papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

çok teşekkür ediyorumm hımm öğrencisin ok. olsun sağlık olsun, yaz dediğin koca 3-3,5 ay

papatya ve ibis sizleri ekledim kabul ederseniz çok sevinirim.bende 13ünde ameliyat olucam.280cc yada 300cc takıp denerim dedi doktorum.kas altı..meme başı veya meme altından yaparım hangisini istersen ama ben meme başı tavsiye ederim dedi doktorum..ben çok kararsızım.meme başından olan arkadaşlar yardımcı olurmu lütfen?hissizlik kalıcı olur veya süt vermede sıkıntı olur diye korkuyorum??bekarım henüz

çok teşekkür ediyorumm hımm öğrencisin ok. olsun sağlık olsun, yaz dediğin koca 3-3,5 ay

:) bu arada cok ağrı çektin mi ameliyat sonrasında? ben aslında cok korkmuyorum sonucta en fazla üç gün ağrıyormus.sadece daha önce hiç ameliyat olmadıgım için onun tedirginliği var narkoz vs.

:) bu arada cok ağrı çektin mi ameliyat sonrasında? ben aslında cok korkmuyorum sonucta en fazla üç gün ağrıyormus.sadece daha önce hiç ameliyat olmadıgım için onun tedirginliği var narkoz vs.

benim hiç durup dururken ağrım olmadı angel sadece hapşırınca ağrıyor kısa süre. o da zaten ameliyattan üç dört gün sonra hapşırdım iki kez. bir de bugün hapşırdım komik ama canın yanınca dikkat ediyor insan, sayıyor. o yüzden üst solunum yolları enfeksiyonu olmamak lazım kesinlikle, koruyacaksın kendini. çok nadir sancı girdiği oldu. o da hareketlenmeye başladıktan sonra iki, üç gün sonra. ama sancıda elimi göğsüme götürüp tutma ihtiyacı hissettiren saniyelik sancılardı. en zor olanı yataktan kalkma zorluğu. o kadar. yataktan kalkarken kol ve göğüs kaslarının bu kadar çok kullanıldığını bilmezdim. yani diyeceğim o ki regl sancısından daha şiddetli bir şey yaşamadım birinci hafta dolduğunda zaman zaman unutmaya başladım ameliyat olduğumu. şimdi 2,5 hafta oldu, unutuyorum çoğu zaman. yalnız önerim refakatçi kesinlikle gerekli. benim şansızlığım oldu. annem istanbulda ben muğlada. ameliyatı izmirde oldum. şartlarım zordu. annem ameliyat öncesi gece ve ameliyat gecesi kalabildi yanımda, ameliyatın ertesi günü akşam üstü gitmek zorunda kaldı, çalışıyor çünkü, ben izin almasını istemedim. doktorda iki gün daha izmirde kal ne olur ne olmaz muğla uzak her ihtimale karşı dedi. ben otelde iki gece yalnız kalacaktım. annem gitmeden bir kızdı bana. senin aklına uydum izin almadım diye. çünkü iyiydim ama kalkmakta zorlanıyordum. neyse annem aklı bende kala kala gitti. kendimi gerçekten çaresiz hissettim o an. öyle olacağını tahmin etmemiştim ve evdeki hesap çarşıya uymamıştı. sonra bir kaç saat sonra odanın kapısı çalındı. erkek arkadaşım bana süpriz yapmış, adanadan kalkmış gelmiş. beklemiyordum hiç. bir ağladım, bir duygulandım. sonra baktı bana o, muğlaya da getirdi. burdada kaldı yanımda iki gün. bir kez daha değerini anladım onun üç büyük şehrin birleşme hikayesiydi bu neyse işin romantik hikaye kısmı bir yana diyeceğim o ki, refakatçi şart

aslı merhaba. benim doktorum meme başından yapılan kesinin süt kanallarının bazılarını zedelediğini söylemişti ve bekar olduğum için tavsiye etmemişti meme altı oldu benim. meme altını öneriyorum. başta çok tereddütlüydüm kesi yerinden koltukaltı mı olsa meme altı mı die. ama iyi ki meme altı yaptırmışım diyorum. üç hafta dolmadı daha gayet iyi görünüyor eminim bir kaç aya belli bile olmaz. meme başından yaptıran bir kişiyi okumuştum ama hatırlamıyorum kim olduğunu. dikişler zaten kendiliğinden eriyen dikişler. ben dokunmaya korkuyordum, doktorum hafta sonu muayenede bana dikiş yerlerine bastırarak masaj yapmamı söyledi kremle beraber. bir de şu var meme altından yapılan 4 cm lik kesi doktora güzel çalışma alanı yaratıyor. meme başından nasıl sokuyorlar silikonu bilemiyorum

kızlar bu arada iki gündür kaşıntım yok. kremi daha ince sürmeye başladım belki etkisi olmuştur. tam dikişe denk getiriyorum, yaymıyorum. komplikasyonlarında okudum çünkü. üç gün önce memeleri açıp oturmuştum evde walla :90: (Bu arada yalnız yaşıyorum)

Cok romantiikkk.

papatya55 ağrının olmamasına sevindim.inşallah ben de yaşamam gerçi öyle dayanılmayacak ağrılar değil diyorlar ki ben regl döneminde sancılardan kıvranırken ağlayan bir insanım acı nedir bilirim:)

Canım ben meme başı kesisi ile ameliyatımı oldum,çok menmunum.Süt kanallarının %30 kadar kısmı zarar görüyor,tamamen emzirememe gibi bir durumun yok.Kesinlikle iz olarak en izsi ameliyat teknigidir meme ucu kesisi.His kaybı sıfır,doktorum his kaybı olmayacagına dair garanti vermişti.Eger senin doktorunda garanti verebiliyorsa sorun yok tabi.Ben kendi doktorum için kefilim,senin doktorunun kim oldugunu bilmiyorum.

ekledim canım.. benim koltukaltından yapıldı, ben göğüs çevresinde iz istemiyordum, doktoru da ona göre seçtim. önceki operasyonyalında koltukaltı resimlerini gördüm, resmen hiç bir iz yoktu, umarım benim de öle olur bakalımm

ben de aynen, kusura bakmayın, çekiniyorum ben biraz, dünya küçükkk

ben de aynen, kusura bakmayın, çekiniyorum ben biraz, dünya küçükkk

aslında dediğin gibi cesaret işi ama burada öğrendiklerimi hiç bir yerde öğrenemezdim İBİS im.sağolun canım arkadaşlarım hem bilgi veriyorsunuz hem ameliyat sonrası resimlerinizi ekliyorsunuz.gerçekten fikir veriyor bana ve benim gibi isteyenlere.hakkınızı helal edin.darısı başımıza inşallah

inşallah herkesin gönlüne göre olsun canımm, sağlıkla, mutlulukla

ben sadullah karun a ameliyat olacağım.arkadaşım ona burun amel.olmuştu,o vesile ile gittim umarım bende memnun kalırım.bilgin varmı bilemiyorum doktor ile ilgili,güzel şeyler okudum genelde ama..bekarım,süt bezlerime zararı olur hissizlik olur diye korkuyorum ama doktorum ameliyatı yaptığı yerle sinirlerin ilgisinin olmadığını sinirlerin derinden içten geldiğini ancak silikonu takma esnasında silikonu koymak için bir cep hazırlıyorlar ya kas altına,o cebi açarken sinirlerin zarar görebilme ihtimalinin olduğunu söyldi buda düşük bir ihtimaldir dedi.bunun meme başı veya meme alt kesisi ile ilgisi olmadığını söyledi kısaca.:S iz bakımından meme ucunu tercih ederim ama bahsettiğim detaylar aklımı karıştırıyor.. ben 1.65 56kiloyum.280cc 300cc deniycem sana dedi bu arada.ne dersin?(özelden mesaj yazamıyorum maalesef mesaj sayım dolmamış özelden msj atamıyormuşum çok kararsızım ben ama yaa ameliyata çok az kaldı ben hala nereden olacağımı konuşuyroum..doktor emzirmende problem olmaz daha estetik durur diyor ama meme ucunda dikiş sıkıntı yaratmazmı ileride?bilemedim

cnmm çookk güzel görünüyor..harikasın benim de böyle güzel olur inşallah..kk da baktığım herkesin cicişleri süper olmuş..çok şanslısınızzz..umarım ben de bu şanslı grubun içine girerimmm..

Canım doktor hakkında bir bilgim yok,umarım menmun kalırsın,hakkında hayırlısı olsun.Süt bezlerine dedigim gibi %30 luk bir bölümü zarar görür demişti doktorum.Çok ta kafaya takacak bir durum degil bence,sonuçta ilerde bebegin olunca emzirebilirsin.Kimi kişinin sütü çok olur,kiminin az olur,bebeginin nasibi işte..Çocuk nasibi ile dogarmış,böyle düşün.Bende ve meme ucu ameliyatı olan arkadaşlarımda his kaybı olmadı,arkadaşlarımda Hasan Fındıga ameliyat oldu,sendede olmaz inşallah.Doktorun garantisini verir,Hasan bey olmayacagına dair garanti vermişti çünkü.Eger dolu dolu bir gögüs istiyorsan 300cc den yukarı çıkmasını iste bence,300cc lik bir protez seni tatmin etmeyebilir,özelliklede kas altı yöntemiyle yapacaksa ameliyatı.Boyut olarak zorla doktorunu.Meme ucunda dikiş sıkıntı yaratmaz,buna bende sana garanti verebilirim ameliyatı olmuş birisi olaraktan söylüyorum.İçin rahat olsun.Bence sen işin boyut kısımıyla ilgilen,birde ameliyat yöntemi ile ilgilen,bilgi al.Kas altından ameliyat olanlar genellikle boyutta tatminsizlik yaşıyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…