• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para kazanmalıyım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar:)

hem aileme hemde okuluma destek olabilmesi için evde kendimce birşeyler hazırlayıp satmak istiyorum ama kitap ayıracından başka birşey aklıma gelmedi. öyle çok büyük işlerde gözüm yok küçük şeylerde olabilir
.fikirlerinizi bekliyorum.burada çok değişik fikirleri olan arkadaşlar olduğuna eminim.a.s.

pipetler alıp değişik süslerle güzel şık şeyler yapıp kadın kafelere satabilirisn...

eğer ilgilersen sana yapımı ile ilgili şemalar verebilirim canım :)

örgü örmeyi biliyorsan şal, atkı gibi şeyler örebilirsin.
okuldaki arkadaşların da ilgilenebilir hem

çok teşk. ederim fikileriniz için tabiki ilgienirim çok memnun olurum gösterirsen:))atkı konusunda bende astım var ve örmeye başladığımda hemen öksürmeye başlıyorum:(bunu bikaç kere denedim özellikle tiftikte çok zorlandım ve o yüzden bıraktım.. para kazanıcam diye sağlıktan olamayayım:))ama yinede çok teşk. ederim fikirlerin için:):1hug:

elimden biçok şey gelir aslında ama aklıma gelmiyor hiç örgü nakış dantel dışında böyle boncuklu şeyler falan ne bileyim öğrenciyim biraz katkım olsun istiyorum ama yaratıcı değilim hiç bu konuda:(

cicek.JPG

pipet yapımı..kendin evde rahatlıkla yapabilirsin :)

kıvrılan pipetlere uygularsan çok kullanışlı ve şık olur :)

parlak incik boncuk alıp yapıştırarak dekoratif basit süsler yapabilirsin

canım bunlar bi harika olmuş:D:D çok teşekkür ederim işte böyle fikirler istiyorum ben:) çok teşk. ederim tekrar hemen yarın yapıcam bikaç tane:)

elimden biçok şey gelir aslında ama aklıma gelmiyor hiç örgü nakış dantel dışında böyle boncuklu şeyler falan ne bileyim öğrenciyim biraz katkım olsun istiyorum ama yaratıcı değilim hiç bu konuda:(

plastik yada cam bardaklar al boncuklarla süsle

dv122204b2.jpg

mumları incik boncuklarla süsleyebilirsin :)

pazardan ucuz tahta kaşıklar alıp incik boncuklarla süsleyebilirisin...

Son düzenleme:
Canım çok şık boncuklardan peçetelikler yapabilirsin.Hatta burda resimlerini paylaşıp satabilirsin.Bu peçete süslerinden çok arıyorum ben mesela..Ama hiç bana hitap eden birşey olmadı.Ya da bir örnek yaparsın.Onu gösterirsin.Renkleri sipariş alarak yaparsın.Burdan çok alan olur bence.En önce de ben :1rolleyes:

Bu boncuklu olanda süper görünüyor ben bunu satmaya kıyamam ki:)) peçetelik konusunu hiç düşünmemiştim bu masaya koymak için olan yuvarlak şekildeki peçetelikler mi yoksa paket halinde koyulan büyük peçetelikler mi ama bu fikrde çok sevdim:)) çok teşk. Ederim:)

Benim dediğim kumaş peçetelere takılan yüzük şeklindeki süsler canım.Aklıma geldikçe fikir yazarım ben a.s.

İçerik nedeniyle konunuz”.bir önerim var.”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

sardunya_zakkum gerçekten çok güzel önerilerde bulunmuş.

ahşap boyama yapabilirsin.aslında derya baykalın sitesine girip çok fazlaca öneri bulabilirsin tatlım.

ayrıca part time 2-3 saatlik işler bulabilirsin. lcw nın sitesine bi başvuru bırak istesen.bir arkadaşım orada part time çalışıyordu. iyide para alıyodu.yani bir öğrenci için çok iyi.

Back