı aksatmayın. Yavaş yavaş tavrınızı koyun . Öncelikle kendinize değer vermelisiniz ki başkalarıda sizi değerli görsün.
Nasıl olsa karım diyip, elini eteğini çekmiş sizden.
Kendinizi koyvermeyin....
Dalga mi geçiyorsun sen? Çektiklerini hak ediyorsun bence. Bunu kendine yapan sensin. Boşanmış kadın olup ölmekten beter olacağına, evli ol ve çek bu dertleri. Aynen devam.boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi((
kesinlikle katılıyorum.Çok mu şüpheciyim?
Aklıma tüm masrafları sana ödettirip, kalan parayı kendi biriktiriyor gibi geldi. Hatta cinsellik bile istemiyor dediğin için söylüyorum bunu, sonrada ayrılmayı bile isteyebilir.
Hayat bu sakın işinizi bırakmayın. Kuaföre gitmeye başlayın. Kendinize zaman ayırın ve bakımınızı aksatmayın. Yavaş yavaş tavrınızı koyun . Öncelikle kendinize değer vermelisiniz ki başkalarıda sizi değerli görsün.
Nasıl olsa karım diyip, elini eteğini çekmiş sizden.
Kendinizi koyvermeyin....
ay sonundu kiriydı ödemeydi derken 200-300 lira kalıyor o da gene ev için harcanıyo para bende sözdeeee...büyük harcamalar olunca ben de saklamıyorum ama böyle ufak tefek şeylerde kendime ayırdığım harçlıktan karşıladığım için eşimin çoğunda ruhu bile duymuyor. gerek yok ya o kadarına da çünkü.
bence siz de söylemeyin madem para konusunda bu kadar baskıcı.
kendi maaşınız var peki nasıl harcıyorsunuz?
yani kendiniz çekip tamamını kendinize göre mi harcıyorsunuz yoksa eşinize veriyorsunuz o size harçlık gibi mi veriyor?
masrafları paylaşacaksınız başka yolu yok sen kirayı ödüyorsan eşin de elektrik vs faturasını yatıracak, sen mutfak alışverişini karşılıyorsan o da kredi borcunu ödeyecek. bunu ciddi ciddi konuşmanız gerekiyor, bu ne demek ya bütün yükü sizin üzerinize atmış ohhhh ne ala... neymiş üzerine yük olmasınmış, olduuuu paşam.ay sonundu kiriydı ödemeydi derken 200-300 lira kalıyor o da gene ev için harcanıyo para bende sözdeeee...