- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
Böyle karısın parasına karışan adamlara illet oluyorummmmmmm....Of tamam tamam büyük konuşmayacağım
Aynen ben de.Korku filmi gibi vallah burası.Bekar bir genç kı olarak bdv okudukça evlilikten hayattan korkuyorum. Bilmiyorum Allah akıl fikir versin.
ya onun işi koşturmacalı benim işim rahat masa başı sen yata yata kazanıyosun parayı ben emek harcıyorum diyo saygı yok bedava para olarak görüyo çalışan kadınım ev işlerinde yardım yok yorulmuyosun bile ne yardımı diyo
Aynı zihniyetler artarak çoğaldılar.Ben çocukdum,annem bi komşumuzu anlatırdı:Bey dermişki,Bana bi öğretmen bulun dedim seni buldular.Hanımın kim olduğu önemli değil yani,maaş getirsin yeter.Bu ona benzemiş
herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
eşiniz ne iş yapıyor? para yetmicek diye psikolojisi bozulmuş resmen..nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
O ZAMAN KOCAN SENN PARANI ÇATIR ÇATIR YİYO KUSURA BAKMADA. NİYE BUNA İZİN VERİYOSUN NE DEMEK YA VALLA BU KK YÜZÜNDEN PİSKOLOJİM BOZULDU. KENDİNİ BU ERKEKLERE EZDİRMEYİN YAtutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!
BU YAZDIKLARINI OKUYUNCA ADAM MAAŞI ALIP BASKA KADINLARLA YİYO DİCEM. YANİ ONA GELİYO LAF. ALDIGI MAAŞ NEREYE GİDİYO BİLMİYOSA BU ADAM SENLE ÖZEL HAYATI YOKSA BU BÖYLE YANİ..herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
AYNEN. ALDIGIN MAAŞI KOCAN YİCENE BABAN YESİN. BAK O ZAMAN BOŞANDIN DİYE SENN KAFANI ŞİŞİRİYOLARMI.Niye ben çocuklu dul bir kadınım hiçte ölmedim çalışıyorum çocuğumu kreşte okutuyorum...
Bu ön yargıyı bırak....
Boşan bu adamdan babanı da sallama...
Ewlatsın seni kapının önüne koyacak değil...
HELAL OLSUN GERCEKTEN TEBRİK EDİYORUM SENİ.Off, of. Buna benzer bir adamla nişanlanmıştım, Allahtan erken gördüm yüzünü de düğüne 1 ay kala kaçarak uzaklaştım. Abartmıyorum yaklaşık 2 sene her sabah uyandığımda "Allahım şükürler olsun" diyerek uyandım.35 yaşında bakar ve mutlu olmamı ona borçluyum :) Onun gibi biriyle evli olmaktansa sonsuza kadar yalnız yaşarım diye düşünüyorum. ohh paramla sevdiğim ve hak eden tüm sevdiklerime hediyeler alıyorum, evimi de aldım, yakında arabamı da alacağım.
Senin yerinde de olsam da aynı şeyi yapar, beni mutsuz huzursuz güvensiz yapan bu bencil insana 5dk daha zaman ayırmazdım diye düşünüyorum. Anamı babamı, öksüzü yetimi mutlu ederim çok daha hayırlı.
Ama yine de ne yaşadığını sen bilirsin. Evliliğe devam edeceksen de, kendini bu kadar hırpalatma restini çek bir çözüm yolu bul derim. Hiçbir şey senden daha önemli değil.