keşke şimdi yaptırabilsem ama okulum var o yüzden bu arada resimlerine baktım cok güzeller:) güle güle kullan
çok teşekkür ediyorumm hımm öğrencisin ok. olsun sağlık olsun, yaz dediğin koca 3-3,5 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke şimdi yaptırabilsem ama okulum var o yüzden bu arada resimlerine baktım cok güzeller:) güle güle kullan
çok teşekkür ediyorumm hımm öğrencisin ok. olsun sağlık olsun, yaz dediğin koca 3-3,5 ay
:) bu arada cok ağrı çektin mi ameliyat sonrasında? ben aslında cok korkmuyorum sonucta en fazla üç gün ağrıyormus.sadece daha önce hiç ameliyat olmadıgım için onun tedirginliği var narkoz vs.
papatya ve ibis sizleri ekledim kabul ederseniz çok sevinirim.bende 13ünde ameliyat olucam.280cc yada 300cc takıp denerim dedi doktorum.kas altı..meme başı veya meme altından yaparım hangisini istersen ama ben meme başı tavsiye ederim dedi doktorum..ben çok kararsızım.meme başından olan arkadaşlar yardımcı olurmu lütfen?hissizlik kalıcı olur veya süt vermede sıkıntı olur diye korkuyorum??bekarım henüz
benim hiç durup dururken ağrım olmadı angel sadece hapşırınca ağrıyor kısa süre. o da zaten ameliyattan üç dört gün sonra hapşırdım iki kez. bir de bugün hapşırdım komik ama canın yanınca dikkat ediyor insan, sayıyor. o yüzden üst solunum yolları enfeksiyonu olmamak lazım kesinlikle, koruyacaksın kendini. çok nadir sancı girdiği oldu. o da hareketlenmeye başladıktan sonra iki, üç gün sonra. ama sancıda elimi göğsüme götürüp tutma ihtiyacı hissettiren saniyelik sancılardı. en zor olanı yataktan kalkma zorluğu. o kadar. yataktan kalkarken kol ve göğüs kaslarının bu kadar çok kullanıldığını bilmezdim. yani diyeceğim o ki regl sancısından daha şiddetli bir şey yaşamadım birinci hafta dolduğunda zaman zaman unutmaya başladım ameliyat olduğumu. şimdi 2,5 hafta oldu, unutuyorum çoğu zaman. yalnız önerim refakatçi kesinlikle gerekli. benim şansızlığım oldu. annem istanbulda ben muğlada. ameliyatı izmirde oldum. şartlarım zordu. annem ameliyat öncesi gece ve ameliyat gecesi kalabildi yanımda,
ameliyatın ertesi günü akşam üstü gitmek zorunda kaldı, çalışıyor çünkü, ben izin almasını istemedim. doktorda iki gün daha izmirde kal ne olur ne olmaz muğla uzak her ihtimale karşı dedi. ben otelde iki gece yalnız kalacaktım. annem gitmeden bir kızdı bana. senin aklına uydum izin almadım diye. çünkü iyiydim ama kalkmakta zorlanıyordum. neyse annem aklı bende kala kala gitti. kendimi gerçekten çaresiz hissettim o an. öyle olacağını tahmin etmemiştim ve evdeki hesap çarşıya uymamıştı. sonra bir kaç saat sonra odanın kapısı çalındı. erkek arkadaşım bana süpriz yapmış, adanadan kalkmış gelmiş. beklemiyordum hiç. bir ağladım, bir duygulandım. sonra baktı bana o, muğlaya da getirdi. burdada kaldı yanımda iki gün. bir kez daha değerini anladım onun üç büyük şehrin birleşme hikayesiydi bu neyse işin romantik hikaye kısmı bir yana diyeceğim o ki, refakatçi şart
arkadaşlar bu arada çok fazla arkadaşlık talebi geliyor. herkesi eklemiyorum. forumda yazıştıklarımı, ya da adını çok sık gördüklerimi, ameliyat olan ya da gerçekten olmaya niyetli araştıranları ekliyorum. hepinizi öpüyorum
papatya ve ibis sizleri ekledim kabul ederseniz çok sevinirim.bende 13ünde ameliyat olucam.280cc yada 300cc takıp denerim dedi doktorum.kas altı..meme başı veya meme altından yaparım hangisini istersen ama ben meme başı tavsiye ederim dedi doktorum..ben çok kararsızım.meme başından olan arkadaşlar yardımcı olurmu lütfen?hissizlik kalıcı olur veya süt vermede sıkıntı olur diye korkuyorum??bekarım henüz
benim de arkadaşlık istediği kabul edebilir misiniz? ben de bu yaz yaptıracağım ameliyat.sizlerden fikir almak cok iyi oluyor.
arkadaşlar bu arada çok fazla arkadaşlık talebi geliyor. herkesi eklemiyorum. forumda yazıştıklarımı, ya da adını çok sık gördüklerimi, ameliyat olan ya da gerçekten olmaya niyetli araştıranları ekliyorum. hepinizi öpüyorum
ben de aynen, kusura bakmayın, çekiniyorum ben biraz, dünya küçükkk
aslında dediğin gibi cesaret işi ama burada öğrendiklerimi hiç bir yerde öğrenemezdim İBİS im.sağolun canım arkadaşlarım hem bilgi veriyorsunuz hem ameliyat sonrası resimlerinizi ekliyorsunuz.gerçekten fikir veriyor bana ve benim gibi isteyenlere.hakkınızı helal edin.darısı başımıza inşallah
Canım ben meme başı kesisi ile ameliyatımı oldum,çok menmunum.Süt kanallarının %30 kadar kısmı zarar görüyor,tamamen emzirememe gibi bir durumun yok.Kesinlikle iz olarak en izsi ameliyat teknigidir meme ucu kesisi.His kaybı sıfır,doktorum his kaybı olmayacagına dair garanti vermişti.Eger senin doktorunda garanti verebiliyorsa sorun yok tabi.Ben kendi doktorum için kefilim,senin doktorunun kim oldugunu bilmiyorum.
papatya55 ağrının olmamasına sevindim.inşallah ben de yaşamam gerçi öyle dayanılmayacak ağrılar değil diyorlar ki ben regl döneminde sancılardan kıvranırken ağlayan bir insanım acı nedir bilirim:)
inşallah canım
aslında dediğin gibi cesaret işi ama burada öğrendiklerimi hiç bir yerde öğrenemezdim İBİS im.sağolun canım arkadaşlarım hem bilgi veriyorsunuz hem ameliyat sonrası resimlerinizi ekliyorsunuz.gerçekten fikir veriyor bana ve benim gibi isteyenlere.hakkınızı helal edin.darısı başımıza inşallah
sağol canım. benden öncekilerden çok şey öğrendim ben. ben de şimdi yardımcı olmaya çalışıyorum. yaşasın KK
ben sadullah karun a ameliyat olacağım.arkadaşım ona burun amel.olmuştu,o vesile ile gittim umarım bende memnun kalırım.bilgin varmı bilemiyorum doktor ile ilgili,güzel şeyler okudum genelde ama..bekarım,süt bezlerime zararı olur hissizlik olur diye korkuyorum ama doktorum ameliyatı yaptığı yerle sinirlerin ilgisinin olmadığını sinirlerin derinden içten geldiğini ancak silikonu takma esnasında silikonu koymak için bir cep hazırlıyorlar ya kas altına,o cebi açarken sinirlerin zarar görebilme ihtimalinin olduğunu söyldi buda düşük bir ihtimaldir dedi.bunun meme başı veya meme alt kesisi ile ilgisi olmadığını söyledi kısaca.:S iz bakımından meme ucunu tercih ederim ama bahsettiğim detaylar aklımı karıştırıyor.. ben 1.65 56kiloyum.280cc 300cc deniycem sana dedi bu arada.ne dersin?(özelden mesaj yazamıyorum maalesef mesaj sayım dolmamış özelden msj atamıyormuşum çok kararsızım ben ama yaa ameliyata çok az kaldı ben hala nereden olacağımı konuşuyroum..doktor emzirmende problem olmaz daha estetik durur diyor ama meme ucunda dikiş sıkıntı yaratmazmı ileride?bilemedim