- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
1. Görmemiş.
2. Sen baba parasına güvenip okumayan biriyle ne yapıyorsun?
3. Ne bayık bir muhabbet ben olsam çantamı alır kaçarım.
yok dogru demek ki ben de öyle dusunuyorum gercekten demek ki dısarıdan da öyle görunuyormusKusura bakma ama seninki laf ishali fikir kabızı olmuş.
seni ezmeye çalışır gibi devamlı şunuda yapacaktık bunuda yapacaktık sıkar yani insanı sende haklısın..yok dogru demek ki ben de öyle dusunuyorum gercekten demek ki dısarıdan da öyle görunuyormus
aslında degil, yani sonradan görme degil ama hep bir para zırhı arkasına, babasının isminin arkasına sıgınıp bır seyler yapmaya calısıyor. ben sunu yaptım bunu yaptım yok.sonradan görme herhalde arkadaş.
o zaman sakladığı bir şey var. betimlerken dahi ''zırh'' ifadesini kullanmışsınız. ailede sorunlar vs olabilir. bir dahaki sefere kanka borsacı mısın gel şurada keyfimize bakalım deyin. zaten bu ifadenizden sonra kendini toparlaması zaman alıraslında degil, yani sonradan görme degil ama hep bir para zırhı arkasına, babasının isminin arkasına sıgınıp bır seyler yapmaya calısıyor. ben sunu yaptım bunu yaptım yok.
seni ezmeye çalışır gibi devamlı şunuda yapacaktık bunuda yapacaktık sıkar yani insanı sende haklısın..
o zaman sakladığı bir şey var. betimlerken dahi ''zırh'' ifadesini kullanmışsınız. ailede sorunlar vs olabilir. bir dahaki sefere kanka borsacı mısın gel şurada keyfimize bakalım deyin. zaten bu ifadenizden sonra kendini toparlaması zaman alır
Ben bu ilişkinin ömrünün fazla olacağını düşünmüyordum eski konularını düşününce...
Şimdi hiç düşünmüyorum.
Çünkü normal muhabbetler değil,hani küçüklüğümüzde arkadaşlarımıza hava atardık ya "Benim buyum var,bunu aldıracağım anneme,babama...".Aynı o cins bir muhabbet...
Bu konudaki rahatsızlığınızı belirtin,buna göre davranın..Çünkü daha bir şeyler ciddiye binmeden böyle bir muhabbeti sizinle yapıyorsa,ilişkiniz evliliğe doğru giderken hiç düşünemiyorum ne tarz şeylerle hava atacağını...
Bomboş yaşıyor her şeyi para puldan ibaret sanıyor parasız kalsa konuşacak ne bulur acaba hiç sevmem şöyle parasıyla övünen insanları varsa var napalım yani gözümüze sokmanın ne manası var bir de okumamış boş insan katlanamazdım galiba ben iyi dayanıyorsun buna
Bence sen her şeyden önce eski sevgilinle şimdiki sevgilinle kıyaslamaktan vazgeçmek zorundasın.Ya da bundan sonra hayatına girecek olan erkekleri onunla kıyaslama...Çünkü o defter çoktan kapanmış.Anılar akla gelir fakat yalnızca o kadarla kalsın,her erkeğin onun gibi olmasını bekleme...Aksi takdirde asla mutlu olamazsın.İyice sınır tanımayacak o zaman. Daha simdiden düğünü çırağanda yapacagız muhabbeti dönüyor. Ben dedim ki o zamana daha en az 6-7 sene var biraz dur. Bu böyle parasıyla güclü oldugunu dusunen insanlardan cunku surekli bana pahalı hediyeler alıyor ve bu sekilde kendi egosunu tatmin ettigini dusunuyorum.
Biliyor musun eski sevgilim hala her gün aklıma geliyor, ama onunlayken o kadar üzüldüm ağladım ve acı cektim ki. Su an böyle sorunlar yasasam da, bazı seyler kafama yatmasa da alıstım artık. Deli gibi aşık oldugumda da bir sey olmuyordu cunku, hep hüsran...
yok, gercekten artık kıyaslamıyorum, cunku her insan farklı her insan özel. sag olsun yenisi de beni cok seviyor, cok üzerime titriyor ama iste bu huyu gercekten beni sogutuyor ondan. birkaç sey daha var da onlar su an askıda. bekliyorum gercekten karsıma alıp konusmam lazım.. yoksa kacınılmaz son..Bence sen her şeyden önce eski sevgilinle şimdiki sevgilinle kıyaslamaktan vazgeçmek zorundasın.Ya da bundan sonra hayatına girecek olan erkekleri onunla kıyaslama...Çünkü o defter çoktan kapanmış.Anılar akla gelir fakat yalnızca o kadarla kalsın,her erkeğin onun gibi olmasını bekleme...Aksi takdirde asla mutlu olamazsın.
Ama şu anki erkek arkadaşının bu huyu ciddi bir problem...Bu problemi çözemediğiniz takdirde -her şey onda bitiyor tabii ki- ayrılık kaçınılmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?