Para konusu artık rahatsız etmeye basladı

Valla sizin konularınız hep para, maddiyat, araba üstüne olduğu için adam belki de ayak uydurmak istemiştir.

tencere yuvarlanmis kapagini bulmus :)
ilk kez kendiniz gibi birini gorunce aynayi goren bebekler gibi afallamissiniz.
bir sure sonra alisinca o aynaya bakmaktan keyif alir mutlu olursunuz

Vay be bır araba aldım mıllet kıskanclıgından çatlamış. Daha yuzyıl konusursunuz artık nasılsa bende malzeme bol:)

Bu para konusu seni yeni mi rahatsız etmeye başladı? Kendimi beğenmiş birisiyim demişsin. E dinsiniz hakkından imansız gelir :) Ayrıl gitsin ya bu ne yarın öbür gün şu kadarlık yemek yedin falan der ıyyy.

aklimiza oyle yer etmissin demek ki.
niye kiskanalim? sevgiline atamadigin havayi bize rahat rahat atabilirsin :)
Ben olanı söyledim bu sitede herkesın ne kadar artniyetli olabıldıgını bıliyoruz. Ben o karakterde bırı degılım. Sız yanlıs mesaj cıkarmıssınız demek kı. O benım yerıme de atıyor zaten bana gerek kalmadı

Kendımı beğenmiş derken onunkıyle aynı anlamda degıl :) o kendını degıl parasını begenmıs resmen... Bundan rahatsız oluyorum ben de

Kendımı beğenmiş derken onunkıyle aynı anlamda degıl :) o kendını degıl parasını begenmıs resmen... Bundan rahatsız oluyorum ben de

Vallahi bu durumun önü kesilmez gibi. Bende hep ''benci'' bir insan tanırım. Kendisi konuşur ama karşısındakine kendini dinletemez. Bir süre sonra iletişim kopukluğu oluyor ve artık duymamaya başlıyorsun. Katlanırım dersen devamm.

Böyle bir insan sevgili olarak da çekici gelmez ki, resmen ezik
Tam böyle boşlukta vakit geçirmelik sevgili diyeceğim ama, insan sıkılır bi yerden sonra da..

Velvet kuzum sen bu çocukla ne yapıyorsun ? Onu böyle yetiştirmişler demek ki değişmesi biraz zor. Kendini yıpratırsın. Olan sevgini de bitirir bu maddiyatla övünme durumu. Gerçekten hiç hoş değil söyledikleri.

Vallahi? Çok mutlu oldum:)))

Sen bu çocuğu nerden buldun?

Son düzenleme:
Hayal ettim de gulesim geldi, :))) bayar tabi sürekli boyle muhabbetler, adamın odak Noktası harcamaları Alıp satacaklari olmuş.

Ayyy okurken sıkıldım resmen sevgilinden ahaha okuduklarim yetti valla senin yapcagin is bu çocuğu burak ve Arkan bile bakma gormemislikte son nokta

Bu çocukla olmayacak. Bu ilişki uzun sürmez. Bunun gidişatı iyi değil. Bir seneyi göremeden ayrılırsınız siz ben sana söyleyeyim.

İnsan bu kafadaki birinde ne bulur, nasıl saygı duyar da ilişki yaşar kısmına takıldım. Ne sığ muhabbetler bunlar ve sen de bunları görüyorsun. Eee o zaman niye birliktesin ki bu çocukla? Anlamadım.

Benımkı de bıraz oyle. Ben de surekli konuyu degıstırmeye calısıyorum..

Babası da böyle sıfırdan her seyini kazanmış bır ınsan ustelık ama o en dibi görmesine rağmen tanık oldugum kadarı ile o da öyle. Oğlu de öyle olmus. Ben en cok param var niye bosuna okuyayım demesıne uzulmustum. Ben evde oturmaktan sıkılmasam çalısmaya baslamazdım e yuksek lısans bıle yaptım o zaman enayı mıyım ben cok maddesel bakıyor her seye. Onu törpülemeye çalışmak ıcın kendimi yormaya dert etmeye deger mı bılmıyorum

Gorgude cok onemli biliyormusun, girdigin her ortamda seni sikintiya sokar bu herif..

Vallahi? Çok mutlu oldum:)))

Sen bu çocuğu nerden buldun?
Bız aslında bırbırımızı uc senedir tanıyorduk da bu şekil bir muhabbet olmamıstı hic. Babasıyla da annem tanısıyorlar. Aynı yerde oturuyoruz bır de. Ben kapıda kalmıstım cuzdanım evdeydi benzınım de yoktu bu yardıma geldı:) öyle yanı:)

Gorgusuz insandan nefret ederim o derece..

Gorgude cok onemli biliyormusun, girdigin her ortamda seni sikintiya sokar bu herif..

Arkadaslarımın yanında yapıyor ben artık kusmak uzereyım. En yakın arkadasımaanlatacagım bu durumu da en azından onunlayken yaparsa mazur görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…