-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.121
Bundada pasiflora var Melisa papatya var rahatlama çayı ama doğadani da merak ediyorumBenim doktorum herkese sabah aç karna diyor ben de öyle kullandım ben internetten bak bu çayı aldım bakalım deneyeceğim melisa papatya ve passiflora bitki karışımı
Ben de merak ettim anksiyeteme iyi geldi yazmışlar yorumlardaBundada pasiflora var Melisa papatya var rahatlama çayı ama doğadani da merak ediyorum
Geç yatmayı denedin mi iyice uykun gelince yatağa gideceksinGece uykulariniz nasıl uyku öncesi ilaç ne kullanıp mi uyuyorsunuz yoksa normal mi
Denedim ama faydası olmuyor uykumda sık uyaniyorum sonra da erkenden midemdekinhis yüzünden hiç uyuyamıyorum dolanıp duruyorum evin icindeGeç yatmayı denedin mi iyice uykun gelince yatağa gideceksin
Uyuyamadığını doktora söyle hafif bir uyku ilacı yazar annemin de uyku düzeni yok uyku düzeni olmayınca tansiyonu yükseliyor zaten tansiyon hastası doktora söyledi uyku ilacı yazdı onaDenedim ama faydası olmuyor uykumda sık uyaniyorum sonra da erkenden midemdekinhis yüzünden hiç uyuyamıyorum dolanıp duruyorum evin icinde
Bana ilk başta selectraya zestat yazmıştı uyku ilaci olarak sonrasında paxeraya rexapinle geçti rexapini çok az kullandım uykularım düzene girmişti şimdi tekrar içmeye korkuyorumUyuyamadığını doktora söyle hafif bir uyku ilacı yazar annemin de uyku düzeni yok uyku düzeni olmayınca tansiyonu yükseliyor zaten tansiyon hastası doktora söyledi uyku ilacı yazdı ona
Evet rexapin uyuturBana ilk başta selectraya zestat yazmıştı uyku ilaci olarak sonrasında paxeraya rexapinle geçti rexapini çok az kullandım uykularım düzene girmişti şimdi tekrar içmeye korkuyorum
Bu geç içsem mi ataraks da var hangisini içsem acaba doktorum izindeymis 12 sinde gorusebilicezEvet rexapin uyutur
Daha önce rexapin içtin kendine kendine bıraktın istersen yine iç sonuçta en son onu doktor yazdı sana atarax anneme hiç fayda etmiyordu.Bu geç içsem mi ataraks da var hangisini içsem acaba doktorum izindeymis 12 sinde gorusebilicez
Bu gece birinden birini içip uyucam inşallah uyuyabilirim ya da en azından içimdeki heyecan midemdeki o garip his giderDaha önce rexapin içtin kendine kendine bıraktın istersen yine iç sonuçta en son onu doktor yazdı sana atarax anneme hiç fayda etmiyordu.
eskiden rivotril damlaymış onu rivoclon tablete cevırmısler hap canım icinde 30 adet var 2 mg ama ben yarım kullanıyorum ativanı aratmadı bana sukurRivoclon damla mi ben de istiteceyecegim bu kontrolumde
AA gerçekten mi ben de bi ise yaramiyorKızlar bitki çayını içip de yattım sabah kafam zor kalktı geç yattığım için mi bilmiyorum 10buçukta zor kalktım
Bu çayı denedin mi bunda 3 tane bitki varmış içinde baktım melisa papatya passiflora zaten melisa bitkisini de sade içenler oluyor ama bana bu biraz ağır geldi sadece melisa deneyeceğim aktardan alıp sabah kafam zor kalktı sanki hap içmişim gibi ama 2 de yattım ondan mı diyorum ama daha önce de 2 de yattım böyle olmadıAA gerçekten mi ben de bi ise yaramiyor
Demek ki kişiden kişiye değişiyorAynısını iciyorum bana mısın demiyor
Evet evet her şey öyle değil mi zatenDemek ki kişiden kişiye değişiyor