- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 34
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben de gorev icabı buradayım aslen corumluyumAa ne kadar uzaksın Ben Bursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gorev icabı buradayım aslen corumluyumAa ne kadar uzaksın Ben Bursa
Bende tam olarak bubdurumdayim 32 yasindayim ve 15 senedir panik atak hastasiyim ikinci tup bebek denemesi yapmak uzereyken bu ay ataklarim yine basladi ve ben mecburen antideprasan almaya basladim. Simdi dusundukce l kendimi daha cok caresiz hissediyorum. Sizin yazdiklarinizi okurken kendimi gordum insallah biran once kurtuluruz bu illettenAmin canim ins daha once 2 düşüğüm var
Onlarda asilama ile olmuştu ama tup bebek tutmayinca bir de dedim anne de olamayacagim galiba diye onu kafaya taktim
Ins ben de hastalik hastaligi var oyle olunca da daha çok panik atak oluyorBende tam olarak bubdurumdayim 32 yasindayim ve 15 senedir panik atak hastasiyim ikinci tup bebek denemesi yapmak uzereyken bu ay ataklarim yine basladi ve ben mecburen antideprasan almaya basladim. Simdi dusundukce l kendimi daha cok caresiz hissediyorum. Sizin yazdiklarinizi okurken kendimi gordum insallah biran once kurtuluruz bu illetten
Aa ne güzel öğretmen misin ben de bugün sana yazacaktım bildirimi görmedim niye cevap yazmadı iyi misin diye yazacaktımBen de gorev icabı buradayım aslen corumluyum
Evet canimAa ne güzel öğretmen misin ben de bugün sana yazacaktım bildirimi görmedim niye cevap yazmadı iyi misin diye yazacaktım
Evet ya diğerine alışamadımEvet canim
Sen de nickini degistirmissin galiba
Bugun nasilsin ben bugun biraz daha iyiyim annemler gelecek memleketten galiba ondan
Tesekkur ederim canim insEvet ya diğerine alışamadım
Ben genelde sabahları kötü oluyorum akşam iyiyim çok şükür keşke sabahları da iyi olsam hiç zevk almıyorum hayattan niye bilmiyorum belki hergün monoton o yüzden olabilir
Ne güzel annenler gelecek güzel vakit geçirin inşallah
Benim arkadaşım var o da öyle saat 5 oldu mu ben değişiyorum diyor ben de 5den sonra açılıyorum sabahları depresif akşam ki benle sabah ki ben arasında dağlar kadar fark var ne yapalım bilemiyorum ki sırf sabahları depresif uyandığım için geç yatıyorumTesekkur ederim canim ins
Bende de durum tam tersi akşamları kötü oluyorum
Acaba bununla ilgili ne bulabiliriz biraz arastiracagim
bende de öyle başladı zaten küçüklüğümden beri affedersin ama osuruktan nem kapıyodumIns ben de hastalik hastaligi var oyle olunca da daha çok panik atak oluyor
Bende sizin gibiyim akşamları daha çok seviyorum gündüzleri daha kötü oluyorum...Benim arkadaşım var o da öyle saat 5 oldu mu ben değişiyorum diyor ben de 5den sonra açılıyorum sabahları depresif akşam ki benle sabah ki ben arasında dağlar kadar fark var ne yapalım bilemiyorum ki sırf sabahları depresif uyandığım için geç yatıyorum
Neden öyleyiz acabaBende sizin gibiyim akşamları daha çok seviyorum gündüzleri daha kötü oluyorum...
benimde tam tersi akşama doğru tedirginliğim kaygılarım artıyorBende sizin gibiyim akşamları daha çok seviyorum gündüzleri daha kötü oluyorum...
Önceden ben de öyleydim ama değişti şimdi akşamları iyi oluyorum depresyon genelde zaten sabahları daha çok kötü hissettirirmişbenimde tam tersi akşama doğru tedirginliğim kaygılarım artıyor
Önceden ben de öyleydim ama değişti şimdi akşamları iyi oluyorum depresyon genelde zaten sabahları daha çok kötü hissettirirmiş
Tek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)Neden öyleyiz acaba
senle ben aynıyız benim bide ensem ve kafam yanıyor sanki kafamla bütün gün yük taşımışımBnde sabahlari iyiyim ama aksam kaygim artiyo bu saattlerde mide bulantm baslıuo ufak ufak sonra nefes alamama problemi yatana kadar bktırıyo beni
Bende de oluyordu o bi ara gündüz atak geçirmiyordum gece ölüyorum diyerek uyanıyordum gece yatmadan evvel desryel diye bi ilaç yazmıştı o iyi gelmişti banabide yetmezmiş gibi uykua bile atak yaşıyorum buda yeni çıktı