Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin canim ins daha once 2 düşüğüm var
Onlarda asilama ile olmuştu ama tup bebek tutmayinca bir de dedim anne de olamayacagim galiba diye onu kafaya taktim
Bende tam olarak bubdurumdayim 32 yasindayim ve 15 senedir panik atak hastasiyim ikinci tup bebek denemesi yapmak uzereyken bu ay ataklarim yine basladi ve ben mecburen antideprasan almaya basladim. Simdi dusundukce l kendimi daha cok caresiz hissediyorum. Sizin yazdiklarinizi okurken kendimi gordum insallah biran once kurtuluruz bu illetten

Bende tam olarak bubdurumdayim 32 yasindayim ve 15 senedir panik atak hastasiyim ikinci tup bebek denemesi yapmak uzereyken bu ay ataklarim yine basladi ve ben mecburen antideprasan almaya basladim. Simdi dusundukce l kendimi daha cok caresiz hissediyorum. Sizin yazdiklarinizi okurken kendimi gordum insallah biran once kurtuluruz bu illetten
Ins ben de hastalik hastaligi var oyle olunca da daha çok panik atak oluyor

Evet canim 😀
Sen de nickini degistirmissin galiba
Bugun nasilsin ben bugun biraz daha iyiyim annemler gelecek memleketten galiba ondan
Evet ya diğerine alışamadım 😂
Ben genelde sabahları kötü oluyorum akşam iyiyim çok şükür keşke sabahları da iyi olsam hiç zevk almıyorum hayattan niye bilmiyorum belki hergün monoton o yüzden olabilir
Ne güzel annenler gelecek güzel vakit geçirin inşallah

Evet ya diğerine alışamadım 😂
Ben genelde sabahları kötü oluyorum akşam iyiyim çok şükür keşke sabahları da iyi olsam hiç zevk almıyorum hayattan niye bilmiyorum belki hergün monoton o yüzden olabilir
Ne güzel annenler gelecek güzel vakit geçirin inşallah
Tesekkur ederim canim ins
Bende de durum tam tersi akşamları kötü oluyorum
Acaba bununla ilgili ne bulabiliriz biraz arastiracagim

Tesekkur ederim canim ins
Bende de durum tam tersi akşamları kötü oluyorum
Acaba bununla ilgili ne bulabiliriz biraz arastiracagim
Benim arkadaşım var o da öyle saat 5 oldu mu ben değişiyorum diyor ben de 5den sonra açılıyorum sabahları depresif akşam ki benle sabah ki ben arasında dağlar kadar fark var ne yapalım bilemiyorum ki sırf sabahları depresif uyandığım için geç yatıyorum

Benim arkadaşım var o da öyle saat 5 oldu mu ben değişiyorum diyor ben de 5den sonra açılıyorum sabahları depresif akşam ki benle sabah ki ben arasında dağlar kadar fark var ne yapalım bilemiyorum ki sırf sabahları depresif uyandığım için geç yatıyorum
Bende sizin gibiyim akşamları daha çok seviyorum gündüzleri daha kötü oluyorum...

Neden öyleyiz acaba
Tek bildiğim sürekli değişiyor...Son zamanlarda depresyon şeklinde yaşıyorum içimden hiç bişey yapmak gelmiyor akşamları daha huzurlu oluyorum çnkü kimseyi görmek istemiyorum..insanlarla olunca sorun anlatmak istemiyorum mutlu olmayınca rolde yapamıyorum sanırım o yüzden seviyorum ben akşamları:)

Ben ilacta kullanmiyorum esim ilaca cok karsi 6 ay kullanmstm depresyon sonrasi mecburdum esim o zmn bile icme bu ilaclari daha kötü olacaksn diyodu bıraktm böylede eziyet gbi yasiyoz iste 3 senedir bktmm valla

X