Niye izin veriyorsunuz bu muameleye peki?nereden başlasam... önceki yazılıarımı okuyanlar bilir. eşimle ilgili olanları herşey neredeyse aynı. işim iyi onun da işi iyi ama benim kazancım benim değil. "harcadığın tek kuruşu bana sorarak harcayacaksın diyor. geçenlerde kardeşime bi hediye aldım 50 tl ye ekstreden gördü bu ne dedi ilk önce bişeyler aldım dedim. ekstreyi iyice incelemeye ve sorular sıklaşmaya başladı aldım işte neden bu kadar soruyosun dememle ağza alınmayacak küfürlere başladı... lüzumsuz para harcayan biri değilim hakkım olan kuaförmüş bakımmış hepsini evde yapıyorum ekstra bi harcamam yok buna rağmen böyle yaptı.. kadının çalışmasını ekonomik özgürlük sanırdım. ekonomik kölelikmiş...
eve gelmişti görünce incelemeye başladı. böyle şeyler saklanmamalı bence ama sonuçta ortadaNiye izin veriyorsunuz bu muameleye peki?
Sizin ekstreniz neden ona gidiyor?
tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!O nasıl eş yaaa ? Sizin eşiniz para konusunda sorunlu bence,tutumlu olmayı abartmış yani.
Bekar bir genç kı olarak bdv okudukça evlilikten hayattan korkuyorum. Bilmiyorum Allah akıl fikir versin.
Maaş kartınız eşinizin elinde mi?tutumlu değilki sigaradan markalı giyimden kesmez sadece paranın idaresi onda olacak o karar verecek ya düşünsenize aylık 4000 tl geliri var ev alınca sen çekeceksin krediyi diyoo eve bişey alınacaksa taksiti üzerime yazdırıyor aman ben borçlu olmayayım diye. ya diyorum seni beni mi var borç ikimizin borcu, kendini iyi hissetmiyomuş ağırlık oluyomuş üstünde!!!