- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.806
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yeni girebildim siteye hayır olsun inşallah parem noldu böyle birden varmı okunacak. Nasıllar şimdi bana da bilgi verin rabbim kötüye uğratmasınKızlar çok acil bir durum oldu...canlarım bitanelerim Catlak-kurabiye Ve coconatt acil hastaneye kaldırıldı kokom dün akşamdan beri hastane de kurbikim paniğim sabah yatış yaptı...Erken doğum riksleri var
Inşallah her ikisinin de durumu düzelir tekrar sağlıklarına kavuşurlar eğer doğum olucak sa her iki arkadaşımız da sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar küveze girmeden rabbim kucaklarına versin niyetiyle 70.000 "Ya Şafi "okuyalım inşallah kızlar...Allah hepinizden razı olsun..
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Maviş40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
@ShiningLife
@Tweety Bird
Cookiie
@ezgiisel
@RedGirl
@Aktif Lora
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
@rana20
@Mabellee
@PiXiEE
@OraEtLabora
@Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
@Saliha40
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Butimar-
@asi_melek
@bir mucizee
@Maya-
@Rprnn
@Cemoos
@papatyalikizz
Lna16
MssPARE
@Gunelhuseyn
Ben okurumm sivitiiimmmm ağzına yüreğine sağlıkKızlar 1200 okumuştum sonra sezeryana alındım kalan 800 ü benim yerime biri okuyabilir mi?
Şükür iyiler canım kokom akşam iyiydi sabah konuşmadık Kurbikim iyi beneside iyi şükür perim ❤Yaa yeni girebildim siteye hayır olsun inşallah parem noldu böyle birden varmı okunacak. Nasıllar şimdi bana da bilgi verin rabbim kötüye uğratmasın
Çok şükür parem cocomda atlatsın inşallah bu süreci güzel gecsinŞükür iyiler canım kokom akşam iyiydi sabah konuşmadık Kurbikim iyi beneside iyi şükür perim ❤
Allah razı olsun ablammmmRABBİM iki arkadaşımıza da tez vakitte şifa versin aminnnnnnnnn
3.000 aldım sayıyı düşerseniz sevinirim
Canımsın mervem duan yeter sen daha yeni doğum yaptınnn dua etsin bile yeter senin güzel kalbinden öpüyorumRabbim her ikisinede şifalar versin bebeklerini korusun
Yetişemedim ama her ikisi için dua ediyorum inşallah.
Kuzum benim elimden geldigince dualarimla hep yaninizdayimCanımsın mervem duan yeter sen daha yeni doğum yaptınnn dua etsin bile yeter senin güzel kalbinden öpüyorum
Allah razı olsun kuzum çokça dua ettim sana daBen okurumm sivitiiimmmm ağzına yüreğine sağlık
yaaaa kıyamam çok üzüldüm. rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin nolur canlarım benimKızlar çok acil bir durum oldu...canlarım bitanelerim Catlak-kurabiye Ve coconatt acil hastaneye kaldırıldı kokom dün akşamdan beri hastane de kurbikim paniğim sabah yatış yaptı...Erken doğum riksleri var
Inşallah her ikisinin de durumu düzelir tekrar sağlıklarına kavuşurlar eğer doğum olucak sa her iki arkadaşımız da sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar küveze girmeden rabbim kucaklarına versin niyetiyle 70.000 "Ya Şafi "okuyalım inşallah kızlar...Allah hepinizden razı olsun..
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
Y yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
Tiniminimavihanim
@Maviş40
Lna16
@NesNa
Noisy Girl
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
@Ballikabak
Madammor
Meral01
@ShiningLife
@Tweety Bird
Cookiie
@ezgiisel
@RedGirl
@Aktif Lora
@DantelKiz
@Mavihali
@Minnosprenses
@rana20
@Mabellee
@PiXiEE
@OraEtLabora
@Nevreste
@tiniminihaniim
@Btlaydnz23
@Saliha40
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Butimar-
@asi_melek
@bir mucizee
@Maya-
@Rprnn
@Cemoos
@papatyalikizz
Lna16
MssPARE
@Gunelhuseyn
ayyyy inşallah iyi olur ikisi de . ben bu sabah gördüm ve yetişemedim ama çok dua edeceğim ikisine rabbim sağlıkla mutlulukla çıkmayı nasip etsin inşallah hastanedenKızlar Catlak-kurabiye Doğum yaptı bebeğini küvöze aldılar...insallah kendini toplayacak ve sağlıkla evlerine dönecekler dualarınızdan unutmayın ❤❤
Canım sivitiimmmm Allah razı olsun hepsi kabul olsun inşAllahAllah razı olsun kuzum çokça dua ettim sana da
Allah senden de razı olsun cnm rabbim evladını sana bağışlasın inşallahKızlar Rabbim hepinizden razı olsun inşallah. Sizlerin de ne sıkıntısı varsa gidersin ne duası varsa kabul etsin Rabbim. Ben iyiyim inşallah oğlum ve cocom da iyi olacak hepinizin diline yüreğine sağlık
Benim oğluş küvozde canım ama durumu iyiye gidiyor çok şükürRabbim şifa versin hepsine insallah @Mssp kızlardan haber varmi?hem onlarin hem de bebişlerinin durumu nasil acaba ?insallah hersey yolundadir