papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

Ameliyat öncesi birşey almak gerekiyor mu özel olarak...elbise mi giyip gideyim?

ön tarafı fermuarlı bir şeyler almayı tavsiye ediyorlar canım.rahat giyip çıkarabilmek açısından.kollarını kaldırmaman gerekiyor ya.

Son düzenleme:
ben piştim artık bu konuda en ince detayına kadar öğrendim artık benimde ameliyat olmam lazım ya

Kizlar ozel msj aldim ama hala ozelden yazamiyorum, o nedenle bi aciklik getireyim buradan, benim daha 3 hafta oldu, gordugum orneklerde iz kalmamisti ama kendi tecrubemi ancak 3-6 ay sonra yazabilirim. Kimseyi yaniltmayayim,

Mina merhaba. özelden mesaj atma hakkım henüz olmadığı için burdan cevap vereceğim sana. öncelikle cc olarak konuşmak çok doğru değil diye düşünüyorum. o doktorların hesabı biz sadece ne istediğimizi iyice anlatabilelim. çünkü gerçekten herkeste farklı duruyor. mesela benim 270 cc takıldı. oldukça iri bir hatunum. 1.83 boyundayım normal kilodayım ve geniş omuzlarım var. atletik bir görüntüm var yani. bende 270 cc normal karar, desteksiz sütyeni dolu dolu dolduran bir göğüs oldu. bazı arkadaşlarda 270 cc bomba gibi ifade edilebilecek şekilde oldukça iri durdu. mesela miks adlı arkadaşın avatarına bak benim de fotolara bak cc lerimiz aynı ama alakası yok. o yüzden cc ler seni yanıltmasın. sen kararını kesinleştirip doktora gittikten sonra ona ne istediğini anlat. belki istediğin bir sütyeni alıp götürebilir ve bunu doldurmak istiyorum diyebilirsin. bu bana göre daha sağlıklı.

ben koltukaltı istiyordum doktorum olur ama cildinin yapısına göre iz kalma ihtimali var göğüs altından olunca izin belli olma ihtimali daha az dedi. beni ikna etti ve iyi ki de öyle olmuşum memnunum. koltuk altı kesisi görmedim henüz. risus koltuk altı kesisi ile ameliyat oldu belki ona söylersek izin resmini bir eklerde biz de fikir sahibi oluruz.

ameliyat sonrası içinde bir haftayı gözden çıkar derim. birim yöneticisiymişsin. tam olarak nasıl bir işin var bilemiyorum ama şöyle söyleyeyim 3. 4. günden sonra işe gidebilirsin büyük ihtimal ama çabuk yoruluyor insan. eve gidip uzanmak istiyorsun. narkoz almak da kolay değil tabi. onun etkisi de sürüyor. benim iş yerimde bir kaç saat kalıp eve dönme lüksüm vardı, 4. gün gittim 3 saatte yoruldum. ama bir haftayı çıkarınca hiçbir sorunum kalmadı. ben haftasonu oldum ameliyatı iki günde yıllık izin aldım kimseye bişi demedim. 4. gün işe dönünce sadece oda arkadaşıma (erkek) ben haftasonu kadınsal bir operasyon geçirdim biraz yorgunum beni biraz idare edermisin geç gelip erken çıkıcam dedim. hayırdır falan dedi iyiyim merak etme dedim geçiştirdim yani. ne olur ne olmaz işten biri bilsin diye söyledim onada. o da kesin rahmimden göğsümden kist aldırmışım sanmıştır. bir kaç gün üzülen gözlerle baktı bana yazık

ben de bu siteden cesaret aldım. forumu takip et biraz. kolay gelsin canım

Öncellikle cok guzel anlattigin icin merci, cunku bende dusunuyorum en kisa zamanda ameliyat olmayi ve bazilari cok kolay ameliyat 3 gun sonra sorun yok falan diyorlar ama benim bunyem biraz zayif, cabuk yorulurum diye dusunuyorum. CC konusuna gelince, benim kafamda cok karisti, resimlere baktiim bir amerikan sayfasi var, ama ayni cc ler farkli kisilerde cok farkli duruyo...

Bakalim dr ne diycek, bu arada drada karar vermis degilim, kime oldunuz acaba?

Bak arkadaşım,buradada belirttigin gibi aynı cc ler her hastada farklı duruyor demişsin,o yüzden resim olayıına fazla kapılma.Aşşagı yukarı begendigin gögüslere kaç cc takılmış fikir al,doktorunla konuştugun zaman aklında olan cc leri konuş.Doktorun sana uyup uymayacagını söyler zaten.Ameliyattan sonra yanında sana yardımcı olacak bir kişinin olması şart.Çok basit bir ameliyat degil.Öyle 3. günden sonra iyileşecegini filanda düşünme.Bir ay kadar çok dikkat etmen gerekiyor.

Bu arada resim koyarim ilk firsatta ama daha 1 ay anca oldu. Soyle diyebilirim, arkadasim meme alti kesisi izi 1 aylikken nasilsa oyle su anda. Esas 6 ay falan olanlar izlerin resimlerini koyarlarsa cok yardimci olur. Bana da tabii :)

hayırlısı olsun arkadaşımm. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN

arkadaşlar ben ameliyat olmadan önce forum sayfalarını okumuş hala sormak istediğim sorular varsa öyle sormuştum. herkese aynı cevapları vermek yerine kaygılarınızla ilgili yorum yapmayı sizi desteklemeyi ya da öneride bulunmayı tercih ederim arkadaşlar. o yüzden sormadan önce, önceki yazdıklarımı okusanızda bana dönseniz daha çok sevineceğim. çünkü forumda çok vakit harcadığımı farkettim. bu vakit harcama yararlı bişi adına olsun, aynı şeyler için değil. öpüyorum hepinizi

gecmiş olsun tatlım.. damla şeklinde koltuk altı ve doku altı tam benim istediğim gibi ama tabi en doğru kararı doktor vericek senin de dediğin ggibi... bende
çağhan beyle görüşücem... burun ameliyatında da başarılımı acaba kendisi.. bu konu dea bi fikrin var mı tatlım varsa paylaşırsan sevinirim...

canım hiçbir fikrim yok. izmirdekiler istanbuldaki doktorlar gibi popüler değiller. o yüzden süper doktor her çeşit ameliyatı iyiymiş diyemiycem. ben başka bir doktorun referansıyla gittim göğs için, yaptırdım ve memnun kaldım. bir görüş bakalım içine sinecek mi burunla ilgili söyleyecekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…