• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

yeni albüm yaptımmm

canım fıstık gibi olmuşlar maşallah çok güzelller.:nazar::nazar::nazar: Çağhan beyin ellerine sağlık,bu arada ben hep iyi doktorlarla görüşmüşüm yaaaa.. ameliyat olmadan önce çağhan beyle de görüşmüştüm,erçekten iyi bir doktor olduğu belli..güle güle kullan canımcım.

canım fıstık gibi olmuşlar maşallah çok güzelller.:nazar::nazar::nazar: Çağhan beyin ellerine sağlık,bu arada ben hep iyi doktorlarla görüşmüşüm yaaaa.. ameliyat olmadan önce çağhan beyle de görüşmüştüm,erçekten iyi bir doktor olduğu belli..güle güle kullan canımcım.

sağol kalemcim :16: evet kesinlikle iyi doktorlarla görüşmüşsün, hem benim doktorum için söylüyorum, hem de senin doktorun :92:

Papatyacım ilk albümüne göre daha da oturmuş. Hem 2 ay demişsin. Ohhoo diyorum sana daha şekil şemal çok daha evrilecek. Her ay bir öncekinden daha da güzelleşmeye aynen devam :)) :nazar:

ayy çok iyiii :52:teşekkürler tatlım :66:

papatya ben de çağhan beyden randevu aldım, ekledim seni kabul eder misin :) çok merak ettim resimlerini :69:

hemen kabul ediyorum canım :10: çağhan beye selam söyle, muğla' dan çok uzun boylu arkadaş de. o artık anlıyor :9: forum sayfalarında en çok sen yazıyormuşsun galiba diyor hahahha :34:

ben de izmirde yaşıyorum ve ameliyat olmak istiyorum...bekarım ve tek endişem hamilelik ve sonrasında oluşabilecek sorunlaaarrrrr :(

mimozacım ben de bekarım. araştırdıktan ve doktorla görüştükten sonra hamilelik sonrası sıkıntı olmayacağını anladım. senin gibi bekarlar ya da ikinci bebeğini yapacaklar çok var forumda. araştırınca için rahatlayacak. çağhan bey' i öneririm, benim doktorum, izmirde. henüz karar vermediysen bile bir git konuş derim, soru işaretlerin azalır. görüşme ücreti almıyor

ben de izmirde yaşıyorum ve ne doktoruma ne de yöntemime karar vermiş değilim:( ne kadar zormuş. Ne güzel sen kurtulmuşsun hayırlı olsun inşallah...

ben de izmirde yaşıyorum ve ne doktoruma ne de yöntemime karar vermiş değilim:( ne kadar zormuş. Ne güzel sen kurtulmuşsun hayırlı olsun inşallah...

canım tam anlamıyla niyetlenince gerisi geliyor. benim doktorumu öneririm çağhan baytekin. ben çok memnun kaldım. aynı zamanda aresya' nın da ameliyatını o yaptı. ama izmirde başka iyi doktorları duyuyoruz. bence bir doktor listesi yap madem izmirdesin, iki üç tane isim çıkart. git görüş, öngörüşme ücreti almıyor çoğu. en azından fikrin olur. sonra zaten kanına girdi mi, gerisi gelir :9:

ben muğlada oturuyorum. nokta atışı yaptım :52: izmire gittim, çağhan beyle görüştüm, beğendim. ikinci görüşüm 10 gün sonra ameliyat sabahı hastanede oldu :66: sen izmir' deymişsin hem. rahat rahat görebilirsin bir kaç kişiyi.

süpersin papatyam!resimlere bayıldım!:13:

sağol tatlımmm :16:

hemen bakıyorum :16:

mermes canım senin randevun nezaman merak ettim..selemımızı söyle doktorumuza,hakkında hayırlısı canım:16:

canım cumartesi görüştüm çağhan beyle, ben burun ve göğüs birlikte düşünüyordum ama burundan göğüse gelemedik bile, düşündüğümden de büyük bir ameliyat olacağını söyledi çağhan bey, burna zaman ayırmamız gerekiyor o yüzden 2 ameliyat bir arada tavsiye etmiyorum dedi, açık ameliyat olması gerekiyormuş, baya bi kıkırdak eksiği varmış, moralim bozuldu ve gözüm korktu açıkçası :(

canım cumartesi görüştüm çağhan beyle, ben burun ve göğüs birlikte düşünüyordum ama burundan göğüse gelemedik bile, düşündüğümden de büyük bir ameliyat olacağını söyledi çağhan bey, burna zaman ayırmamız gerekiyor o yüzden 2 ameliyat bir arada tavsiye etmiyorum dedi, açık ameliyat olması gerekiyormuş, baya bi kıkırdak eksiği varmış, moralim bozuldu ve gözüm korktu açıkçası :(

canım yaa. büyük ameliyat diye göüznü korkutma. doktorumuz titizdir, ince çalışır. burunun ince işi var dememkki riske atmak istememiş. ne güzel aslında. aresya daha fazla şey söyleyebilir sanırım bu konuda çünkü iki ameliyatı da oldu.

canım yaa. büyük ameliyat diye göüznü korkutma. doktorumuz titizdir, ince çalışır. burunun ince işi var dememkki riske atmak istememiş. ne güzel aslında. aresya daha fazla şey söyleyebilir sanırım bu konuda çünkü iki ameliyatı da oldu.

canım benim sağolasın, ben bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim, dedim ya asıl göğüs ameliyatı için heveslenmiştim ama hal böyle olunca biraz moral bozukluğu oldu..biraz düşünüp öyle karar vereceğim bakalım, bu arada papatyacım ben senin resimlerini hala göremiyorum :61:

Çok teşekkür ederim canım:54:düşünücem çağhan beyi de. Sorum olursa sorarım burdan.Geçmiş olsun sana tekrardan...

Aresya sana da geçmiş olsun :nazar: Papatya ile ortakmış doktorlarınız ne güzel :)) İkinizinde yüzü gülüyor :)) Bu yaz sizin yazınız olsun kızlar :32::32:

sağol canım..kendi sayfamada yazmışsın. çok incesin..:16:bu yaz hepimizin yazı olsun..hatta dört mevsim hepimizin olsun:81:

mermes canım benim ameliyatım tam altıbuçuk saat sürdü..benim de burnum çok uğraştırmış...seninde ameliyatın zor olacak demekki bu yüzden teker teker olman bence de daha hayırlı olur.. yani doktor açısından da bi düşün altı altı bıçuk saat ameliyattan çıkamamak çok can sıkıcı olabilir...çaghan bey kesin benden sonra bu kararı almıştır:1:kıyamam:40:yoksa benim açımdan zor olmadı bi uyudum bi uyandım..sonrsında en fazla bi hafta sıkıntım oldu..vardır bi bildiği doktorlar bu işin ehli sonuçta!!moralini bozma..herseyde bi hayır vardır!!:34:

mermes canım benim ameliyatım tam altıbuçuk saat sürdü..benim de burnum çok uğraştırmış...seninde ameliyatın zor olacak demekki bu yüzden teker teker olman bence de daha hayırlı olur.. yani doktor açısından da bi düşün altı altı bıçuk saat ameliyattan çıkamamak çok can sıkıcı olabilir...çaghan bey kesin benden sonra bu kararı almıştır:1:kıyamam:40:yoksa benim açımdan zor olmadı bi uyudum bi uyandım..sonrsında en fazla bi hafta sıkıntım oldu..vardır bi bildiği doktorlar bu işin ehli sonuçta!!moralini bozma..herseyde bi hayır vardır!!:34:

sağol Aresya'cım bir kaç doktordan daha fikir almayı düşünüyorum, sonrasında karar vericem inşallah, ilk ameliyatım olsa belki daha farklı düşünebilirdim ama revizyon olunca ister istemez korktum, hayırlısı hepimiz için

papatya 55 avatarındaki resmi gördükten sonra wwuuuuaaawwww :46:demiştim resimlerinide gördükten sonra tek kelimeyle kusursuz olmuş çok başarılı olmuş sonucu iyi ki olmuşun cnm aynı şekilde aresyanında öyle çok beğendim hem çok doğal hem vücudunla çok uyumlu hem çok yakışmış kızlar ben papatya 55 i gördükten sonra düşünmeye başladım, burnum dıştan içten epey sorunluydu bu sene burnumdan oldum seneye kışa düşünmüyor değilim sayenizde o kadar güzel olmuş ki :nazar: papatya 55 ve aresyaya :nazar: maşallah güle güle kullanın kızlar darısı tüm olmak isteyenlerin başına :7:

papatya 55 avatarındaki resmi gördükten sonra wwuuuuaaawwww :46:demiştim resimlerinide gördükten sonra tek kelimeyle kusursuz olmuş çok başarılı olmuş sonucu iyi ki olmuşun cnm aynı şekilde aresyanında öyle çok beğendim hem çok doğal hem vücudunla çok uyumlu hem çok yakışmış kızlar ben papatya 55 i gördükten sonra düşünmeye başladım, burnum dıştan içten epey sorunluydu bu sene burnumdan oldum seneye kışa düşünmüyor değilim sayenizde o kadar güzel olmuş ki :nazar: papatya 55 ve aresyaya :nazar: maşallah güle güle kullanın kızlar darısı tüm olmak isteyenlerin başına :7:

ayy canım benim çok mutlu oldumm böyle söylemenee :16: inşallah darısı başına ve tüm olmak isteyenlerin başınaaa :54:

canım çok tesk ederim:34:daha çok yeni benimkiler ama beğenilmesi çok mutlu ediyo beni gercekten..:16:hersey gönlünce olsun senin de...ameliyatını bizimle paylaşacağın günleri bekliyoruz:34:
papatyam bu arada yeni fotolar eklicem yine bi ara:81:

herkese ii forumlar!!:80:

Back
X