• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantolonların dizde toparlanması

Boyun da, bacak boyun da söylediğine göre uzunmuş. Böyle birinde bu sorunların olması tuhaf geldi. Dar pantolonda bu sorun, geniş pantolonda boy kısa duruyor. Proporsiyon bozukluğu var muhtemelen sizde ama nedir? Bunu siz bilirsiniz. Yoksa bu özelliklere sahip birine ne giyse yakışır.

Çok uzun süre benim de derdim olan bir konuydu. Çözümünü buldum. İş iyi bir terzide bitiyor. Pantolon ne kadar üstünüze de otursa giydikten hemen sonra hareketinize bağlı olarak esneme yapıyor ve tabiri caizse sünüyor. Pantolonlarınızı alduğınız zaman gidin daralttırın. Aradaki farkı göreceksiniz. Ama iş bilen bir terzi şart

İlla kv eşi ailesi cocugu işiyle ilgili mi sorun yasaması gerekiyor buraya konu acmak icin ?
Arkadasın derdide bu olamaz mı ki takıldıgına göre gayet bi derttir buda
Ben illa kv, eş vb. konu açılmalı gibi bir imada bulunduğumu hatırlamıyorum, ne alaka şimdi? Sadece garip geldi. Çoğumuzun pantolonu böyle oluyor, ayağa kalktığımızda paçalardan tutup indirince düzeliyor. Bunu takıntı yapmak gerektiğini düşünmemiştim hiç.

Arkadaslar bir modelist yani kalıpçı olarak yaziyorum bunun bedenle vs degil kalibin diz yeriyle alakasi var mesela biz seri uretimde belli standartlara gore kalip yapiyoruz bir bayani 170 boyunda ve standart vücut olculerinde kabul ederek bunun incelikleri var. Ama tabiki hepimiz ayni bedene sahip degiliz kimi bacak boyu uzun kimi beden boyu uzundur. Pantolonlarin duruslari bundan kaynakli farkli olabilir. Mesela beden boyu uzun birisi belden kemerli bir trenckot giyer ama montun üzerindeki kemer yeri çok yukarida kalır gibi. Bilmem anlatabildimmi :)

Ay acaba pantolonlarimiz mi dandik :D öyle çok markalı almıyorum ki mavi, koton, zara vs.. normal yerlerden alıyorum hep. Hepsi de böyle oluyor. Aynen dediğiniz gibi milletin jilet gibi harika duruyor..

34 beden pantolon giyiyorum alt bacagim ince oldugu icin. 36 beden de kalcama ve ustlere guzel duruyor ama alt bacaklarimda hos durmuyor. 32 bedene asla giremem :D
Bir beden buyuk alin dizden alt kısmı daralttirin

Merhaba arkadaşlar

Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek :KK43:
Ne mutlu size ki başka derdiniz yok. bunu dert diye yazmışsınız .allah başka dert vermesin yatın kalkın dua edin

Pantolonun kumaşından kaynaklı gibi geldi bana benim bazı pantolonlarımda oluyo bu o tarz kumaşları kullanmıyorum artık daha streç likralı kullan tayt gibi yapışacaktır ama popoda tayt görünümü olmuyor merak etme onları tercih edebilirain oturup kalkmaya bile böyle olmuyo onlarda

hahah eskiden takardım ama her pantolonda da olmuyor (paçayı kısaltın) ve sonrasında da bol pantolonlar giymeye başladım belki siz de denersiniz.

Baldırınız ince olduğu için öyle duruyordur. Muhtemelen bacaklarınız diz kapaklarınıza kadar bitişik ya da bacak arası mesafe çok az. Dikişten biraz anlıyorum, tek çözüm pantolonu diz kapak altından daraltmak olur diye düşünüyorum.

Back