- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.461
Ben tekrar özel bir doktora gittim durumumu anlattım senin ilacın lıtruım yanı lityum dedi kullanan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç duymadım ben. Tanı olarak ne dedi sana?Ben tekrar özel bir doktora gittim durumumu anlattım senin ilacın lıtruım yanı lityum dedi kullanan varmı
Depresif atak dediHiç duymadım ben. Tanı olarak ne dedi sana?
Baktım ilaca. O zaman doğru bir ilaç vermiş. Dirençli depresyonda kullanılıyormuş. Kaygi bozukluğu var sanmıştım ben sizdeDepresif atak dedi
Hepsi var aslında ama ben doktora lıthurıl içmem dedim bipolarlara verılıyor dıye o zaman grex efeksor xanax yazdı kafam çok karısıkBaktım ilaca. O zaman doğru bir ilaç vermiş. Dirençli depresyonda kullanılıyormuş. Kaygi bozukluğu var sanmıştım ben sizde
Bir ilaç yerine 3 tane mi yazdı yani ? Tek ilacı tercih etseniz . Sonuçta aynı ilaç Bir çok sorun için kullanılıyor.Hepsi var aslında ama ben doktora lıthurıl içmem dedim bipolarlara verılıyor dıye o zaman grex efeksor xanax yazdı kafam çok karısık
Lıthurıl tehlikeli geldi bana bılemedim kafam karıştı aslında bunu içsen 3 4 güne iyi olursun da dedi ama kafam çok karıstıBir ilaç yerine 3 tane mi yazdı yani ? Tek ilacı tercih etseniz . Sonuçta aynı ilaç Bir çok sorun için kullanılıyor.
Ne tehlikesi varmış ki ? Sonuçta onu ölene kadar kullanmayacaksin? Doktor bir takvim belirledi mi şu kadar kullanmanı öngörüyoruz diye? Bağımlılık mi yapıyor bilmediğimden soruyorumLıthurıl tehlikeli geldi bana bılemedim kafam karıştı aslında bunu içsen 3 4 güne iyi olursun da dedi ama kafam çok karıstı
Narincim 3 ilaç değil aslında zanax ilaçlar etki edene kadar kaygı durumunu azaltması için destekçi sürekli içmek için vermemiştirBir ilaç yerine 3 tane mi yazdı yani ? Tek ilacı tercih etseniz . Sonuçta aynı ilaç Bir çok sorun için kullanılıyor.
Anladım canım. Ben diğer ilaçları da bilmiyorum. İnşallah sen ya da bir başkası yardımcı olur . Allah herkese şifalar nasip etsinNarincim 3 ilaç değil aslında zanax ilaçlar etki edene kadar kaygı durumunu azaltması için destekçi sürekli içmek için vermemiştir
Duydum ama ne için kullanılır bilmiyorum doktor ne verdiyse kullanmak lazım uzman olan onlar tabii biz de kaygılı olduğumuz için bilmediğimiz bi ilacı içmeye korkuyoruz ben hâlâ antibiyotik olsun veya başka bir ilaç bilmediklerimden ise korka korka içiyorum.Anladım canım. Ben diğer ilaçları da bilmiyorum. İnşallah sen ya da bir başkası yardımcı olur . Allah herkese şifalar nasip etsin
Ben de öyleyim. Burası o yüzden var zaten. Iyiki var. Güzel bir dayanışma oluyorDuydum ama ne için kullanılır bilmiyorum doktor ne verdiyse kullanmak lazım uzman olan onlar tabii biz de kaygılı olduğumuz için bilmediğimiz bi ilacı içmeye korkuyoruz ben hâlâ antibiyotik olsun veya başka bir ilaç bilmediklerimden ise korka korka içiyorum.
Gyrek mi gyrex miLıthurıl içmek istemedim efeksor ve gyrex yazdı ve xanax ne zaman etki edecek bunlar bılmıyorum
Annem uyku için gyrek içiyordu da acaba dedim o muGyrex verdi
Aynısıdır büyük ihtimalleAnnem uyku için gyrek içiyordu da acaba dedim o mu
Merhaba. Bir aydan uzun sürdü etki etmesi. Belki iki ayı bulduMerhaba tam ne zaman etki etti lustral? Uykularınız tam ne zaman düzene girdi ? Benim 1 ay oldu lustral 25 mg ama uykum düzene girmedi
Kiloya efeksordan etki gördün müEfexor biliyorum da avitan ikisi birlikte mi avitan başka bir ilaç mı
Benim de şimdi aklımdan sen geçiyordun. Ne yaptın? Hangi ilaca başladın?Kiloya efeksordan etki gördün mü