papatyacığım sonunda büyük bir azimle yazdım yazdım yazdım saat gece 2 oldu ama çok şükür fotolarını gördümçok güzel arkadaşım güle güle kullan harika duruyor hatta memelerin altındaki bantlar da ne kadar küçük,demek ki gerçekten çok küçük bir kesi oluyor. sadece sormak istediğim birşey var , sütyensiz fotoğrafındaki görüntü bana çok dik geldi, yeni olduğu için mi öyleydi,zamanla biraz daha aşağıya iniyor mu merak ettim bununla ilgili bir bilgin var mı zaman içinde bu fotoğraftaki hali ne kadar ve nasıl değişecek ? inşallah biz de çeşit çeşit yeni çamaşırlar ve bikiniler alırız en kısa zamanda
papatyam muhtemelen izmirdesin.. kontrolün nasıl gecti merak ettim gelince yaz olur mu bitanem!!
merhaba tatlım. doktorcuğuma kızdım o gün, sonra olur böyle şeyler dedim. cuma sabah erken saatte görmek istedi.ameliyatı varmış. ben de şehir dışına çıkacaktım, izmirden uçusum vardı, o yüzden o günü ayarlamıştık zaten. saat 17.30 da olan uçak saatimi 12.20 ye değiştirdim. 10 dakika görecek diye. 10-10.30 gibi orada olacağımı söyledim. o beni bekleyecek, görüp hemen ameliyata girecekti. sabah 6 da çıktım muğladan. 9 da izmirde, saat 10.30 da da hastanedeydim, inanılmaz trafik vardı. küçük bir operasyona girmişti doktor bey yarım saate çıkacaktıben de bekleyemedim. uçak saatimi değiştirmeye falan çalıştım astarı yüzünden pahalıya geliyordu ben de çıktım ama bayağa canım sıkıldı o an sonra da kendime kızdım, sanki memem düşecek, ne olur sonra görse benim hatam. gecikme vb payı bırakmadım, herşey benim kafadaki planın dakikasına uymuyor işşte neyse bir hafta şehir dışındayım. olmadı dönüşümü ya da 19 mayısı denk getireceğim. bakalım.
papatyam şehir dışına gittin bizi unuttunameliyatıma çok az kaldı ..işh. o güne kkadar gelir bana güzel mesajlarınla destek verirsin... yokluğun hissediliyor canımcım!!!!!!!
aresya senin ameliyatın ne zamandı ben unuttum :26:
yarın deryafatih ve nazirem onu hatırlıyorum sen benden sonrasın sanırım :44:
canım bende sana mesaj atcaktım konunu bi gördük bi daha gördüğümde kapanmıştı...merak ettim...demek oluyosun çok sevindim senin adına...deryafatih nazire sen ben demek sıraya girdikbenim salı günü canım kısmetse...:84:çok heycanlıyııımmmm
cnm artık ameliyat olucağımız gün için konu açılmıyormuş
bende doktorum ufuk küçük başlığına yazdım
bende salı günü ameliyat öncesi tahlillerimi yaptırıcam baya bişi istedi doktorum
çarşamba sabah en erken ben giricekmişim ameliyata bu yüzden salı günü gel tahliller bitsin dedi
sen karar verdinmi kesi yerine
hadi hayırlısı karamelcim umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur bir an önce atlatırız inşallah benide yarın 10-10,30gibi alacak ameliyata pek bişey hissedemiyorum nedense narkozdan korkuyorum hepinizden dualarınızı bekliyorum
cnm artık ameliyat olucağımız gün için konu açılmıyormuş
bende doktorum ufuk küçük başlığına yazdım
bende salı günü ameliyat öncesi tahlillerimi yaptırıcam baya bişi istedi doktorum
çarşamba sabah en erken ben giricekmişim ameliyata bu yüzden salı günü gel tahliller bitsin dedi
sen karar verdinmi kesi yerine
hadi hayırlısı karamelcim umarım hepimiz için herşeyin hayırlısı olur bir an önce atlatırız inşallah benide yarın 10-10,30gibi alacak ameliyata pek bişey hissedemiyorum nedense narkozdan korkuyorum hepinizden dualarınızı bekliyorum
qnlqdım canım ben hastaneden çıkmadan sen ameliyata girersin...kesiğ yeri beni çok düşündürüo karamelcim...yani ne biilliiimm kendimden ziyade eşimi düşünüyorumaslında galiba bu konuda tamam bilicek protez olduğunu da ameliyat yeri onun gözünün önünde olcak hep..bu yüzden kafam karıştı..koltukaltı kesisini biras araştırcam bakalım..bilmiyorum pazartesi doktorumla konusucam zaten randevum var...sen neyapmayı düşünüyosun:97:
sen yinede iyi olunca yaz ameliyat olucak arkadaşlar bekler merakla
ben kesi yerini belirlerdim meme altı olucak
sezeryan izime baktığında doktorum bundan daha belirsiz olucak dedi
benim sezeryan dikişim estetik değildi ona rağmen iz çok az belli
ondan daha az olucak garantisini aldım
meme ucu istiyordum doktorum ölçtü olmaz dedi çok küçükmüş protez büyük
koltuk altı hiç istemedim doktorum istersen olur dedi ama ben epilasyonda bile oranın acısına dayanamıyorum 2-3 haftada bir almam gerek göz önünde bir yer uzamasına izin veremem sonrasındada hassas bir bölge olduğundan istemedim
ama meme ucu olsaydı isterdim
benim içinde dua et olurmu
bbenide bu epilasyon muhabbeti çok düşündürüo işte...benim sezaryenizim çok ince çizgi halinde aslında benimde pek belli diilbeyaz tenli olmamın avanytajı da var sanırım... bende mi gögüsaltı olsam ..resmen ikiye bölündüm biri diğerinden biras fazla olsa secim yapmamm kolaylaşcak...dediğim gibi doktorumla da enine boyuna bi konuşmam lazım tabi bu sürede aaraştırmaya devam yine...dua edicem tabi canımcım...hersey gönlümüzce olsun..
papatyam şehir dışına gittin bizi unuttunameliyatıma çok az kaldı ..işh. o güne kkadar gelir bana güzel mesajlarınla destek verirsin... yokluğun hissediliyor canımcım!!!!!!!
ekledim makuslacım. 4000 tl ödedimpapatyacım arkadaş listene beni de eklersen çok sevinirim :) ben de çağhan beye ameliyat olmak istiyorum. tam olarak ne kadar ödedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?