- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.961
Ben de aynı şekilde hemen etkileniyorum haber izlemem mesela internetten kendim okurum sitelerde gündemiBende bu kaygı stres olduğu sürece pek bırakamam gibi geliyor bende birşey okuyayım izleyeyim hemen panik olmaya başlıyorum
Allah yardımcımız olsunBen de aynı şekilde hemen etkileniyorum haber izlemem mesela internetten kendim okurum sitelerde gündemi
Şükür daha iyiyim ilaçlar gerçekten mucizeymis hiç düzelemem saniyordumMerhaba iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldun bakalım?
Çok teşekkür ederim inşallahYaa maşallah çok sevindim inşallah daha da iyi olacaksın
Hangi ilacı kullandınız ne kadar süre de etki etmeye başladıŞükür daha iyiyim ilaçlar gerçekten mucizeymis hiç düzelemem saniyordum
Başka birşey söylemedi mi şu kadar zaman da etki eder falanÇ
içiyorum 1 aydır bugun kontrol vardı devam et dedı
Paxera kullanıyorum 1 ayda etki gösterdiHangi ilacı kullandınız ne kadar süre de etki etmeye başladı
İlacım bitti sağlık ocağı yazarmi acabaBen de aynı şekilde hemen etkileniyorum haber izlemem mesela internetten kendim okurum sitelerde gündemi
Sağlık ocağı eğer ilaç raporun var ise yazıyor yani Psikiyatri doktoru yıllık ilaç raporu düzenliyor aynı tansiyon şeker ilaçları gibi sağlık ocağında yazdırabiliyorsun.İlacım bitti sağlık ocağı yazarmi acaba
İlaçlar da çok pahalanmış yine zam gelmiş 1 ay önce 20 mg Paxera yı 88 tl ye mi ne almıştım bu ay 109 tl ye aldım.İlacım bitti sağlık ocağı yazarmi acaba
Reçetesiz de alınabiliyor muİlaçlar da çok pahalanmış yine zam gelmiş 1 ay önce 20 mg Paxera yı 88 tl ye mi ne almıştım bu ay 109 tl ye aldım.
Ativan, zanax, tranko buskas ve türevleri alınmıyor sadece tedavi edici ilacın alınabiliyor.Reçetesiz de alınabiliyor mu
Bunlar panik atak anında sakinleştiren ilaçlar mi hangisi daha etkiliAtivan, zanax, tranko buskas ve türevleri alınmıyor sadece tedavi edici ilacın alınabiliyor.
Teşekkür ederim niloyacimAtivan, zanax, tranko buskas ve türevleri alınmıyor sadece tedavi edici ilacın alınabiliyor.
Bana ativan iyi gelmiştiBunlar panik atak anında sakinleştiren ilaçlar mi hangisi daha etkili
Evet panik atak anında alınanlar hangisi daha etkili diyemem trankonun etkisi başkadır zanaxın etkisi başkadır tranko en çok anksiyetede iyi geldi bana atakta iyi gelmedi hepsinin yeri farklı ativanı bilmiyorumBunlar panik atak anında sakinleştiren ilaçlar mi hangisi daha etkili
Rica ederim canımTeşekkür ederim niloyacim
Bu sabah anksiyetesi nasıl geçer bilen var mii bende çok yoruldum artikGeçmiş olsun benim de sabahları oluyor nedense sabah anksiyetesi sanırım şimdi nasılsın
Hiç bilmiyorum düzenli ilaç kullanımıyla azaldı benim şükür psikiyatriste gittiniz mi ilaç kullaniyormusunuzBu sabah anksiyetesi nasıl geçer bilen var mii bende çok yoruldum artik
1 ay sonra kontrolüm var doktordan isticem sakinleştirici belki bunu verirBana ativan iyi gelmişti