eminim çok daha iyi geçicek senin.
ben kas üstü oldum.biraz boşalma vardı göğüslerimin üst kısmında,sarkmaya meyletmişti artık:)bu durumda olanlara genellikle kas üstü yapılıyor sanırım.senin kas altı değil mi?doktorum kas altı bile olsa ağrı açısından farketmediğini söylemişti.
doktorunu tanımıyorum canım.ama benim doktorum bu yöntemi türkiyede sayılı kişinin uyguladığını ve bu kişilerin başarılı cerrahlar olduğunu söylemişti.
herşey gönlüne göre olur inşallah.
canım canımmm sana çok ihtiyacım varcuma günü sabah 10 da giriyorum narkoz olucak mı bilmiyorum kesi konusunu bana bıraktı karar veremedim daha 1 gece kalıcakmıyım onuda biliiyorum ve sigarayıda bırakammadım izlerin geçmez iyileşme sürecin uzun olur narkozu çok etkiler dediler 2 gün kabus içinde kaldım birde kötü vakaları okudum gerildim bu gerginlikle sigarayı bırakamadım gündüz 3 e kadar içmedim annemi kırdım eşimi kırdım az içiyorum normalden inşallah bir şey olmaz ama korkularım var:97:
kızlaaarrr ben geldimmm
neler olmuş burdaa !!! gezgincik, karamel, deryafatih ameliyata karar vermişlerr, gün almışlarrrsüpersiniz kızlarrrr, çok sevindim
hadi bakalım döndüm aranıza, burdayımm
Beni unuttun(( sana ihtiyacim var oysaki
canımmmm hoşgeldin hadi Allah kavuştursun sevgiline....sorma yarın ameliyata giricem heyecan dorukta anlayacağın :92:
canımmmm hoşgeldin hadi Allah kavuştursun sevgiline....sorma yarın ameliyata giricem heyecan dorukta anlayacağın :92:
sağol canımYarın büyük günn
meraba , cok ılgınc geldı ılkgun mu sargılar cıkıp sutyene gectınız ıyılesme surecı de kısa surmus olmalı supper bence kolay bı amelıyat gecırmıs olmalısınız
canım rahat ol... heycanlanman normal...ağrın sızın olucak belki ama bunların hepsine değecek...işh. darrısı başıma...doktorun kimdi?bende papatyanın doktoruna olucam...şans yanında olsungelişmeleri yazarsan sevinirim...sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?