• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

canım çok tesk ederim:34:daha çok yeni benimkiler ama beğenilmesi çok mutlu ediyo beni gercekten..:16:hersey gönlünce olsun senin de...ameliyatını bizimle paylaşacağın günleri bekliyoruz:34:
papatyam bu arada yeni fotolar eklicem yine bi ara:81:

herkese ii forumlar!!:80:

bekliyoruz tatlım :86:

ameliyat olanlara cok gecmiş olsun olmak isteyenelerede şiddetle tavsiye ederim bende oldum ve foto koycam msj dolduruyorum malesef:43:

ameliyat olanlara cok gecmiş olsun olmak isteyenelerede şiddetle tavsiye ederim bende oldum ve foto koycam msj dolduruyorum malesef:43:

üzülme az kalmış mesajlarının dolmasına :34:
teklifini kabul ettim sen benikine bak bakalım yorumlarını okuyalım sonra seninkine bakar yorum yaparız :61:

iyi eğlenceler:66:ben bodrrumdayım ama ameliyat yerimdeki sorun yüzünden denize giremiyorum bırak denizi banyo yapamıyorumm:50:keyfini çıkar tatlım

papatyacım canım sana iyi tatiller dilemeden gecemiycem yazın ve güzel göğüslerinle keyfini sür umarım benimde keyif süreceğim günler cok uzakta değildir:79::79:

sanırım herkes tatilde ...ohhh darısı bizim başımıza olsun sanada iyi tatiller canım.ddd
teşekkürlerr ank, darısı başınaaa :34:

iyi eğlenceler:66:ben bodrrumdayım ama ameliyat yerimdeki sorun yüzünden denize giremiyorum bırak denizi banyo yapamıyorumm:50:keyfini çıkar tatlım
geçmiş olsun canım :71: en kısa zamanda atlatırsın umarım. ekliyorum
papatya fotograflarını görmem mümkünmüdür??

papatyacım canım sana iyi tatiller dilemeden gecemiycem yazın ve güzel göğüslerinle keyfini sür umarım benimde keyif süreceğim günler cok uzakta değildir:79::79:

çok teşekkürler pelinn. darısı başına :34:

evet cok dogallar,superr :))
bende cok istiyorum ameliyat olmayi,dogumdan once goguslerim iyiydi yani tam istedigim buyuklukte olmasa da idare ederdi en azindan :)) ama dogumdan sonra büzüşştü resmeeeennn sanki eşimin erkek kardeşiyim.o derece.o kadar rahatsiz ediyor ki beni,tamamen komplekse girdim inanin.kendimi hic cekici bulmuyorum.eşimin yaninda soyunmaya bile utaniyorum.oysa goguslerim normal buuyuklukte olsa asla utanmam :66: bu kompleksten kurtulmak istiyorum.ama 2ci cocuk da var pilanimda.ondan sonra mi yaptirsam acaba,kararsiz kaldim bu konuda.cunku sut vermek filan var,protezle zarar olur mu ki,ne dersiniz?tabi doktor bulmam lazim ilk once tum sorularimi ona vericem ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.

merhaba canım, çok doğal duruyorlar maşallah:)))
teşekkürler canım :71:

evet cok dogallar,superr :))
bende cok istiyorum ameliyat olmayi,dogumdan once goguslerim iyiydi yani tam istedigim buyuklukte olmasa da idare ederdi en azindan :)) ama dogumdan sonra büzüşştü resmeeeennn sanki eşimin erkek kardeşiyim.o derece.o kadar rahatsiz ediyor ki beni,tamamen komplekse girdim inanin.kendimi hic cekici bulmuyorum.eşimin yaninda soyunmaya bile utaniyorum.oysa goguslerim normal buuyuklukte olsa asla utanmam :66: bu kompleksten kurtulmak istiyorum.ama 2ci cocuk da var pilanimda.ondan sonra mi yaptirsam acaba,kararsiz kaldim bu konuda.cunku sut vermek filan var,protezle zarar olur mu ki,ne dersiniz?tabi doktor bulmam lazim ilk once tum sorularimi ona vericem ama sizin de fikrinizi almak istiyorum.

merhaba leyla. kendini hiç çekici bulmaman üzüldüm. ama neyseki bunun çaresi var. okuyorsun forumu. ben, 2. çocuğu yakın zamanda düşünüyorsan biraz daha sabret derim. emzirme konusunda sıkıntı olmaz. fakat bir daha emzirmede olduğu kadar deforme olmaz dim dik kullanırsın çocuktan sonra yaparsan :34:

teşekkür ederim :46:

canım daha yenıyım benıde eklermısın :)) sbahtan berı foto arıyorum bulamadım arkadas olmak gerekıyomus sanırım bende o lmak ıstıyorum amelıyat ama daha yapılmıs bırgögus göremedım herkes guzel yorumlar yapmıs fotolarına bende merak ettım sakıncası yoksa görmek ıstıyorm bende lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn:69:

canım daha yenıyım benıde eklermısın :)) sbahtan berı foto arıyorum bulamadım arkadas olmak gerekıyomus sanırım bende o lmak ıstıyorum amelıyat ama daha yapılmıs bırgögus göremedım herkes guzel yorumlar yapmıs fotolarına bende merak ettım sakıncası yoksa görmek ıstıyorm bende lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn:69:

ekliyorum peri :10:

arkadaslar mrb,

yakın zamanda silikon ameliyatı olacak birisi olarak forumu yakından takip ediyorum ve bu kararı vermemde sizler büyük pay sahibisiniz sadece ameliyat olmus tecrübeli arkadasların profilimdeki resimlerimede bakarak nasıl bir silikon kullanmalıyım nerde hangi yöntem kullanılarak yapılmalı gibi tavsiyelerinizi paylaşmanızı rica ederim.tşk.

Merhaba,

Ben de Çağhan Bey'den randevu aldım ama çekincelerim var. Tecrübeli bir doktor ama bir arkadaşım kendisi hakkında çok iyi şeyler duymamış. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla. Acaba ameliyattan önceki ve sonraki ölçüleriniz nedir? Bir de "öncesi ve sonrası" şeklinde fotoğraflarınız var mı? Görebilir miyim?

Zeynep

Back
X