- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
1000 de ben alıyorum. Kalan 10.000Kalan 11.000
Sağlıcakla atlatsınlar inşallah bu süreci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 de ben alıyorum. Kalan 10.000Kalan 11.000
Evde değildim yeni gördüm
Negocum coconatin durum iyi şükür ama bir hafta hastane de yatış var serum takılı tedavi görüyor çatlak kurabiyem ses çıkmıyor doğuma gidicem demişti galiba doğumda mesaj yazdım bir kaç kez cevap yok canimEvde değildim yeni gördüm
Son durum nedir?
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ikisinede.Negocum coconatin durum iyi şükür ama bir hafta hastane de yatış var serum takılı tedavi görüyorum çatlak kurabiyem ses çıkmıyor doğuma gidicem demişti galiba doğumda mesaj yazdım bir kaç kez cevap yok canim
3000 kaldı canimAllah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ikisinede.
Kaldıysa 5 bin alıyorum.
Tamam 3 bini de ben aldım.3000 kaldı canim
İnşallah Rabbim yerini buldursunbir haber alırsanız lütfen bizi de bilgilendirin.Kızlar okumalarimiz bitti hepinizden Allah razı olsun insallah arkadaşlarımıza ve şuan zor durumda olan kim varsa YA ŞAFI esmasının nuru mucizesi yetişsin ❤
Rabbim senden de okuyan bütün arkadaşlarımızdan da razı olsunn paremmm güzel haberleri inşAllah bizimle paylaş Allah kabul etsiiinnnKızlar okumalarimiz bitti hepinizden Allah razı olsun insallah arkadaşlarımıza ve şuan zor durumda olan kim varsa YA ŞAFI esmasının nuru mucizesi yetişsin ❤
Haber veririm canım ❤İnşallah Rabbim yerini buldursunbir haber alırsanız lütfen bizi de bilgilendirin.
Tinnosum güzel kalplim senden de razı olsun Bitanem ❤Rabbim senden de okuyan bütün arkadaşlarımızdan da razı olsunn paremmm güzel haberleri inşAllah bizimle paylaş Allah kabul etsiiinnn
Ay cok sukur insallah sweet te guzel haberle gelir duygulandim vallaKızlar Catlak-kurabiye Doğum yaptı bebeğini küvöze aldılar...insallah kendini toplayacak ve sağlıkla evlerine dönecekler dualarınızdan unutmayın ❤❤