- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Iste bastan böyle degıldı tanıdıkca samımı oldukça anladım ben de. E böyle benım yanımda fazla rahat davranıyor bır de artık cekınmeden butun hesap kıtabı yapıyor. Mıdem bulanıyor artıkBöyle bir insan sevgili olarak da çekici gelmez ki, resmen ezik
Tam böyle boşlukta vakit geçirmelik sevgili diyeceğim ama, insan sıkılır bi yerden sonra da..
Gercekten artık o öyle konusunca ne dıyecegımı bılemıyorum hıcbır sey söylemiyorum ne dıyeyım kı. Soyleyemıyorum yanı bos bos bakıyorum suratınaHayal ettim de gulesim geldi, :))) bayar tabi sürekli boyle muhabbetler, adamın odak Noktası harcamaları Alıp satacaklari olmuş.
Bana da öyle gelıyor. Bunu söylediğim icin uzuluyorum ama Sureklı ben onun arkasını topluyorum idare ediyorum bır sekilde hayatını düzene sokması ıcın çaba gösteriyorum. Ona sorsan da dıyecek kı ben de senı cok sevıyorum yetmez mı? O da baska sorun zaten konuşmalarımız ya para uzerıne gecıyor ya da Sureklı sen benım hayatımın anlamısın sen benım her seyımsın .ergen muhabbetı yanıBu çocukla olmayacak. Bu ilişki uzun sürmez. Bunun gidişatı iyi değil. Bir seneyi göremeden ayrılırsınız siz ben sana söyleyeyim.
Bana da öyle gelıyor. Bunu söylediğim icin uzuluyorum ama Sureklı ben onun arkasını topluyorum idare ediyorum bır sekilde hayatını düzene sokması ıcın çaba gösteriyorum. Ona sorsan da dıyecek kı ben de senı cok sevıyorum yetmez mı? O da baska sorun zaten konuşmalarımız ya para uzerıne gecıyor ya da Sureklı sen benım hayatımın anlamısın sen benım her seyımsın .ergen muhabbetı yanı
Basta böyle degildi iste. Bırbırımızı tanıdıkca bu muhabbet arttı. Sımdıden dıyor kı çırağanda düğün 600 bın falan eder söyle de böyle de. Offf yani. Muhabbet edecek baska konu bulamıyor ben konu acıyorum bu sefer de ya bılmıyorum ya duymadım ya bana ne dıyor. Oyle kalıyorum yanıİnsan bu kafadaki birinde ne bulur, nasıl saygı duyar da ilişki yaşar kısmına takıldım. Ne sığ muhabbetler bunlar ve sen de bunları görüyorsun. Eee o zaman niye birliktesin ki bu çocukla? Anlamadım.
Tezim bitti sayılır pazartesı teslim edecegim:) ise de Kasım'da başlayacağım o zamana kadar boşum. Gercekten o zamana kadar düşüneceğim. Kendisini duzeltmezse ben de uğraşmak ıstemıyorum artıkYani red sevmiyorsun, hazzetmiyorsun, aranızda bir paylaşım yok. Bu herife ziyan ettiğin vakte yazık, bu adamla buluşup bayık muhabbete katlanacağına tezine, işine harca aynı zamanı.
Belki de o yuzden surekli bir vurgulama halindedir ama ben asla tanıştığımız ılk günden berı hıcbır seyın konusunu etmedim. Kendisi bana aa araban suymus aa saatin buymuş dedi durdu hep. Valla onun Sureklı ovunmesı benım ömürlük övünme kotamı doldurduSeninle yarış halinde çünkü burdan anladigim sizin durumunuz da iyi
Belki de o yuzden surekli bir vurgulama halindedir ama ben asla tanıştığımız ılk günden berı hıcbır seyın konusunu etmedim. Kendisi bana aa araban suymus aa saatin buymuş dedi durdu hep. Valla onun Sureklı ovunmesı benım ömürlük övünme kotamı doldurdu
Bence ayrıl biraz kafanı dinle.Bana da öyle gelıyor. Bunu söylediğim icin uzuluyorum ama Sureklı ben onun arkasını topluyorum idare ediyorum bır sekilde hayatını düzene sokması ıcın çaba gösteriyorum. Ona sorsan da dıyecek kı ben de senı cok sevıyorum yetmez mı? O da baska sorun zaten konuşmalarımız ya para uzerıne gecıyor ya da Sureklı sen benım hayatımın anlamısın sen benım her seyımsın .ergen muhabbetı yanı
Neden kıskanayım hanımefendi? Siz benim hayat standardım ne biliyor musunuz? Sizde malzeme çok mu bilemem de sindirememişlik var gibi.Vay be bır araba aldım mıllet kıskanclıgından çatlamış. Daha yuzyıl konusursunuz artık nasılsa bende malzeme bol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?