para var huzur hiççç yookkk :(

Çok bencil ve kişiliksiz böyle ,böyle kendini nefret etmeye başlamış zaten
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!

bu durm senin insiyatifinde ister baban olsun ister eşin ister çoçugun yani kim olursa olsun buna karışmaya cüret etmemmeli kimse iş yerinde işi seninle yapmıyorki senin çalıştıgına ortakçı olsun tepkini koy derim

İleride evdi,eşyaydı gibi birikim yapıp kaçma gibi bir planı mı var ne :)
Ayni şeyi düşündüm. Ve sinir oldum krediyi bile üstüne atıyor. Bu ne biçim insan.Tek derdi kendi parasi cebine kalsın. Kusura bakmayin ama kocaniza paranin senin benimi mi var demissiniz ama kocaniz tarafindan ben öyle girmedim.Cunku o biz değil ben olarak görüyor ve bu cok tehlikeli. ..

Kadının çalışması tabi ki ekonomik özgürlüğünü sağlar. Siz karşı çıkmadığınız , bu sömürgeci tavra hayır demediğiniz için ekonomik sönürgü oluyor.

Çok mu şüpheciyim?

Aklıma tüm masrafları sana ödettirip, kalan parayı kendi biriktiriyor gibi geldi. Hatta cinsellik bile istemiyor dediğin için söylüyorum bunu, sonrada ayrılmayı bile isteyebilir.

Hayat bu sakın işinizi bırakmayın. Kuaföre gitmeye başlayın. Kendinize zaman ayırın ve bakımınızı aksatmayın. Yavaş yavaş tavrınızı koyun . Öncelikle kendinize değer vermelisiniz ki başkalarıda sizi değerli görsün.

Nasıl olsa karım diyip, elini eteğini çekmiş sizden.

Kendinizi koyvermeyin....
Coookkkk doğru

nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
Ekonomik olarak özgür değilsiniz ki, sınırınızı cizememişsiniz. Suc kocanızda değil sizde

tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!

Çok tehlikeli bir erkek bu...maddi konularda erkek bir adım önde olmalı...
Bizde tam tersi, eşim benim üstüme kredi çektirtmez dünya hali diye...evlendikten bir yıl sonra zam aldım ondan biraz fazla ona rağmen kredi çekilecek olsa o çeker.
Eşimin evlenmeden önce bana anlatmadığı bazı borçları vardı, ilk zamnalar baya sıkıştık hep borç ödedik kavgalarımız oldu bayağı...bana anlatmadığı için o kadar zoruma gitti ki borçtan ziyade yalan söylemesi...bu bile ne kadar ağırıma gitti acaba beni kullanıyor mu diye düşündüm.
Eşim bu kadar borç olmasına rağmen takılarıma dokunmadı, bekarlıktan kalma birikmiş param vardı dokunmadı, maaşımın da tek kuruşunu sormaz. biriktirmemi ister. Kendine bir çöp almaz üstüne başına ben alıyorum bir şeyler onu bile pahalı alma der. bütün taksitler borçlar onun adına. En nihayetinde ödemeleri ortak yapsak da durum bu bizde, bence olması gereken de bu. Ona rağmen başının etini yiyorum neden başta bana yalan söyledin diye...çünkü çok tartıştık ve üzüldüm.
Eşinize hesap da vermeyin harcama yaparken bir şey desormayın ve de kendinizden kısmayın. Aylık 4000 tl gelir ne demek ya..eşiniz ne iş yapıyor. Bu para ile tek başına evini geçindirir sizden para istemesi hesap sorması ayıp...

Canim birazini okudum birazini okuyamadim.sana birkaç tavsiyem olacak.bu durum böyle çekilmez. Ama boşan demek istemiyorum. Buna ancak sen karar verirsin.bence once ailene bahset.desteklerini al.sonra kayinvalidene anlat.gerekirse aile büyükleri oturup konussun.bu sorun aile buyuklerine aksederse isin ciddiyetini anlar eşin. Gerekirse ailen laf arasindan tehdit etsin, bu böyle gitmez desin.resti çekin. Aile danismanina gidin.baska sorunlariniz da varmis.cozulur bence.Ya islamiyette bile kocanin parasi tüm evin, kadinin kazanci ise kadinin kendisinindir.harama yatirmadiktan sonra diledigi gibi harcayabilir.kocanin söz hakki bile yok. Benim de esimle problemlerim var ama bu konuda Allah razı olsun asla kurusuma bile karismaz.calisip kazandigim halde bana para verir israrla.tek bir faturayi bile ben ödemem. Bu nedir ya.sana da yazik canım. Aileler konussun.bak kesin..
aileler girerse araya haha da hırçınlaşır babam dayanamaz çıkışır o da büyük demez açar onlara ağzını k.v desen o da başlarda benim yanımdaydı haklısın derdi bugün biraz çıtlattım yorum bile yapmadı sustu yani oğlunun arkasında çünkü artık oğlu bol para kazanıyo yoruluyomuş kafası çok doluymuş vs vs ben de aldım bugün boyumun ölçüsünü

senin paran benim param,benim param benim param diyor adam resmen..boyle hayat biraz zor gecer hanimefendi..

aileler girerse araya haha da hırçınlaşır babam dayanamaz çıkışır o da büyük demez açar onlara ağzını k.v desen o da başlarda benim yanımdaydı haklısın derdi bugün biraz çıtlattım yorum bile yapmadı sustu yani oğlunun arkasında çünkü artık oğlu bol para kazanıyo yoruluyomuş kafası çok doluymuş vs vs ben de aldım bugün boyumun ölçüsünü
canım allah az verip yalvartmasın..coookk verip azdırmasınn..esınıde ıyııı etsınn..

Ay bu kismi okuyunca darlandim , bacim Allah yar ve yardimcin olsun offf icim daraldi .

boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi:KK43:((
Çok yanlış düşünüyorsun hayat senin hayatın kimsenin değil hangi zmanda yasiyosun boşa gitsin dünyaya bidaha mi gelcen ya

Ayni şeyi düşündüm. Ve sinir oldum krediyi bile üstüne atıyor. Bu ne biçim insan.Tek derdi kendi parasi cebine kalsın. Kusura bakmayin ama kocaniza paranin senin benimi mi var demissiniz ama kocaniz tarafindan ben öyle girmedim.Cunku o biz değil ben olarak görüyor ve bu cok tehlikeli. ..
Evet çok doğru bir de şöyle bir şey var her borcu benim üzerime yapacak diye bir şey yok biri benim üzerime ise diğeri de onun olmalı :)

X