- 23 Ocak 2016
- 32.737
- 49.135
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.481
Efexor iştahımı açmıştı evetKiloya efeksordan etki gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efexor iştahımı açmıştı evetKiloya efeksordan etki gördün mü
Ne zaman etkı ettıEfexor iştahımı açmıştı evet
Çok kötüyüm Efeksore başladım yanında zanax berber bi haldeyim çok korkuyorum Allah aşkın dua edin banaBenim de şimdi aklımdan sen geçiyordun. Ne yaptın? Hangi ilaca başladın?
Anlıyorum seni. Rabbim sana safi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah.Çok kötüyüm Efeksore başladım yanında zanax berber bi haldeyim çok korkuyorum Allah aşkın dua edin bana
Çok oldu ben o ilacı kullanalı 15 günde değişiklik olmuştu benim lohusa depresyonuydu ağlamalarım durmuyordu depresyon bitmişti ama 1 yıl sonra panik ataklarım başlamışti bu ilaçta en yüksek doza çıkmıştık panik atakta etki etmemişti doz azaltarak bırakıp paxeraya geçmiştikNe zaman etkı ettı
Bana depresyon da demedi son doktor doçent doktordu yoğun huzursuzluk diyor bu ne biçim bir şey anlamadım depresıf atak dedi lıthurıl tavsiye etti tüm ilaçlara ek olarak korkuyorum içemiyorumÇok oldu ben o ilacı kullanalı 15 günde değişiklik olmuştu benim lohusa depresyonuydu ağlamalarım durmuyordu depresyon bitmişti ama 1 yıl sonra panik ataklarım başlamışti bu ilaçta en yüksek doza çıkmıştık panik atakta etki etmemişti doz azaltarak bırakıp paxeraya geçmiştik
Allah razı olsun Rabbim çocuklarımın yüzüne baksın çok zor durumdayımAnlıyorum seni. Rabbim sana safi ismiyle şifalar nasip etsin inşallah.
Napıcam bilmiyorum bildiğim tüm duaları ettim perişanım sürekli tıtrıyorum korkuyorumÇok oldu ben o ilacı kullanalı 15 günde değişiklik olmuştu benim lohusa depresyonuydu ağlamalarım durmuyordu depresyon bitmişti ama 1 yıl sonra panik ataklarım başlamışti bu ilaçta en yüksek doza çıkmıştık panik atakta etki etmemişti doz azaltarak bırakıp paxeraya geçmiştik
Doçent yani doktor onun dediği gibi kullan ilaçlarıBana depresyon da demedi son doktor doçent doktordu yoğun huzursuzluk diyor bu ne biçim bir şey anlamadım depresıf atak dedi lıthurıl tavsiye etti tüm ilaçlara ek olarak korkuyorum içemiyorum
Allah'ım şifanı verecek inşallahNapıcam bilmiyorum bildiğim tüm duaları ettim perişanım sürekli tıtrıyorum korkuyorum
Sanırım bende lohusa depresyonu yaşıyorum ne kadar sürede atlattınız acaba ?Çok oldu ben o ilacı kullanalı 15 günde değişiklik olmuştu benim lohusa depresyonuydu ağlamalarım durmuyordu depresyon bitmişti ama 1 yıl sonra panik ataklarım başlamışti bu ilaçta en yüksek doza çıkmıştık panik atakta etki etmemişti doz azaltarak bırakıp paxeraya geçmiştik
Çok geçmiş olsun geçecek inşallah sabredin emziriyor musunuz bilmiyorum ben kızım da emmeyince ilaca başlamıştıkSanırım bende lohusa depresyonu yaşıyorum ne kadar sürede atlattınız acaba ?
Niloya efeksorun dozunu arttıralım diyor doktor hiçbir şey yapamaz oldum ne olacak benim sonumÇok geçmiş olsun geçecek inşallah sabredin emziriyor musunuz bilmiyorum ben kızım da emmeyince ilaca başlamıştık
Burda benil diye bir üye vardı. Major depresyon tedavisi alıyor kaç yıldır. Bir onun konularına bak. Anladığım kadarıyla tedavisini alırken iyi.Yarın başka bir doçente gidicem eşim bu da son diyor artık o da bıktı
Doktor ne diyorsa dinlemelisin uzman onlarNiloya efeksorun dozunu arttıralım diyor doktor hiçbir şey yapamaz oldum ne olacak benim sonum
Kendin de biraz gayret etmelisin depresyon ile ilgili İyi Hissetmek kitabı var onu da oku her gün mutlaka yürüyüşe çıkYarın başka bir doçente gidicem eşim bu da son diyor artık o da bıktı
O nasıl oldu acaba baya ağırdı onun daBurda benil diye bir üye vardı. Major depresyon tedavisi alıyor kaç yıldır. Bir onun konularına bak. Anladığım kadarıyla tedavisini alırken iyi.
Dün baktım yazdıklarına. İlaçları ile toparlanmış maşallah.O nasıl oldu acaba baya ağırdı onun da
Onu okumaya çalıştım ama daha kötü geldi banaKendin de biraz gayret etmelisin depresyon ile ilgili İyi Hissetmek kitabı var onu da oku her gün mutlaka yürüyüşe çık