- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.981
Canım benim de ya sabahları ya da gece yatacakken geliyor. Gün içinde huzursuzluk bunalma oluyor. Beklicez sabredecez geçecek insallahEvet ondan öylesin tabiben gün içinde iyiydim az önce bi atak geldi şuan kötüyüm içimden de dedim ay bugün sabah dışında ne güzel atak gelmedi dedim heh duydu 1 saattir atak geliyor geçer inşallah
Sağol canım regl ağrım var biraz yatıyorumminikkkkkkk nerelerdesin canım nasılsın nasıl oldun yazmıyorsun hiç
Aa adet oldun mu ne güzel sıkıntıların biraz geçmiştir.Sağol canım regl ağrım var biraz yatıyorum
Maşallah hemde ne olma ve o sıkıntıların hiçbiri yok Allah a sonsuz şükürAa adet oldun mu ne güzel sıkıntıların biraz geçmiştir.
Bak adet yüzündenmiş gördün mü maşallah Allah daha iyi etsin ben de bi iyi bi kötü idare ediyorum bazen yoğun ataklar geliyor bazen çok iyi oluyorum pzt randevum vardı yasaktan ötürü çarşambaya alındıMaşallah hemde ne olma ve o sıkıntıların hiçbiri yok Allah a sonsuz şükür
Burdayım niloss. Napayım ben de bildiğin gibi aynı. İlaçların dördüncü gününe geçtim daha iyiyim elhamdülillah. Perşembe kontrol randevum var ben online görüşüyorum çok iui oluyor. Sen nasılsınKızlar nasılsınız nerelerdesiniz nasıl oldunuz
Günaydın Yok o ateş basmalarından bahsediyorum panık anksiyete mide bağırsak full devam ediyo onlar benden gitmez artık malesef biyer düzelir biyer başlar günlerdir diş ağrısı çekiyom apsede yaptı ilaçda alamıyom nolucak bakalımBak adet yüzündenmiş gördün mü maşallah Allah daha iyi etsin ben de bi iyi bi kötü idare ediyorum bazen yoğun ataklar geliyor bazen çok iyi oluyorum pzt randevum vardı yasaktan ötürü çarşambaya alındı
Diş ağrısı apse yapınca çok kötü 20 yaş dişinden bikez ağzımın içi komple yara olmuştu hiç unutmam kamışla beslenmiştim ayran ve çorba sadece ama ben sana mide için rezene iç dedim ama içmedin tahmin ediyorum artık çok iyi geldiğini söylemicem sonuçta bitki yani bu ilaç kullanmıyorsun etkileşim de yapacak bişey yok bitkiyi rahatlıkla içebilirsin yani diş ağrısında apranax var kuvvetli ağrı kesici kardeşim bi gece çok ağrı çekince direkt gidip almıştı bende de evde var ilaç konusunda da seni anlıyorum sende de o takıntı var bendeki takıntılar gibi seninki de farklı türü ne diyim kuzum bigün şifa bulacaz inşallah Cuma saati hürmetine Yarabbim bizlere de şifa versin 2 gündür sağ kasığıma bi kramp ağrı giriyor çok korkutuyor beni de oGünaydın Yok o ateş basmalarından bahsediyorum panık anksiyete mide bağırsak full devam ediyo onlar benden gitmez artık malesef biyer düzelir biyer başlar günlerdir diş ağrısı çekiyom apsede yaptı ilaçda alamıyom nolucak bakalım
Napayım canım bugün nişanlımı gördüm sonunda muradima erdim senKızlar napıyosunuz
Sende nasıl kaygı geliyor benim gün boyu ara ara yoğun kaygı geliyor ilaç alıyorum ama yine kaygı geliyorBende aynıaynı anksiyete bunaltı kaygı ağlama devam ulan korona mahvettin bizi nasıl bir iç sıkıntısı neden geçmez aklım ermedi ilaçlıykende aynıydı kansızlık da var oda yaparmıki içsıkıntısı
Ne güzel canım Allah tamamına erdirsinNapayım canım bugün nişanlımı gördüm sonunda muradima erdim sen
Benim bazen nedeni yokmuş gibi hissettiren bir sıkıntı bazende ms olma korkusu gözümden dolayı bahsetmiştim gözüme yine olur birşey kortizOn kullanırım korkusu kortizon kullanmak sıkıntıyı artıran birşey kızımın geleceği benim durumum daha neler neler bataklıkta gibi çırpınıyorum sanki bazen sürekli işte sıkıntı hangi ilaç geçirir ki bilmiyorumSende nasıl kaygı geliyor benim gün boyu ara ara yoğun kaygı geliyor ilaç alıyorum ama yine kaygı geliyor
ya iste yine Taciz vakasi ve ardindan gelen Olb ve Anksiyete ... size yardimci olmayi cok istiyorum lütfen Neuroformat teknigini deneyin bazen acemice kendi kendine deneyenler bile basariyor
Ms korkusu oldu bende bi kez yazın saçlarım ıslak camın altına yattım sabah tutuk her yerim internetten baktım Ms belirtisi çıktı sosyal medyada Ms gruplarına baktım tam belirtiler var sabah erkenden annemlere gittim küçücük kızımı alıp anneme dedim anne Ms belirtileri var kızımı kız kardeşim baktı biz doğru hastaneye yakınımızdaki özel hastaneye Nöroloji Dr muayene etti dedi pek benzemiyor ama için rahat etsin emara yollayım gittik emar hemen almadılar yalvar yakar araya aldılar doktorun ekranına çıktı gittik temiz rahatladım bu aralar bende de sıkıntı var şuan içim daralıyor meselaBenim bazen nedeni yokmuş gibi hissettiren bir sıkıntı bazende ms olma korkusu gözümden dolayı bahsetmiştim gözüme yine olur birşey kortizOn kullanırım korkusu kortizon kullanmak sıkıntıyı artıran birşey kızımın geleceği benim durumum daha neler neler bataklıkta gibi çırpınıyorum sanki bazen sürekli işte sıkıntı hangi ilaç geçirir ki bilmiyorum
Amin amin sen oruç halinde gündüz ilaçsız nasıl başediyorsun bana da söyle şuan çok kötü atak geldi yine bana ilaç aldım hemenBide ben çok ağlıyorum iyide oluyo rahatlatıyo ama gözüme birşey olur diye korkuyorum ne bilim ya çok özledim eski hallerimi Rabbim öyle bir şifa versinki eskisinden daha huzurlu olalım