• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pantolonların dizde toparlanması

Bacaklar ince olabilir mi?

Benim satın aldığım bir pantolonu tadilattan geçirmeden giymem mümkün değil mesela. Belim kalın, kalçam yok bacaklarım ince. Popodan ve bacaktan oturunca beli kapanmıyor, belden oturunca aşağılar boş kalıyor. Ben de belden oturanını alıp alt tarafları bir beden küçülttürüyorum. Bacakları daraltmayı dene.

Evet alt bacaklarim ince. 34 beden giyiyorum alt taraflari daraltmali miyim sizce?

vucudunuza uygun kumasları tespıt etmenız lazım
bende polyester ıcerıklı pantolon gıydıgım zaman asla toplanmıyor jılet gıbı duz
bırde dar kalıp gıyınmem gerekıyor elastık yuzde 5-10 gerı kalan polyester oldu mu bende jılet gıbı duruyor

yok pamuklu kumas oldugunda ılla dızımde toplanıyor bır kac kullanım bır kac yıkama sonra agzı gozu kayıyor

oyuzden yandan fermuarlı dalgıc kumas pantolon veya tayt gıyerek ısı cozdum

Super bi yorum hemen ss aliyorum bu sekilde sececegim pantolonlarimi. Insallah ben de cozebilirim bu sorunu. Cok tesekkurler

mavi ve kotondan almadım bana pahalı geliyor. kotondan vs almışlığım var ama herhangi bir farklılık göremedim. dediğim gibi şu ana kadar en güzel duran pantoon faruk edin, dandik bir marka. h&m filan çok denedim ama güzel durmuyor.

kumaşı keten vs değil de böyle taytımsı olan pantolonlar var. onlar bir nebze daha iyi.
ben 26 giyiyorum normalde. geçen defactoda indirim vardı. alayım dedim. 24 beden ancak oldu ve ekstra skinniydi. 26 beden pantolondan daha çok bol duruyo dizi.

Gidip bi beden buyuk pantolon ve kendi bedenimi denicem bakayim cidden oyle oluyosa dizleri ona ggore secim yaparim. Tesekkur ederim

Kesinlikle üyelerden birinin de dediği gibi kumaşla alakalı
Benim de bazilarinda pantolon kötü duruyor
Bir pantolonumuda alırken "zaten zayıflarım ben ya" deyip bir beden küçük aldım çok güzel oturdu üstüme.
Sonrasında gerçekten zayifladim :KK68:

Likrasiz tercih et yada tam yapışan kendi bedeninden 1 beden küçük falan al ben genelde öyle yapıyorum :) bide bı markanın hatta iki markanın kotlari asla bu görüntüyü vermiyor yasak mı bilemedgm için yzmdm

Likralı kumaşta olur böyle..

Böyle olmaması için pantolonun alt tarafının çok dar olması gerekiyor.
Bir pantolonum var bileği aşırı dar. Zar zor çıkartıyorum o derece. Zaten benim bacaklarım da kalındır. O pantolon hiç yukarı çıkamaz asla imkan yok :KK70:

Merhaba arkadaşlar

Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek :KK43:
Bende olmuyo boyum 1.73 alt bedenim üstüme göre daha kalın. En zayıf halimde bile olmuyodu. 58 kiloyken. Ya bacak yapısıyla yada boyla alakalı ama boyunuzda kısa değil. :KK51:

Merhaba arkadaşlar

Boyum 1.66 ama bacaklarım üst gövdeme göre daha uzun ve özellikle alt bacaklarım diz üstüne göre daha ince. Dar pantolon giyince dizlerde toplanma yapıyor. Bol giyince de boyum kısa gözüküyor. Bu dar pantolonların diz bölgesinde toparlanmasını nasıl çözebilirim yardim eder misiniz? Örnek olması için bi instagram fenomeninin fotoğrafından paylaşım yapıyorum. Benim de aynen böyle duruyor her pantolonumun dizleri. Benim de zaten hoşuma gitmeyen bi görüntüydü ama en son arkadaşlarımda biri "senin dizlerde mi bi sorun var acaba?"diyince moralim bozuldu iyice. Bu işi çözmem gerek :KK43:
Iyide cogu kiside olan bisi bu normal bence

Benim de bacaklarım uzun ama bazı pantolonlarımda oluyor bu. Bacağıma göre kısaysa çok yukarı çektiysem böyle oluyor nedense. Bacak boyunun da numarası oluyor ordan bakıp bi büyüğünü dene bir de.

Back