- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum da kaç aylık ki bunlar 8 ay filan olmuşlardır İnshaAllahCanım kokom dün rutin kontrole gidince rahimde acılık görünmüş hastaneye aldılar durumu daha iyi
Kurbik akşamdan beri rahatsızdı sabah arttı sikayetleri hastaneye aldılar erken doğum riksi var
Kurbik 8 ay içinde ama koko değil canım önün ki daha yeni ama tam bilmiyorumAnladım kuzum da kaç aylık ki bunlar 8 ay filan olmuşlardır İnshaAllah
Rabbim korusun İnshaAllah bri şey olmaz YaaKurbik 8 ay içinde ama koko değil canım önün ki daha yeni ama tam bilmiyorum
Ayyyy cok üzüldüm yaa canlarım Catlak-kurabiye coconatt rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinleKızlar çok acil bir durum oldu...canlarım bitanelerim Catlak-kurabiye Ve coconatt acil hastaneye kaldırıldı kokom dün akşamdan beri hastane de kurbikim paniğim sabah yatış yaptı...Erken doğum riksleri var
Inşallah her ikisinin de durumu düzelir tekrar sağlıklarına kavuşurlar eğer doğum olucak sa her iki arkadaşımız da sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar küveze girmeden rabbim kucaklarına versin niyetiyle 70.000 "Ya Şafi "okuyalım inşallah kızlar...Allah hepinizden razı olsun..
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Maviş40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
M MaviMabellee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
@karamel Latte
Ballikabak
Madammor
Meral01
ShiningLife
M Mavi Menekse
Cookiie
ezgiisel
@RedGirl
Aktif Lora
@DantelKiz
Hali
Minnosprenses
R rana20
@Mabellee
@PiXiEE
OraEtLabora
Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
@Saliha40
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Butimar-
@asi_melek
bir mucizee
The
Rprnn
@Cemoos
@papatyalikizz
Lna16
MssPARE
@Gunelhuseyn
Kuzum kokonun durumu iyi şükür ama yaticak hastane de kurbikime yazdım ses yok doğuma alacaklar demişti en son Allahım yanında olsun yavrusunu kucağına alsın inşallah sağlıklaHaber var mı parem
Rabbim yardımcıları olsun inşallahKuzum kokonun durumu iyi şükür ama yaticak hastane de kurbikime yazdım ses yok doğuma alacaklar demişti en son Allahım yanında olsun yavrusunu kucağına alsın inşallah sağlıkla
1000 de ben aldım kaldı 24.000Allahım yardımcıları olsun bebeklere de kendilerine de bisey olmadan eve dönsünler inşaallah
Şimdilik 1000 tane alayım parecim MssPARE
Rabbim yardımcıları olsun inşallah kuzumKuzum kokonun durumu iyi şükür ama yaticak hastane de kurbikime yazdım ses yok doğuma alacaklar demişti en son Allahım yanında olsun yavrusunu kucağına alsın inşallah sağlıkla
1000 tane de ben alayım Allah yardımcıları olsun inşallah.kalan sayı 24.000