• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

canım hiçbir fikrim yok. izmirdekiler istanbuldaki doktorlar gibi popüler değiller. o yüzden süper doktor her çeşit ameliyatı iyiymiş diyemiycem. ben başka bir doktorun referansıyla gittim göğs için, yaptırdım ve memnun kaldım. bir görüş bakalım içine sinecek mi burunla ilgili söyleyecekleri

cevabın için tesk ederim papatyacım...gögüslerin tam istediğim gibi olmuş çok doğal olmuş.ç kaç beden oldular merak ettim...haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım burun ameliyatı konusunda da görüşürüm hem...burunda çok büyük bişi istemiyorum,2003 yılında ameliyyat olmustum burnumun kavisini seviyorum ama ucu biras değişti zamanla..bu yüzden temkinliyim acıkcası daha güzel olsun derken daha kötü olmasın da...:41:

ekledim canım.. benim koltukaltından yapıldı, ben göğüs çevresinde iz istemiyordum, doktoru da ona göre seçtim. önceki operasyonyalında koltukaltı resimlerini gördüm, resmen hiç bir iz yoktu, umarım benim de öle olur bakalımm :61:

Bende merak edıyorum. karar asamasındayım. benıde eklermısnnnn?

cevabın için tesk ederim papatyacım...gögüslerin tam istediğim gibi olmuş çok doğal olmuş.ç kaç beden oldular merak ettim...haftaya gitmeyi düşünüyorum bakalım burun ameliyatı konusunda da görüşürüm hem...burunda çok büyük bişi istemiyorum,2003 yılında ameliyyat olmustum burnumun kavisini seviyorum ama ucu biras değişti zamanla..bu yüzden temkinliyim acıkcası daha güzel olsun derken daha kötü olmasın da...:41:

teşekkürler canım :119: 85 b oldular canım. haklısın canım temkinli olmakta. burun ilk bakışta görünen bir şey, dikkatli olmak lazım tabi. bir görüş bakalım içine sinecek mi. aynı anda da olabilirsin ameliyatını. öyle iyi oluyor. benim bacağımda bir dikiş izi var, onda bir yerinde çökme vardı. orayı düzeltmek için yağ enjekte etti çağhan bey. ikisi bir arada çıkınca hem kolay hem ekonomik oldu. narkoz almak kolay değil. ikisini birden tavsiye ederim arkadaşım :126:

teşekkürler canım :119: 85 b oldular canım. haklısın canım temkinli olmakta. burun ilk bakışta görünen bir şey, dikkatli olmak lazım tabi. bir görüş bakalım içine sinecek mi. aynı anda da olabilirsin ameliyatını. öyle iyi oluyor. benim bacağımda bir dikiş izi var, onda bir yerinde çökme vardı. orayı düzeltmek için yağ enjekte etti çağhan bey. ikisi bir arada çıkınca hem kolay hem ekonomik oldu. narkoz almak kolay değil. ikisini birden tavsiye ederim arkadaşım :126:

anamm ne çok canım demişim ahahahaha :27:

ıkısını aynı andmı olmayı dusunuyosun? ben öyle yapmayı dusunuyorum ama dra karar vermıyorum bır turlu :S

papatya sağlıcakla kullan inanılmaz doğal duruyor :nazar:
küçük diyen olursa beklentisi büyük olduğundandır bence bir kadını memnun edecek boyutta :34:
hiç bişeye canını sıkmadan keyfini sr yaz da geliyor plajlar seni bekliyor :54:

ıkısını aynı andmı olmayı dusunuyosun? ben öyle yapmayı dusunuyorum ama dra karar vermıyorum bır turlu :S

düşünüyorum... her ikisini de başarılı bi sonuca vardıracağına inadığım bi doktor bulup güvenirsem....cemil beyin yaptığı burun çok başarılı badenın burnu çok doğal olmuş...göğüs büyütme de de başarılı olduğunu duydum..bakalım araştırıyorum..:34:

Ben de yazacaktim tam, risus eklesin resim diye, heyecanlanmistim :))

canım bende yönteme göre doktor seçiyiiim diyorum... gögüs çevresinde iz istemiyorum(sezaryan dan dolayı ince bi çizik var zaten..)olabildiğince görünmeyecek yerde olması tercihim bu yüzden...sende izmirde misin... doktorun kim merak ettim ...koltuk altından yerlestirilen protezin dönme riski daha fazla diolardoğrumu,damla şeklinde mi?ayrıca gecmiş olsun...arkadaş olarak eklersen sevinirim profılde resim varsa görmek isterim..sevgiler!!:71:

Arkdslar ben oldukca zayif ve kisayim ameliyatimi ise Bursada dusunuyorum bursada olan kizlar lutfen bana yardim edinnnnn

Arkdslar ben oldukca zayif ve kisayim ameliyatimi ise Bursada dusunuyorum bursada olan kizlar lutfen bana yardim edinnnnn

bursa da tafsiye edebileceğim bi doktor yok..ama google araştırabilirsin canım...forumdaki konu başlıklarına bak istersen çünkü burada farklı şehirlerde yaşayan bi çok kişi var,tecrübeli kişilerden bilgi almak daha sağlıklı güven açısından...ben izmirdeyim araştırma aşamasındayım...doktorlarla birebir görüşmekte de yarar var die düşünüyorum çünkü her birimizin vücut yapısına en uygun olan protezi onlar secicek ama bundan önce bize güven veerecek doktoru secmek bizim insiyatifimizde olan bişi..bu noktada tecrübeli arkadaşların fikir lerini almak da yarar var...

buarada papatya 55 canım çok'canım' demişsin die yazmışsın ...samimiyetimiz den tatlılığımız dan olsa gerek...:1:vb. ifadeler hem cesaretlendirio hem güven veriyo..tekrar tesk ederim...boyut olarak çok doğal tekrarlıyorum...içine sine sine mutlu günler de kullan.çağhan bey ön görüşme için ücret alıyomuydu... doktorb isimleri karmarısık olddu beynım de...:26:CANIM:71:SEVGİLER!

küçük diyen olursa beklentisi büyük olduğundandır bence bir kadını memnun edecek boyutta :34:

çok sağol tatlımm :16: darısı başınaa :119:

buarada papatya 55 canım çok'canım' demişsin die yazmışsın ...samimiyetimiz den tatlılığımız dan olsa gerek...:1:vb. ifadeler hem cesaretlendirio hem güven veriyo..tekrar tesk ederim...boyut olarak çok doğal tekrarlıyorum...içine sine sine mutlu günler de kullan.çağhan bey ön görüşme için ücret alıyomuydu... doktorb isimleri karmarısık olddu beynım de...:26:CANIM:71:SEVGİLER!

hehehe :16: sağol canım tekrar, mutlu oluyor sizler böyle dedikçe :46: aresyacım çağhan bey ücret almıyor. benim de öyle olmuştu, doktorlar birbirine giriyor. ben sadece çağhan beyle görüştüm ama ona gidene kadar birçok doktora da mail attım, araştırdım. galiba akademisyen olanlar ücret alıyor. genelleme yapmayayım ama bana öyle geldi. tek işleri o değil ya o yüzden ameliyat olmayacaksan meşgul olmak istemiyorlar herhalde seninle :1: çağhan beye gidince muğladan gelen uzun boylu hastanızın selamı varmış dersin :34:

aresya randevu aldın mı bu arada çağhan beyden ne zaman gideceksin, merak ettim

canım bu hafat içi gitmeyi düşünüyorum yarın ararım kuvvetli ihtimal...bende mail falan atıyorum araştırıyorum sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum karar verirken çünkü ben bütün doktorları gezip görüşsem ve herbirine öngörüşme ücreti versem bi ameliyat parası da oraya kayar bu seciciliğimle sanırım...:1:bu hafta cemil ve çağhan beyle ve ebru hanımla görüşmeyi planlıyorum işh.selamını söylerim tatlım.. bu ay sonuna kadar hallderim!!:3:

herkese mutlu bi gün güzel bi hafta sonu diliyorum buarada!!!:66:

Son düzenleme:

aynen katılıyorum Karamelime .çok doğal duruyor.hatta söylemesen kimse tahmin bile edemez protez olduğunu. :9:

Back