- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.141
En basitinden bir dişçiye gittiğimizde dahi herkesin aynı olmuyor benim 1 iğneyle uyuşuyorken annemin kardeşlerimin hemen uyuşmuyor kaç tane iğne oluyorlarEvet evet her şey öyle değil mi zaten
Bende yorumlar güzel olunca denedim bir de YouTube da biri rahatlatıyor diyordu öyle aldimBen de merak ettim anksiyeteme iyi geldi yazmışlar yorumlarda
Canım belki geç yattığın içindir 8 buçuk saat uyku normal aslındaKızlar bitki çayını içip de yattım sabah kafam zor kalktı geç yattığım için mi bilmiyorum 10buçukta zor kalktım
Sende nasıl etki yaptıBende yorumlar güzel olunca denedim bir de YouTube da biri rahatlatıyor diyordu öyle aldim
İlk esnetti sonra normal devam etti uykumu uyudumSende nasıl etki yaptı
Akşam verdiği ilacı bırakmasaydın iyiydi çabuk toparlardınMidem çok kötü dün tüm gün acildeydim çok panigim aklımı kacirmaktan korkuyorum ne yapacağım boyle
Kabus gorduruyordu o yüzden biraktimAkşam verdiği ilacı bırakmasaydın iyiydi çabuk toparlardın
İlacı değiştirirdi yeniden gitseydin muadilini verirdiKabus gorduruyordu o yüzden biraktim
Randevum 12 sinde daha çok var napacagim bilmiyorum hastaneyi aradım doktor izindeymis yoksa hemen gidecektimİlacı değiştirirdi yeniden gitseydin muadilini verirdi
Başka doktor varsa ona gitRandevum 12 sinde daha çok var napacagim bilmiyorum hastaneyi aradım doktor izindeymis yoksa hemen gidecektim
Başka doktora da randevu yok randevusuz da bakmıyorlar özellerde de doktor yok çok çaresiz kaldımBaşka doktor varsa ona git
Niloya nasılsın.Sen trancobuskas kullanıyordun değil mi.Bana doktorum yazmıştı ihtiyaç duymadığım için içmedim.Su 3 gündür bir gün denedim ama çok kötü hissettim.Sana nasıl gelmiştiEn basitinden bir dişçiye gittiğimizde dahi herkesin aynı olmuyor benim 1 iğneyle uyuşuyorken annemin kardeşlerimin hemen uyuşmuyor kaç tane iğne oluyorlar
Ben şuan kullanmıyorum anksiyete olduğu zaman kullandım ama bence sabahları aç karna al bana iyi gelmişti 4 saat sonra falan etkisi iyi oluyor.Niloya nasılsın.Sen trancobuskas kullanıyordun değil mi.Bana doktorum yazmıştı ihtiyaç duymadığım için içmedim.Su 3 gündür bir gün denedim ama çok kötü hissettim.Sana nasıl gelmişti
Midemdeki bu his beni bitiriyor yarın sabah deneyeceğim inşallah iyi gelirBen şuan kullanmıyorum anksiyete olduğu zaman kullandım ama bence sabahları aç karna al bana iyi gelmişti 4 saat sonra falan etkisi iyi oluyor.
Sağlık ocağı yazamaz canım ama o ilacı eczaneden para ile alabilirsin randevuya kadar iç inşallah biraz çabuk toplarsınMerhaba gece ilacima başladım tekrar ama elimde çok az kalmış doktorum da izinde 12 sinde randevum acaba rexapini reçetesiz albiliyormuyum ya da sağlık ocağı yazıyor mu bilen var mi
Bugün aldım o iyi geldi son yaşadığım ataklardaSağlık ocağı yazamaz canım ama o ilacı eczaneden para ile alabilirsin randevuya kadar iç inşallah biraz çabuk toplarsın