• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Para konusu artık rahatsız etmeye basladı

Ben ilk tanıştığım gün bir kaç saat içinde baba mesleğini öğrenirim.
Ne tuhaf ilişki dedim yani çok şaşırdım :)

Bence kibarca uyarıdan çıkmak lazım.
Noktadan çok para var cümlelerinde hoşuma gitmiyor bu durum de.
Daha da düzelmezse yol ver gitsin, sıkıcı bir tip..

Neden kıskanayım hanımefendi? Siz benim hayat standardım ne biliyor musunuz? Sizde malzeme çok mu bilemem de sindirememişlik var gibi.
"pahalı saklama kaplarımı vermedi, bende araba var diye beni kullanıyor, para verdim ödemedi" hep bu haldesiniz. Aklımda böyle kalmış olmanız benim suçum değil. Dert ettiğiniz şeyler hep maddi hep maddi.
Daha fazla birbirimizden alıntı yapmayalım ve tartışma çıkmasın olur mu? Ne siz benim dediklerimi kabul edeceksiniz ne de ben sizin için artık farklı düşünebilirim.
Yazdıklarımı belki dışarıdan birinin gözlemi olarak kabul eder dikkat edersiniz.
Benim icin ne düşündüğünüz problem degil istediğinizi dusunun tabii ben sizin düşüncelerinizi degistiremem. Sindirememislik degil, ben burada o konu hakkındaki derdimi anlatıyorum ondan dolayı o gözünüze batıyor, derdi her maddiyat olan insan sindirememis mi oluyor. Buraya gelip gecinemiyorum, maddi sıkıntı çekiyorum, cok zor durumdayım desem de derdim maddiyat olacak, teyzem annemin parasını alıyor, arkadaslarım beni kullanıyor, arabamın bilmem nesi desem de maddi. Anlatabildim mi yani, ha - ha +. Yoksa benim tartışmak gibi bir niyetim yok zaten sadece ilk yorumunuz cok saldırgandı.

Ben ilk tanıştığım gün bir kaç saat içinde baba mesleğini öğrenirim.
Ne tuhaf ilişki dedim yani çok şaşırdım :)

Bence kibarca uyarıdan çıkmak lazım.
Noktadan çok para var cümlelerinde hoşuma gitmiyor bu durum de.
Daha da düzelmezse yol ver gitsin, sıkıcı bir tip..
Öyle laf arasında gecmistir belki ama aylar sonra ilk defa bana senin baban ne is yapıyor peki diye sorunca ben şok :) surekli bu dolar muhabbeti gecınce dedim surekli dövizden bahsediyorsun gerildim artık diye. Peki dedi bes dk sonra aynı konu

Benim icin ne düşündüğünüz problem degil istediğinizi dusunun tabii ben sizin düşüncelerinizi degistiremem. Sindirememislik degil, ben burada o konu hakkındaki derdimi anlatıyorum ondan dolayı o gözünüze batıyor, derdi her maddiyat olan insan sindirememis mi oluyor. Buraya gelip gecinemiyorum, maddi sıkıntı çekiyorum, cok zor durumdayım desem de derdim maddiyat olacak, teyzem annemin parasını alıyor, arkadaslarım beni kullanıyor, arabamın bilmem nesi desem de maddi. Anlatabildim mi yani, ha - ha +. Yoksa benim tartışmak gibi bir niyetim yok zaten sadece ilk yorumunuz cok saldırgandı.
Saldırgan olmak gibi bir niyetim yoktu, sabaha karşı yazmışım baktım da şimdi. Belki o an aklıma geldiği gibi yazmışımdır, yumuşatmadan, ondan öyle gelmiştir.

Saldırgan olmak gibi bir niyetim yoktu, sabaha karşı yazmışım baktım da şimdi. Belki o an aklıma geldiği gibi yazmışımdır, yumuşatmadan, ondan öyle gelmiştir.
Olabilir insanlık hali, ben de yanlıs ifade ettim belki de ust üste sizinki gibi yorumlar gelince benim de tepem attı o an

Benımkı de bıraz oyle. Ben de surekli konuyu degıstırmeye calısıyorum..
bence bu çocuğa akıl ver biraz.
madem babasının işi riskli, seni kırmayan biri. boş yere para harcamasın, ev alsın bol bol.
en azından paraları havaya uçmamış olur.
sen onun para hocası olabilirsin :)

bence bu çocuğa akıl ver biraz.
madem babasının işi riskli, seni kırmayan biri. boş yere para harcamasın, ev alsın bol bol.
en azından paraları havaya uçmamış olur.
sen onun para hocası olabilirsin :)
Evet cok dogru en azından bosa harcamasın. Bir kere valeye 50 lira verdi ben sok oldum ne yapıyorsun dıye. Dısarı çıkınca cüzdanını ben alıyorum direkt. Vallahi cocuk gibi

Evet cok dogru en azından bosa harcamasın. Bir kere valeye 50 lira verdi ben sok oldum ne yapıyorsun dıye. Dısarı çıkınca cüzdanını ben alıyorum direkt. Vallahi cocuk gibi
bu çocuğu eğitirsen çok sevaba girersin. sevgili olunmaz ama iyi arkadaş olunur. herkes yedireni sever, yazık, bilmiyordur belki bu gerçeği.

bu çocuğu eğitirsen çok sevaba girersin. sevgili olunmaz ama iyi arkadaş olunur. herkes yedireni sever, yazık, bilmiyordur belki bu gerçeği.
hahaha :D gecen gun diyor ki cıraganda düğün 600 bin liraymıs ben de dedim evet bak böyle sacma sapan seylere para harcama biriktir bak ileride lazım olur :D

Babası da böyle sıfırdan her seyini kazanmış bır ınsan ustelık ama o en dibi görmesine rağmen tanık oldugum kadarı ile o da öyle. Oğlu de öyle olmus. Ben en cok param var niye bosuna okuyayım demesıne uzulmustum. Ben evde oturmaktan sıkılmasam çalısmaya baslamazdım e yuksek lısans bıle yaptım o zaman enayı mıyım ben:KK43: cok maddesel bakıyor her seye. Onu törpülemeye çalışmak ıcın kendimi yormaya dert etmeye deger mı bılmıyorum
Aslında ona kızmanın bir anlamı yok çünkü elinde değil. Ailesinin yetiştirme tarzı bu, armut dibine düşer adam böyle yapıyorsa oğlu da böyle yapar. Yani kasti değil sana inat veya gıcık yapmıyor, artık onun huyu olmuş bu, birinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor. Sana git ayrıl veya ayrılma çek diyemem kuzum, ama ben olsam ne yapardım söyleyeyim, uğraşmazdım, onun değmeyeceğinden değil aslında iyi bir insan olduğuna eminim ama huyunu değiştiremeyeceğin için çabalarına değmez.

Aslında ona kızmanın bir anlamı yok çünkü elinde değil. Ailesinin yetiştirme tarzı bu, armut dibine düşer adam böyle yapıyorsa oğlu da böyle yapar. Yani kasti değil sana inat veya gıcık yapmıyor, artık onun huyu olmuş bu, birinin rahatsız olabileceğini düşünmüyor. Sana git ayrıl veya ayrılma çek diyemem kuzum, ama ben olsam ne yapardım söyleyeyim, uğraşmazdım, onun değmeyeceğinden değil aslında iyi bir insan olduğuna eminim ama huyunu değiştiremeyeceğin için çabalarına değmez.
Ben de huyunu degistirebilecegimi dusunmuyorum ama biraz olgunlasıp gercek hayatı da görebilir biraz da olsa. Bilmiyorum oluru var mı ama.. Cabalarıma deger mı onu da bilmiyorum. Gercekten cok iyi bir kalbi var cunku..

Böyle sürekli cocuk gibi banada bunu alacaklar buna bu kadar para verdık dıye konusacak
Bence çok ayıp birşey

Back