Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi papatya55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ibis merhaba 250 cc taktırmıssın görmek istiyorum resımlerıni sakıncası yoksa.benım maksımum dusundugum boyut 250 cc cunku.arkadaslık talebı gonderdim kabul edersen sevıevınırım
ekledim canım, görebilirsin
ibis merhaba 250 cc taktırmıssın görmek istiyorum resımlerıni sakıncası yoksa.benım maksımum dusundugum boyut 250 cc cunku.arkadaslık talebı gonderdim kabul edersen sevıevınırım
:119: ayyy canıımmm, çokk teşekkür ederim, çok mutlu oldumm :92: msj sayım yetmiyor özel msja tahmin ettiğin gibi, benimkiler yuvarlak, high profile kohesiv jel olarak geçiyor, mentor marka
ekledim canım, görebilirsin
ibis merhaba, ben de kasustu olmak istiyorum. 250-270 civarlarinda bir cc var aklimda ama durusu nasil olur tahmin edemiyorum. sakincasi yoksa senin resimlerine bakabilir miyim fikir edinmek acisindan?
canım, tahmin ediyorum çok güzel olmuştur, bence çok ideal bir boyut, benim bi arkadaşım da hatta 280cc kasüstü yaptırmıştı, ben kendi ameliyatımdan önce onu gördüm, keşke görmeseymişim çok büyük olmuş gibi geldi, o yüzden 250 yaptırdım, sonra da pişman oldum
diğer arkadaşların fotolarında da gördüm, miksin de aynı hatta yanılmıyorsam, 270 kasüstü, bence oldukça dolgun ve güzel oluyor, keyifle kullan
walla miks in albümü yok ama avatarlardan gördüğüm kadarıyla maşşallahı var. onun 280 lerin yanında benim 270 ler halt etmiş :90: önceden bayağa varmış onun dokusu herhalde
hemde yuvarlak mı...super olms 250 den buyuk kesınlıkle ıstemedıgıme senınkılerı gorunce karar verdım.oncekı halı nasıldı pekı.dokun az mıydı?
maya merhaba. bence doktoruna 250 istiyorum diyerek gitme. herkeste farklı duruyor. fotoğraf göster şu boyutta beğeniyorum şu kıyafette şukadar çıksın istiyorum vb de. sütyen al götür, şunun içini doldurmak istiyorum de. daha sağlıklı.
hemde yuvarlak mı...super olms 250 den buyuk kesınlıkle ıstemedıgıme senınkılerı gorunce karar verdım.oncekı halı nasıldı pekı.dokun az mıydı?
mayacım, tekrar teşekkür ederimm canımm :) ama ben de katılıyorum papatya55'e, benim de daha 3 hafta oldu hem, 6 ay-1 sene sonra ne olur onu da düşünmek lazım sen en iyisi doktoruna resim göster bence de. bu arada soruna gelince, dokum azdı, baya dümdüz gibiydim..
maya merhaba. bence doktoruna 250 istiyorum diyerek gitme. herkeste farklı duruyor. fotoğraf göster şu boyutta beğeniyorum şu kıyafette şukadar çıksın istiyorum vb de. sütyen al götür, şunun içini doldurmak istiyorum de. daha sağlıklı.
evet canım kesınlıkledogru soyluyorsun.ben sadece sımdıye kadar gordugum resımlerden edındıgım bılgılelre konusuyorum zaten.ama favorım ıbıs ve senınkı.o boylar benım ıstedıgımde
arkadaşlar bu arada çok fazla arkadaşlık talebi geliyor. Herkesi eklemiyorum. Forumda yazıştıklarımı, ya da adını çok sık gördüklerimi, ameliyat olan ya da gerçekten olmaya niyetli araştıranları ekliyorum. Hepinizi öpüyorum
canım 2 gün sonra ameliyat olucam ben,arkadaslık talebi yolladım,kabul eder misin?
benim de arkadaşlık istediği kabul edebilir misiniz? ben de bu yaz yaptıracağım ameliyat.sizlerden fikir almak cok iyi oluyor.
tamam angel kabul ediyorum şimdi
canım 2 gün sonra ameliyat olucam ben,arkadaslık talebi yolladım,kabul eder misin?
oouuww heyecanlı günlerr hayırlı olsun ariesna. umarım çok güzel geçer
benim de arkadaşlık istediği kabul edebilir misiniz? ben de bu yaz yaptıracağım ameliyat.sizlerden fikir almak cok iyi oluyor.
bu arada neden yaza yaptırıyorsunnn, o zaman mı müsaitsin. şimdi yaptırabilsen keşke de yaza hazır olsa