• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

hehe anlıyorum canım :34: yavsacım sen kafnda görüntü belirle şöyle görnsün istiyorum, şukadar dekolte olsun istiyorum die. hatta doktora foto bile götürebilirsin. şöyle göğüsleri görünce beğeniyorum diye. doktor anlar. ama cc ye gelince iş değişiyor. aynı boy cc herkeste farklı. 250 sende dew gibi de durabilir, çok küçük de olabilir istediğinden, benimkine de benzeyebilir. şuanki göğüs dokuna ve vücut yapına bağlı. :34:

canim mail atiorum sana ama malesef gitmior:(( evet resimlerine baktimmmmmmmm superlerrrrrrrrr harikaaaa tam istedigim gibi yanliz tek bi sorum var sana cnm tlfnumla resmini cekebilirmiyim o siyah camasirli olan resmin doktora gostercemde sakincasi varmi???

canim mail atiorum sana ama malesef gitmior:(( evet resimlerine baktimmmmmmmm superlerrrrrrrrr harikaaaa tam istedigim gibi yanliz tek bi sorum var sana cnm tlfnumla resmini cekebilirmiyim o siyah camasirli olan resmin doktora gostercemde sakincasi varmi???

teşekkürler canımm :16: mesaj attım sana

teşekkürler canımm :16: mesaj attım sana

Tamamdir canimmm cektim aldim mailini ztn ben senin resimlere bakabiliorum sadece sana mail atamiorum :)) bu arada bu siteyi salladin valla bence en gzl seninkilerr tam istedigim gibilerrr

Benim kafam gun gectikce karisior en sonundaa aaa yeter deyip yativericem birinin masasina:)) bugunde canli yayinda ameliyat izledim ne kadar kolay ne kdr kansiz yaaa cok basit gorunuo valla icim rahatladi hos gerci ben pek korkmam da iyi oldu izledigim...aciolar icine sokusturuolar :))

[/QUOTE]atıcam walla, hep baktım baktım, şimdi de salınıcam ohh :21: :90: darısı senin de başına
canım çok beyazın da tadı başkadır, o saç rengi ne güzel olmuş sende :129: sensin dimi o[/QUOTE]

sağ ol canım ya inş darısı da benim başıma ... evet canım benim ama o eski bi foto şuan saçlarım bronz, pembiş güzeldi de hemen akıyordu :82:

Son düzenleme:
atıcam walla, hep baktım baktım, şimdi de salınıcam ohh :21: :90: darısı senin de başına
canım çok beyazın da tadı başkadır, o saç rengi ne güzel olmuş sende :129: sensin dimi o

sağ ol canım ya inş darısı da benim başıma ... evet canım benim ama o eski bi foto şuan saçlarım bronz, pembiş güzeldi de hemen akıyordu :82:

cemil beyin yaptığı göğüsü ben de görmedim...bade nin dedğine göre onlarda doğalmış...ben çok büyük olmasını istemiyorum vücudumahangi ölçü uyarsa... papatyanın kiler çok doğal mesala.. bu yüzden çağhan beyi tercih etmeyi düşünüyorum ama onun da burun ameliyatları ile ilgili bi fikrim yok... :68:googledan bi arıyım bakiim...aklıma gelmışken..ne zaman görüşüceksin canım randevu aldın mı?

kızllaaarrr çağhan beyden randevu aldım... persembe 15:30 da...aaaaayyyy çok heycanlandım!!!

persembe demek :) kalmamis. bende önumuzdeki hafta alicam randevu cemil beyden, bakalim ne diycek. Aslinda iz kalsin istemiyorum ve anladigim kadariyla cemil bey gögus alti yöntemini kullaniyo...
Evet paptyaninkiler cok guzel!

Canim ys eger cagahn beyin burun ameliyatiyla ilgili biseyler bulursun haber edermisin. Bende onu dusunuebilirim eger burun konusundada basariliysa.

Tamamdir canimmm cektim aldim mailini ztn ben senin resimlere bakabiliorum sadece sana mail atamiorum :)) bu arada bu siteyi salladin valla bence en gzl seninkilerr tam istedigim gibilerrr

Benim kafam gun gectikce karisior en sonundaa aaa yeter deyip yativericem birinin masasina:)) bugunde canli yayinda ameliyat izledim ne kadar kolay ne kdr kansiz yaaa cok basit gorunuo valla icim rahatladi hos gerci ben pek korkmam da iyi oldu izledigim...aciolar icine sokusturuolar :))

biliyorum canım. ben de yeni mail atmaya baaşladım. sayfaya yazmak istemedim, ondan özeldden yazdım :34: bu arada şımartıyorsun beni tatlım yaa, ne mutlu bana :16: :69:

ben korkarım diye hiç izleyemedim ameliyat videolarını :53: ama ne güzel izlemişsin sen, iyice rahatlamışsındır :61:

biliyorum canım. ben de yeni mail atmaya baaşladım. sayfaya yazmak istemedim, ondan özeldden yazdım :34: bu arada şımartıyorsun beni tatlım yaa, ne mutlu bana :16: :69:

ben korkarım diye hiç izleyemedim ameliyat videolarını :53: ama ne güzel izlemişsin sen, iyice rahatlamışsındır :61:

yok yok kansiz konusa konusa bi ameliyatti ole kolayki soyle diorsun izlerken bunu her cerrah yapar :))

hala ustune yok nerelere baktim nerelere su siyah camasirli foto gibi gormedim valla insallah benimde ole nasip olur :)) buarada tlfmda resmin ablamlar karsiydi bu ise senin fotonu gorunce yaptir valla dediler :))) saol cnm bnmmm

yok yok kansiz konusa konusa bi ameliyatti ole kolayki soyle diorsun izlerken bunu her cerrah yapar :))

hala ustune yok nerelere baktim nerelere su siyah camasirli foto gibi gormedim valla insallah benimde ole nasip olur :)) buarada tlfmda resmin ablamlar karsiydi bu ise senin fotonu gorunce yaptir valla dediler :))) saol cnm bnmmm

ne demek tatlımm. :13: :13:

persembe demek :) kalmamis. bende önumuzdeki hafta alicam randevu cemil beyden, bakalim ne diycek. Aslinda iz kalsin istemiyorum ve anladigim kadariyla cemil bey gögus alti yöntemini kullaniyo...
Evet paptyaninkiler cok guzel!

Canim ys eger cagahn beyin burun ameliyatiyla ilgili biseyler bulursun haber edermisin. Bende onu dusunuebilirim eger burun konusundada basariliysa.

tabi... ön görüşme önemli bi persembe gelsin gögüs ameliyatı konusunda güvenim var da burun ameliyatına da bana güven verirse ..ki işh.:31:gelişmelerden haberdar edicem sizleri...:7:

papatyacım aklıma gelmişken ameliyata girmeden tahlil isteniyodur herhalde ne tahlili isteniyor! merak ettim!

Son düzenleme:
tabi... ön görüşme önemli bi persembe gelsin gögüs ameliyatı konusunda güvenim var da burun ameliyatına da bana güven verirse ..ki işh.:31:gelişmelerden haberdar edicem sizleri...:7:

papatyacım aklıma gelmişken ameliyata girmeden tahlil isteniyodur herhalde ne tahlili isteniyor! merak ettim!

canım ameliya sabahı kanını alıp bişilere bakıyorlar. ben de önceden bişiler isteyecekler sanmıştm, değilmiş. anesteziye müsait misin diye bakıyorlar

canım ameliya sabahı kanını alıp bişilere bakıyorlar. ben de önceden bişiler isteyecekler sanmıştm, değilmiş. anesteziye müsait misin diye bakıyorlar

aaa benden ultrason istemediler :26:

cnm bende ondan şaşırdım benden okadar çok şey istedilerki arzumunda dediği gibi :26:
korkulacak bişey değil bunlar tedbir ama senden istenilmemesi garip geldi
daha iyi incelenerek istediğinde yaptırırsın tetkiklerini korkulacak bir durum deil :16:

aaa benden ultrason istemediler :26:

Meme ultrasyonunu memede olası bir kitle varmı,bu zararlı veya zararsız bir kitlede olabilir,bunu tesbit etmek için istiyorlar.Doktorun muayenede senin gögüslerini kontrol etmiştir mutlaka,gerek görmemiştir belki ondan istememiştir.30 Yaşından sonra zaten her sene meme ultrasyonu çekilmelisin,bunu biliyorsundur mutlaka..

Arzum senin çocuğun var mı canım ?, baktım karamelin varmış. bana neden farklı muamele uyguladılar diye düşünüyorum da. muayene etti evet göğüslerimi ama :26: acaba emzirmedim falan diye mi die düşündüm. gerçi ne alaka göğüste kitle olacaksa emzirmeyle alakası yok da

Back