- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lenam akşamdan beri kokoya üzülüyordum sabah Kurbik iyi değilim dedi hastaneye gitti yatış yaptılar şimdi erken doğum olucak galibaÇok üzgünüm părem
1.000 tane alıyorum yine alırım inşallah
Rabbim acil şifalar versin
Kalan 55.000
Ay Allahım Rabbim yar ve yardımcıları olsun paremmmmmmm sağlıklı şekilde sıkıntısız kurtarsın RabbimLenam akşamdan beri kokoya üzülüyordum sabah Kurbik iyi değilim dedi hastaneye gitti yatış yaptılar şimdi erken doğum olucak galiba
Linoşummm yok yok herşey güzel olcakkk bizler duamızı yapalım da gerisi rabbime kalmış.Güzell haberlerini alacazAy Allahım Rabbim yar ve yardımcıları olsun paremmmmmmm sağlıklı şekilde sıkıntısız kurtarsın Rabbim
Kurabiyem çok yordu kendini son zamanlarda kıyamam kuzuma
Cocoyu ya duydum şimdi ona da üzüldüm paremmm ama herşey güzel olacak Allah'ın izni ile
Amin inşallah TinnoşumLinoşummm yok yok herşey güzel olcakkk bizler duamızı yapalım da gerisi rabbime kalmış.Güzell haberlerini alacaz
Tinnim hayırdır inşallah nerden cıktıKurabiyemmm muhtemelen Sezaryen olacak.Coconatta hastanede yatıyormuş jesim
Sancıları vardı öznuşummm zaten bir iki gündür dünden konuştuk bugunde hastaneye gitmiş yatışı olmuşş inşAllah tez zamanda güzel haberlerini alırızTinnim hayırdır inşallah nerden cıktı
Rabbim ikisinin de evlatlarını hayırla kucaklayabilmelerini nasip eylesinSancıları vardı öznuşummm zaten bir iki gündür dünden konuştuk bugunde hastaneye gitmiş yatışı olmuşş inşAllah tez zamanda güzel haberlerini alırız
Cocomda hastaneye yatmış onuda kurabiyemmm söyledi durum öylee şimdii
Aminnn kuzuum beniimRabbim ikisinin de evlatlarını hayırla kucaklayabilmelerini nasip eylesin
1000 aldım kalan 48.000 hayırla evlatlarını kulaklarına alsınlar inşallah rabbim yardımcıları olsunKalan:49.000