- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.421
Pardon selectradan paxeraya gecerkenBen huylanırım diye korkuyorum selectradan rexapine geçerken çok indirgeyebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon selectradan paxeraya gecerkenBen huylanırım diye korkuyorum selectradan rexapine geçerken çok indirgeyebiliriz
Merhaba kullandığın doz 2.5 bir üstü 5 arasi yok baska ağır gelirse doktora yeniden gidip söylersin aynı dozda kalır paxera 30 devam edersin bı dene ağır olmayabilir herkesin bünyesi farklıMerhaba doktora gittim paxerayı 30 rexapini 5 e çıkardı 5 çok degıl mı
Adet oldun mu?Korkuyorum her şeyden korkar oldum delirmekten kendime zarar vermekten bütün hayatım alt üst oldu gene
Oldum ama uzun sürdüAdet oldun mu?
İnşallah vücudun rahatlar biraz rahatlarsın olumsuz birşeyler mi oldu hayatında yeniden kötü oldun bazen çevreden duyduğumuz kötü olaylar bile etkiliyor biziOldum ama uzun sürdü
Evet kardesımle çok büyük bi kavga ettik bir ay önce o an kafam boşluk günüydü ne uzulebıldıö ne aglayabıldım sonra bunlar başladı on gün içindeİnşallah vücudun rahatlar biraz rahatlarsın olumsuz birşeyler mi oldu hayatında yeniden kötü oldun bazen çevreden duyduğumuz kötü olaylar bile etkiliyor bizi
Tamam bak neden olduğu belli çok hassasız ben de ne zaman üzücü bir şey yaşasam ya d abur haber duysam kaygı duzeyim artıyorEvet kardesımle çok büyük bi kavga ettik bir ay önce o an kafam boşluk günüydü ne uzulebıldıö ne aglayabıldım sonra bunlar başladı on gün içinde
Nasıl geçecek bilmiyorum doktor hastaneye yatırayım dedi kabul etmedim o derece kotuyumTamam bak neden olduğu belli çok hassasız ben de ne zaman üzücü bir şey yaşasam ya d abur haber duysam kaygı duzeyim artıyor
Doz artışı yapmış ya inşallah fayda eder dediği gibi kullan sen çabuk toparlarsın inşallahNasıl geçecek bilmiyorum doktor hastaneye yatırayım dedi kabul etmedim o derece kotuyum
Çabuk etki ediyor mu doz artışı acaba yoksa beklemem mi lazım yıne yan etkiler olur muDoz artışı yapmış ya inşallah fayda eder dediği gibi kullan sen çabuk toparlarsın inşallah
İlk defa ilaç iciyor gibi olmaz daha çabuk eder sanırımÇabuk etki ediyor mu doz artışı acaba yoksa beklemem mi lazım yıne yan etkiler olur mu
Rexapini yükseltmeye cesaret edemedim yarın önce paxerayı yukseltıp sonra rexapini yukselteyimİlk defa ilaç iciyor gibi olmaz daha çabuk eder sanırım
Bence doktora uy daha çabuk toparlarsın baktın ağır geldi yarın rexapini yükseltmezsinRexapini yükseltmeye cesaret edemedim yarın önce paxerayı yukseltıp sonra rexapini yukselteyim
Doz artışı ve düşüşlerinde evet oluyor nasıl biraz değişiklik var mı?İlaç dozlarini arttırınca kaygıda artma oluyor mu bilen var mı
Yok maalesef tahminen ne zaman etki ediyor doz artısıDoz artışı ve düşüşlerinde evet oluyor nasıl biraz değişiklik var mı?
Bilmiyorum ki 1 haftada etkisini göstermesi lazımYok maalesef tahminen ne zaman etki ediyor doz artısı
1 haftayı geçti amaBilmiyorum ki 1 haftada etkisini göstermesi lazım