hehe anlıyorum canımyavsacım sen kafnda görüntü belirle şöyle görnsün istiyorum, şukadar dekolte olsun istiyorum die. hatta doktora foto bile götürebilirsin. şöyle göğüsleri görünce beğeniyorum diye. doktor anlar. ama cc ye gelince iş değişiyor. aynı boy cc herkeste farklı. 250 sende dew gibi de durabilir, çok küçük de olabilir istediğinden, benimkine de benzeyebilir. şuanki göğüs dokuna ve vücut yapına bağlı.
canim mail atiorum sana ama malesef gitmior( evet resimlerine baktimmmmmmmm superlerrrrrrrrr harikaaaa tam istedigim gibi yanliz tek bi sorum var sana cnm tlfnumla resmini cekebilirmiyim o siyah camasirli olan resmin doktora gostercemde sakincasi varmi???
hastaneyi aradım ilk önce ulasamadım sonra senin verdiğin numarayı aradım papatyacım tlfnda bile çok ilgiliydi... çok tesk ederim canım!!
teşekkürler canımmmesaj attım sana
atıcam walla, hep baktım baktım, şimdi de salınıcam ohh:90: darısı senin de başına
canım çok beyazın da tadı başkadır, o saç rengi ne güzel olmuş sende :129: sensin dimi o
cemil beyin yaptığı göğüsü ben de görmedim...bade nin dedğine göre onlarda doğalmış...ben çok büyük olmasını istemiyorum vücudumahangi ölçü uyarsa... papatyanın kiler çok doğal mesala.. bu yüzden çağhan beyi tercih etmeyi düşünüyorum ama onun da burun ameliyatları ile ilgili bi fikrim yok...googledan bi arıyım bakiim...aklıma gelmışken..ne zaman görüşüceksin canım randevu aldın mı?
kızllaaarrr çağhan beyden randevu aldım... persembe 15:30 da...aaaaayyyy çok heycanlandım!!!
Tamamdir canimmm cektim aldim mailini ztn ben senin resimlere bakabiliorum sadece sana mail atamiorum :)) bu arada bu siteyi salladin valla bence en gzl seninkilerr tam istedigim gibilerrr
Benim kafam gun gectikce karisior en sonundaa aaa yeter deyip yativericem birinin masasina:)) bugunde canli yayinda ameliyat izledim ne kadar kolay ne kdr kansiz yaaa cok basit gorunuo valla icim rahatladi hos gerci ben pek korkmam da iyi oldu izledigim...aciolar icine sokusturuolar :))
biliyorum canım. ben de yeni mail atmaya baaşladım. sayfaya yazmak istemedim, ondan özeldden yazdımbu arada şımartıyorsun beni tatlım yaa, ne mutlu bana
ben korkarım diye hiç izleyemedim ameliyat videolarınıama ne güzel izlemişsin sen, iyice rahatlamışsındır
yok yok kansiz konusa konusa bi ameliyatti ole kolayki soyle diorsun izlerken bunu her cerrah yapar :))
hala ustune yok nerelere baktim nerelere su siyah camasirli foto gibi gormedim valla insallah benimde ole nasip olur :)) buarada tlfmda resmin ablamlar karsiydi bu ise senin fotonu gorunce yaptir valla dediler :))) saol cnm bnmmm
persembe demek :) kalmamis. bende önumuzdeki hafta alicam randevu cemil beyden, bakalim ne diycek. Aslinda iz kalsin istemiyorum ve anladigim kadariyla cemil bey gögus alti yöntemini kullaniyo...
Evet paptyaninkiler cok guzel!
Canim ys eger cagahn beyin burun ameliyatiyla ilgili biseyler bulursun haber edermisin. Bende onu dusunuebilirim eger burun konusundada basariliysa.
tabi... ön görüşme önemli bi persembe gelsin gögüs ameliyatı konusunda güvenim var da burun ameliyatına da bana güven verirse ..ki işh.gelişmelerden haberdar edicem sizleri...
papatyacım aklıma gelmişken ameliyata girmeden tahlil isteniyodur herhalde ne tahlili isteniyor! merak ettim!
canım ameliya sabahı kanını alıp bişilere bakıyorlar. ben de önceden bişiler isteyecekler sanmıştm, değilmiş. anesteziye müsait misin diye bakıyorlar
canım ameliya sabahı kanını alıp bişilere bakıyorlar. ben de önceden bişiler isteyecekler sanmıştm, değilmiş. anesteziye müsait misin diye bakıyorlar
cnm röntgen falan istemiyolarmı göğüste herhangi bir kitle varmı yokmu sağlıklımı
Meme ultrasyonu istiyorlar,hastanedede kan tahlilerin yapılıyor.Zaten daha öncesinde çekilmiş ultrasyonun varsa onada bakıyorlar.
aaa benden ultrason istemediler :26:
aaa benden ultrason istemediler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?