• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

canım bu hafat içi gitmeyi düşünüyorum yarın ararım kuvvetli ihtimal...bende mail falan atıyorum araştırıyorum sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum karar verirken çünkü ben bütün doktorları gezip görüşsem ve herbirine öngörüşme ücreti versem bi ameliyat parası da oraya kayar bu seciciliğimle sanırım...:1:bu hafta cemil ve çağhan beyle ve ebru hanımla görüşmeyi planlıyorum işh.selamını söylerim tatlım.. bu ay sonuna kadar hallderim!!:3:

herkese mutlu bi gün güzel bi hafta sonu diliyorum buarada!!!:66:

hadi bakalımm :66:

aa ne protezi, protez taktıran mı var :1:

benim evet canım, darısı başına :34:

resimlerine 20 mailim dolunca bakicammm okadar hevesle istiorumki gormekkk :)) erkek olsam bu kadar isterdim :))) cunki resimde super gorunuo ozmn bende 275 taktirayim yada ben 250 taktirayim en iisi ben zayifim cunki :))

ben zayifim cunki deyip gulmusum yanlis anlasilmasin kizlar yani cok zayifim :((( kotu yaniii onu demek istedimmm 40 kiloyum ben :((

hala hic bir fikir bulamadim bursaya ait :(( istanbulda yapicam sanirim hasan findik tan cok soz ediliyor eger 5000 derse 4500 burda verecegime orda yaptiririm

Papatyacım ben geçmiş olsunda biraz geç kalmışım herhalde arkadaşım,resime bakılırsa geçmiş hatta çokta güzel geçmiş :74: Şimdi seni görünce özendim valla doktorun üç hafta kullan demesine rağmen ben hala sporcu sütyeni takıyorum gerçi birazda mecburen eski çamaşırlarımın çoğuda olmuyor bi fırsatını bulsamda kendime gidip yeni cicişler alsam hatta albüm filan yapsam geçen kızkardeşim de dedi abla göğüslerin yokken açıyordun şimdiyse kapatıyorsun hakketten yaa niye böyle oldu ki :27:

Papatyacım ben geçmiş olsunda biraz geç kalmışım herhalde arkadaşım,resime bakılırsa geçmiş hatta çokta güzel geçmiş :74: Şimdi seni görünce özendim valla doktorun üç hafta kullan demesine rağmen ben hala sporcu sütyeni takıyorum gerçi birazda mecburen eski çamaşırlarımın çoğuda olmuyor bi fırsatını bulsamda kendime gidip yeni cicişler alsam hatta albüm filan yapsam geçen kızkardeşim de dedi abla göğüslerin yokken açıyordun şimdiyse kapatıyorsun hakketten yaa niye böyle oldu ki :27:

ay ne güldüm :9: hakkaten öyle bende aynısını yaparsam hiç şaşmıcam
çünkü öncesinde ben hiç destekli kullanmadım yani hep normal 75 a yada b cup bilemicem okadarını neyse yani ben hep küçük göğüslü göründüm çevreme birden büyümüş görücekler :53: artık ben yeni göğsü çıkan utanan kızlar olurya saklamaya çalışırmışım :31: iyisimi şu günlerde ben destekliye geçiş yapim sorana gösterim ahanda destek :9: sonra nasılsa sormazlar destek sanırlar :49: destek aşaıdan baskı yapınca dekoltem güzel oluyor
kıss sağol valla iyiki aklıma getirsin ben hemen icraata geçim bu fikri :60:

benim evet canım, darısı başına :34:[/QUOTE]

süper olmuş papatya55 harika görünüyor..Göğsünü gere gere dolaşabilirsin artık :1: darısı başıma inşallahh...

canım ya artık bu yaz plajda havanı atarsın ... teninin rengi de çok güzel ... ben çok beyazım ya solaryuma girmeden plaja çıkamıyorum :(

resimlerine 20 mailim dolunca bakicammm okadar hevesle istiorumki gormekkk :)) erkek olsam bu kadar isterdim :))) cunki resimde super gorunuo ozmn bende 275 taktirayim yada ben 250 taktirayim en iisi ben zayifim cunki :))

hehe anlıyorum canım :34: yavsacım sen kafnda görüntü belirle şöyle görnsün istiyorum, şukadar dekolte olsun istiyorum die. hatta doktora foto bile götürebilirsin. şöyle göğüsleri görünce beğeniyorum diye. doktor anlar. ama cc ye gelince iş değişiyor. aynı boy cc herkeste farklı. 250 sende dew gibi de durabilir, çok küçük de olabilir istediğinden, benimkine de benzeyebilir. şuanki göğüs dokuna ve vücut yapına bağlı. :34:

:44:

teşekkürler tatlım :16: :16: güzel değiler ama çokda rahat bu sporcular. bir de gece yatarken takıp takmamam gerektiğini şuan bilmiyorum. doktor ameliyat sütyeni yerine normal sporcu kullanabilirsin demişti. bende gece takacakmıyım die sormayı unuttum. ama alışmışım. takıyorum yinede. gündüz sporcuyu gece babanne sütyenimi takıyorum. herhalde penye sütyenle yatmya alışıcam. walla kız kardese katıldım söyliim :66:

ben zayifim cunki deyip gulmusum yanlis anlasilmasin kizlar yani cok zayifim :((( kotu yaniii onu demek istedimmm 40 kiloyum ben :((

amanın ne zayıfmışsın senn :nazar: canım boyun kaç, çok mu zayıfsın çok mu minyonsun?

hala hic bir fikir bulamadim bursaya ait :(( istanbulda yapicam sanirim hasan findik tan cok soz ediliyor eger 5000 derse 4500 burda verecegime orda yaptiririm

çok iyi fikir canım. iyice doktorları bir oku diğer arkadaşların fotolarına da bak istanbulda olanların. bence aceleye getirme canım ya. sen sanki panik oldun. bak doğal olmazsa zayıfmıssın da kötü durur. hem güzelliği çok önemli okadar zahmet çekeceksin. birde 4000-5000 tl vereceksin. iyi bir liste yapıp öngörüşme turuna çık derim :44:

amanın ne zayıfmışsın senn :nazar: canım boyun kaç, çok mu zayıfsın çok mu minyonsun?

çok iyi fikir canım. iyice doktorları bir oku diğer arkadaşların fotolarına da bak istanbulda olanların. bence aceleye getirme canım ya. sen sanki panik oldun. bak doğal olmazsa zayıfmıssın da kötü durur. hem güzelliği çok önemli okadar zahmet çekeceksin. birde 4000-5000 tl vereceksin. iyi bir liste yapıp öngörüşme turuna çık derim :44:

bugun turlara basliyorum canmmmm ben 40 kiloyum boyum 150 :)) yani cok minyonum ben kucuk yaptiricam cunki gogsum yok die dahada minyon duruorum ole abartida istem,iorum sadece normal gogus olsun istee:)))

düşünüyorum... her ikisini de başarılı bi sonuca vardıracağına inadığım bi doktor bulup güvenirsem....cemil beyin yaptığı burun çok başarılı badenın burnu çok doğal olmuş...göğüs büyütme de de başarılı olduğunu duydum..bakalım araştırıyorum..:34:

Bende arastiriyorum, izmirdeyim zaten, bu yuzden en kolayi cemil beyi secmek olucak,fakat ben emre ilhanin yaptigi burunlari cok begeniyorum... ama iki ameliyati bi arada yapamam ozaman :(

Evet cemil beyin yaptigi burunlarin hepsi dogal, fakat gögus resmi hic görmedim bilmiyorum. hem ben buyuk olsun diyorum, en az 350 cc falan. Gidip göruscem bakalim ne diycek.

Sen kimseyle görustunmu? Ve kac cc istiyosun?

Bende arastiriyorum, izmirdeyim zaten, bu yuzden en kolayi cemil beyi secmek olucak,fakat ben emre ilhanin yaptigi burunlari cok begeniyorum... ama iki ameliyati bi arada yapamam ozaman :(

Evet cemil beyin yaptigi burunlarin hepsi dogal, fakat gögus resmi hic görmedim bilmiyorum. hem ben buyuk olsun diyorum, en az 350 cc falan. Gidip göruscem bakalim ne diycek.

Sen kimseyle görustunmu? Ve kac cc istiyosun?
cemil beyin yaptığı göğüsü ben de görmedim...bade nin dedğine göre onlarda doğalmış...ben çok büyük olmasını istemiyorum vücudumahangi ölçü uyarsa... papatyanın kiler çok doğal mesala.. bu yüzden çağhan beyi tercih etmeyi düşünüyorum ama onun da burun ameliyatları ile ilgili bi fikrim yok... :68:googledan bi arıyım bakiim...aklıma gelmışken..ne zaman görüşüceksin canım randevu aldın mı?

kızllaaarrr çağhan beyden randevu aldım... persembe 15:30 da...aaaaayyyy çok heycanlandım!!!

Son düzenleme:
benim evet canım, darısı başına :34:

süper olmuş papatya55 harika görünüyor..Göğsünü gere gere dolaşabilirsin artık :1: darısı başıma inşallahh...[/QUOTE]

sağol canım :16: darışı başına evet :66:

canım ya artık bu yaz plajda havanı atarsın ... teninin rengi de çok güzel ... ben çok beyazım ya solaryuma girmeden plaja çıkamıyorum :(

atıcam walla, hep baktım baktım, şimdi de salınıcam ohh :21: :90: darısı senin de başına
canım çok beyazın da tadı başkadır, o saç rengi ne güzel olmuş sende :129: sensin dimi o

bugun turlara basliyorum canmmmm ben 40 kiloyum boyum 150 :)) yani cok minyonum ben kucuk yaptiricam cunki gogsum yok die dahada minyon duruorum ole abartida istem,iorum sadece normal gogus olsun istee:)))

anladım canım. en güzelini yaparsın. hadi bakalım başlasın görüşmeler, kolay geleee :66: :66:
kızllaaarrr çağhan beyden randevu aldım... persembe 15:30 da...aaaaayyyy çok heycanlandım!!!

ayyyyy ben de heyecanlandım bak şimdiii :64: :64: :64:

Back