- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
2 bin alayim kalan 210001000 tane de ben alayım Allah yardımcıları olsun inşallah.
Kalan 23000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 bin alayim kalan 210001000 tane de ben alayım Allah yardımcıları olsun inşallah.
Kalan 23000
Koko iyi durumu şükür ama yinede yaticak hastane de kurbige yazdım cevap gelmedi doğuma filan mi aldılar bilmiyorum magnimAyy cok uzuldum ya coco icin hele cok erken daha insallah iyi olurlar
Kurabiyem de insallah sag salim kucagina alir bir gelisme varmi Peki ikisindende
Oyy kiyamam 30 kusur haftalarda daha insallah iyi olurlar ya sag salim kucagina alsin Insallah guzel haberlerlerini duyalimKoko iyi durumu şükür ama yinede yaticak hastane de kurbige yazdım cevap gelmedi doğuma filan mi aldılar bilmiyorum magnim
Inşallah bi haber gelirse yazarım canım ❤Oyy kiyamam 30 kusur haftalarda daha insallah iyi olurlar ya sag salim kucagina alsin Insallah guzel haberlerlerini duyalim
Allah razi olsun bekliyorumInşallah bi haber gelirse yazarım canım ❤
Canım yüz tane okuyorum Allah ne derdi varsa derman ini versinKızlar Catlak-kurabiye ve coconatt arkadaş için Ya Şafi okuyoruz acil durum oldu okumak isterseniz Hepinizden ALLAH razı olsun
@Tweety Bird
@madammor
@rana20
Tiniminimavihanim
@Fatmazell
MssPARE
@ezgiisel
@Lna16
@C A N O
@kavs-i kuzah
bir mucizee
@Ballikabak
@Delice
@_HALLEY_
@Morlale8
Saliha40
@Btlaydnz23
@Teach_Mavi
@Msspinkie
@Cuel
@Meral01
@goah
@Hogwartss
@MaviMabellee
@Cericeri
@Levaiz
@sutlaacc
@Nevreste
@Minik Meleklerim
@ilkseccadem
@Minnosprenses
@OraEtLabora
Catlak-kurabiye
coconatt
penyez83
@Ssevincli
@ShiningLife
@Leyl-i-fer
Yesmar Yesmarr
@Hemsirecik
@Life light
@selef0111
@Maya-
Magnifiaque
@Mucizemm222
@Cittaslow
@mutlulukbenihicbirakma
@ohbb-kaplan
@A R Y A
Jawlensky
@Mavihali
900 aldım paremm kalan:15.000Kalan sayı 15.900
Kalan 13 bin Rabbim kurtarsın insAllah900 aldım paremm kalan:15.000
Güzel annemmmKalan 13 bin Rabbim kurtarsın insAllah
1000 aldım kalan 12.000 Rabbim yardımcıları olsun inşallahKalan 13 bin Rabbim kurtarsın insAllah
Allahmmm çok üzüldüm mm daha sabah konuştuk Rabbim sağ salim bebeklerine kavuştursun 1000 tane aldım MssPAREKızlar çok acil bir durum oldu...canlarım bitanelerim Catlak-kurabiye Ve coconatt acil hastaneye kaldırıldı kokom dün akşamdan beri hastane de kurbikim paniğim sabah yatış yaptı...Erken doğum riksleri var
Inşallah her ikisinin de durumu düzelir tekrar sağlıklarına kavuşurlar eğer doğum olucak sa her iki arkadaşımız da sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar küveze girmeden rabbim kucaklarına versin niyetiyle 70.000 "Ya Şafi "okuyalım inşallah kızlar...Allah hepinizden razı olsun..
@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A