- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.775
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Aynen beni anlatmışsın daha önce benim sorularımı yanıtlamıştın Fülütlütencere diye bildin mi ben de aynısıyım kimseyle görüşmek istemiyorum kk da geziyorum yatıyorum anksiyeteden sonra ben depresyona giriyorum doktor düşüncelere karşı yorgun düşüyorsun o yüzden oluyor dediTek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)
Ben de regl zamanı biraz daha yoğun yaşıyorum sabahtan beri sadece ekmek yedim yavan başka da bişey yemedimMidem bulaniyo midem agrıyo basim agriyo regl zamani dahada yogun yasiyorum herseyi
Ben hiçbir şeyden zevk almıyorum sende de var mı aynı şeyTek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)
Evet bende aynı şekilde hiç bir şeyden zevk almıyorum böyle değildim daha bu yaz cıvıl cıvıldım kendime yakıştıramıyorum bütün gün evdeyim içimden bişey yapmak gelmiyorBen hiçbir şeyden zevk almıyorum sende de var mı aynı şey
Ben de aynı yazın böyle değildim cıvıl cıvıldım şimdi depresyondan ya kendime bişey yaparsam diye çok korkuyorum destek olalım burda birbirimize yaEvet bende aynı şekilde hiç bir şeyden zevk almıyorum böyle değildim daha bu yaz cıvıl cıvıldım kendime yakıştıramıyorum bütün gün evdeyim içimden bişey yapmak gelmiyor
Benim 8 sene oldu canım bu hastalığa yakalanalıYazin bnde hic bsey olmuyo unutuyorum sanki bu durumu kasım ayi baslıyo hersey 3 sene önce babamin hastalanmasyla basladı ekim kasim ayı gbiydi bende panik atakla basladı ölum korkusu nefes alamama sonra sürekli kendimde hastalk arama derken 1 sene gecirdim bi sonraki sene ocak aynda ben safra kesesi ameliyatı oldum ameliyattan cktm kendimi depresyonun icinde buldum 10 kilo verdim konusmayi unuttum sanki yemek yiyemiyodum bir sonraki sene ocak ayi kaynpederım hastalktan öldü 3 seneyi devirdim 4e grdim
Psikoterapi alıyorum ilk başlarda iyi geliyordu şimdi pek iyi gelmiyorkızlar hiç meditasyon falan denediniz mi ?
Bende psikolaga gittim ama yine fayda etmedi. You tube da meditasyon videolari var simdi onlari arastirmaya basladimPsikoterapi alıyorum ilk başlarda iyi geliyordu şimdi pek iyi gelmiyor
Ben de bi bakayım bi araBende psikolaga gittim ama yine fayda etmedi. You tube da meditasyon videolari var simdi onlari arastirmaya basladim
Aynen bennde de var iste o simdi de gogsume taktim sizliyor igne batiyor gibi oluyor diye kafam orada olmayinca sizladigini hissetmiyorum ama aklima geldiği an basliyorbende de öyle başladı zaten küçüklüğümden beri affedersin ama osuruktan nem kapıyodum
Aynı yapacak gibi oluyor insan dimi çok korkuyor nasıl yendin bunu canım senSakin kalmaya calışıyorum ama olmuyor kendimize bsey yapmayacagz benim de bi ara kocama zarar verme korkum vardı evdeki tüm bcakları kaldrmstm gozum doner yaparm diye ama bsey olmadi
Mide bulantısı ilacı ne içiyorsun metpamid hafif onu içebilirsin ağrı kesici de korkma inan kaynanam günde 4 tane içiyor gayet de sağlıklı bi yerim ağrıdığında ben de içiyorum ağrı kesiciBnmde midem karısıyo bu ara cok fazla mide bulantisı ilaci iciyorum basm agrıyo agri kesici iciyom probiyotik iciyom valla nolcak böyle bilmiyom ilac ilac nereye kadar
Eşinin bundan haberi var mıydı bende de bi ara çocuğuma yaparım diye vardı hala da arada geliyor ya kontrolümü kaybedip zarar verirsem diye haberlerde duyuyoruz çok etkileniyorum ve çok korkuyorumSakin kalmaya calışıyorum ama olmuyor kendimize bsey yapmayacagz benim de bi ara kocama zarar verme korkum vardı evdeki tüm bcakları kaldrmstm gozum doner yaparm diye ama bsey olmadi